Şimdi Ara

...::: PSP ALACAKLAR / YENİ ALANLAR İÇİN BİLGİLENDİRME TOPİCİ :::... (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
1.498
Cevap
12
Favori
229.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynı soruları bende sordum Go ya param yetmez 3000 daha cazip geldi sanki bu arda evet slim biraz daha ince
  • Merhaba arkadaslar,

Daha once sorulmussa kusuruma bakmayin, vaktim cok kisitli ve her sayfayi yuklemek dakikalar aliyor.

1) PSP’de tv var mi yok mu? Antenle calisan tv’den bahsediyorum ama, internetten tv izlemekden bahsetmiyorum. Ben oyuncu degilim, tek derdim serviste gidip gelirken ve isyerinde kulakligimi takip tv dinleyerek calisabilmek. Arada sirada da oyun oynarim. Oyuncu olmadigimdan downgrade, Pandora vs de ilgilenmiyorum, kirilmamis garantili almayi dusunuyorum. Tv var midir acaba alette?

2) Orjinal PSP 300* de kopya oyun oynanmiyor, peki, mecburen orjinal oyun alacagiz. Peki ya filmler? Ben PC den bir divx'i mp4 e cevirip memory stick'e kopyalasam, filmi seyredebilir miyim? yoksa her seferinde orjinal film mi amak lazim?

Orjinal kirilmamis PSP de (3004 mesela) film izlemek icin de orjinal UMD film mi almaliyiz? Yoksa Memory Stick'e film koyup izleyebiliyor muyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakohako -- 4 Eylül 2009; 8:59:38 >
  • anadolu yakasında psp 3000 ıcın cfw Yaptırabılecegımız bıldıgınız yer var mıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakohako

Merhaba arkadaslar,

Daha once sorulmussa kusuruma bakmayin, vaktim cok kisitli ve her sayfayi yuklemek dakikalar aliyor.

1) PSP’de tv var mi yok mu? Antenle calisan tv’den bahsediyorum ama, internetten tv izlemekden bahsetmiyorum. Ben oyuncu degilim, tek derdim serviste gidip gelirken ve isyerinde kulakligimi takip tv dinleyerek calisabilmek. Arada sirada da oyun oynarim. Oyuncu olmadigimdan downgrade, Pandora vs de ilgilenmiyorum, kirilmamis garantili almayi dusunuyorum. Tv var midir acaba alette?

2) Orjinal PSP 300* de kopya oyun oynanmiyor, peki, mecburen orjinal oyun alacagiz. Peki ya filmler? Ben PC den bir divx'i mp4 e cevirip memory stick'e kopyalasam, filmi seyredebilir miyim? yoksa her seferinde orjinal film mi amak lazim?

Orjinal kirilmamis PSP de (3004 mesela) film izlemek icin de orjinal UMD film mi almaliyiz? Yoksa Memory Stick'e film koyup izleyebiliyor muyuz?

cevp gelene kadar aldim bile aleti... cfw yi yazicioglu'nda 20 ye yapiyorlar...

• Ben PSP yada dsi almayı düşünüyorum.

600 tl var

1.Hangi PSP modelini alayım sizce?

2.pspden internete girmek rahatmı?

3.Multiplayer Hangi Oyunlar Var Böle Güzel Zevkli :D

4.PsP nin en güzel 3 oyunu neler :D

5.PSP de mario falan oynanırmı nes ve nintendo ds emulatörleri varmı

6.İzmirde nerden psp alabilirim teknosa gibi büyük marketlerden alsam kırdırınca garantisi gidiyormu?

7.600 tl ye nasıl bir set önerirsiniz ?

8.Son olarka bilgilendirecek arkadaşlara teşekkürler
  • Hayırlı olsun. Hangi modeli kaça aldınız bildirebilir misiniz?

quote:

[cevp gelene kadar aldim bile aleti... cfw yi yazicioglu'nda 20 ye yapiyorlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasif@

Hayırlı olsun. Hangi modeli kaça aldınız bildirebilir misiniz?

quote:

[cevp gelene kadar aldim bile aleti... cfw yi yazicioglu'nda 20 ye yapiyorlar...

Tesekkurler. Yazicioglu'nun arka sokaginda bir dukkandan. Asagi yukari herkes o civarda fiyat veriyor ama buradaki arkadas cok yardimci oldu, cok samimiydi.

PSP 3004
    8 GB cakma kart (o civarda orjinal kart yok hicbiryerde, orjinal almak istedim ama alamadim) + Karta sigdirabildikleri kadar oyun, 9 tane oldu bende.
    Kristal kap denilen oyun oynarken falan aleti koruyan seffaf sert kap
    Fermuarli sert PSP tasima cantasi
    AV TV baglanti kablosu (LCD ya da Plazma olsa farkli bir kablo alacaktim, bende tuplu tv oldugundan bu kabloy aldim.)

Bu 5 parca 450 lira

Bu arada PSP yi ancak LCD ye baglarsan oyun oynarsin, tuplu tv'ye baglanmiyor demislerdi, kulliyen yalanmis. Ben PSP yi aldigim kablo ile tuplu televizyona bagladim PES bile oynadim. Tabii goruntu cok da super degil. En azindan tv ye baglayip film izlerim.

• Peki bu alet ile orijinal oyunda oynanabiliyor değil mi? Bunun için bir başka kart daha mı almak gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasif@

Peki bu alet ile orijinal oyunda oynanabiliyor değil mi? Bunun için bir başka kart daha mı almak gerekiyor?

Orjinal oyun oynaniyor. Ama bana dedigine gore, orjinal oyun takinca "Son surumu yukle" gibisinden bir menu varmis, oraya hic girmemeliymisim, yoksa bir daha kirilamaz hale gelirmis
  • quote:

yanılmıyorsunuz fakat 3000 serisinin tümü nü kırsanız dahi kapatmamanız gerekiyor. yani şoyle söyliyim cihazı kırıyorsunuz ve kapatacagınız zamen uyku moduna alıyorsunuz. eğer kapatıp açarsanız eski offical versiyona donuyor. kalıcı bir kırma işlemi olmuyor yani.

ikincisi de 3000 ile 2000 serisi arasında sadece ekran parkaklık farkı var ve inanın fark bile denemez. ben de ikiside var ve ikisini de satıyorum fakat 2000 serisi onermemin sebebi 3000 in kalıcı kırılamıyor olması ve sattıgım psp lerin yanında verdiğim 50- 100 gb oyunu rahat rahat oynayabilmeniz.

siz yine de 3000 derseniz 3000 olsun.

Yukarıda geçen yorum doğru mudur??-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdula_5 -- 10 Eylül 2009; 12:48:07 >
  • Selam arkadaslar Yurtdisindan tatil için Türkiyeye gelecegim .PSP,PS2 ve PS3 yada oyun isteyen olursa uygun fiatla ambalajında getirebilirim.Teşekkürler
  • Selamlar arkadasim.PSP ,PS2 ve PS3 yurtdisindan getirebilirim kapali ambalajında .Arzu ederseniz haberleselim
  • Yurt dışı derken nereden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdula_5

quote:

yanılmıyorsunuz fakat 3000 serisinin tümü nü kırsanız dahi kapatmamanız gerekiyor. yani şoyle söyliyim cihazı kırıyorsunuz ve kapatacagınız zamen uyku moduna alıyorsunuz. eğer kapatıp açarsanız eski offical versiyona donuyor. kalıcı bir kırma işlemi olmuyor yani.

ikincisi de 3000 ile 2000 serisi arasında sadece ekran parkaklık farkı var ve inanın fark bile denemez. ben de ikiside var ve ikisini de satıyorum fakat 2000 serisi onermemin sebebi 3000 in kalıcı kırılamıyor olması ve sattıgım psp lerin yanında verdiğim 50- 100 gb oyunu rahat rahat oynayabilmeniz.

Bence degil. Evet 3000'lerde aleti uyku modunda tutmalisin derler (ki nede kapatirlar anlamiyorum, uyku modu dedigi tv yi kumandadan kapamak gibi birsey. Sonucda alet kapaniyor, pil harcamiyor. Oyun oynarken pil falan biterse ancak kapanir.), ama neden derler anlayamam. Alet kapanirsa yapilacak iş cok basit, 30 saniyelik bir is var, kediler falan cikiyor alet restart oluyor ve kopya oyunlar oynanir hale geliyor. Yani alet kapanira "eyvah yandi gulum keten helva" olmuyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erdula_5

quote:

Bence degil. Evet 3000'lerde aleti uyku modunda tutmalisin derler (ki nede kapatirlar anlamiyorum, uyku modu dedigi tv yi kumandadan kapamak gibi birsey. Sonucda alet kapaniyor, pil harcamiyor. Oyun oynarken pil falan biterse ancak kapanir.), ama neden derler anlayamam. Alet kapanirsa yapilacak iş cok basit, 30 saniyelik bir is var, kediler falan cikiyor alet restart oluyor ve kopya oyunlar oynanir hale geliyor. Yani alet kapanira "eyvah yandi gulum keten helva" olmuyor

Bakalım dün aldığım 3004 ü bugün elbet bir yer bulup yaptırtıcam (Tabiiki kırılabiliyorsa, geçici bile olsa). Umarım dediğin gibidir. Teşekkür ederim cevabın için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdula_5 -- 11 Eylül 2009; 12:24:19 >

• Kardeşim sıfır psp slim 3004 almış kırdırmayada korkuyor garantisi gidecek diye 4gb hafıza kartıda almıs ne yapmalı ?
  • Valla bizdede bi PSP Slım & Lite 2006PB diye bir model var, buna oyun falan atabilmek için ne yapmak lazım?

Bilgisi olan varmı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahbikan

Valla bizdede bi PSP Slım & Lite 2006PB diye bir model var, buna oyun falan atabilmek için ne yapmak lazım?

Bilgisi olan varmı acaba?

Kirdirilmissa inernetten indirebilirsiniz ya da ucuza kopya oyunlar alirsiniz. Kirdirilmamissa oyun orjinal olmali, 50 - 150 lira arasi degisiyor. Gittigidiyor'da falan ikinci el oyunlar daha uygun fiyatli.
  • Ben PSP min Versiyonuna Nerden Bakabilirim?
  • Hocam,
    bu başlıktaki tüm mesajları okuyamadım, 31 sayfa olunca :) belki bu soru sorulmuştur.

Bende psp almayı düşünüyorum ve bi kaç sorum olacak.

PSP 3000 ile PSP 3004 arasındaki fark nedir?

PSP 2000, PSP 2006, PSP 2004 arasındaki farklar?

PSP Slim-Lite ile PSP 2000 aynı mı? (Bi kaç yerde PSP Slim 2000 şeklinde geçiyor)
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.