Şimdi Ara

...::: PSP ALACAKLAR / YENİ ALANLAR İÇİN BİLGİLENDİRME TOPİCİ :::... (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.498
Cevap
12
Favori
229.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar anladığım kadarıyla piyasadki en sonmodel psp 3000.peki bu artık kırdırılabiliyormu ?
  • arkadaşlar kusura bakmayın bikaç sorum daha olacak ...
    1-yukarıdaki yazıda esiki psp .,2.nesil psp slim ve psp 3000modelleri var deniyor peki piyasadaki psp 2000 adlı model bunların hangisi oluyor yada başka bir şey mi ?
    2-www.amazon.com dan alma şansım var..ordan alayımmı daha ucuzz bir dezantavajı var mı ?
    3-www.teknosa.com adresinde teknosanın sattığı tek psp modeli olan psp hangisidir
    son 2 postu ben yazdım cevaplarsanız sevinirm iyi akşamlar teşkrller şimdden
  • yaw iyice kafam karıştı toplam 5 soru oldu 3 postta ama eminim bbirileri cevap verir toparladım en son hepsini

burda hepsini toparladım
    #######SORULARIM#######
    1-arkadaşlar anladığım kadarıyla piyasadki en sonmodel psp 3000.peki bu artık kırdırılabiliyormu ?
    2-yukarıdaki yazıda esiki psp .,2.nesil psp slim ve psp 3000modelleri var deniyor peki piyasadaki psp 2000 adlı model bunların hangisi oluyor yada başka bir şey mi ?
    3-www.amazon.com dan alma şansım var..ordan alayımmı daha ucuzz bir dezantavajı var mı ?
    4-www.teknosa.com adresinde teknosanın sattığı tek psp modeli olan hangisidir

5-internette hem psp 2000 slim var psp 3000 slimde var bunların hangisi psp slim ve halakırdırılamayan hangisi model olayı çok karışık ..

teşekkürler

• olay karışık değil hocam. psp 2000 kırılabilen model 3000 kırılamayan model. şu anda satılan tüm psp'ler kırılamayan 2000(ta-88 board'lı psp 2000'lerde kırılmaz) ya da psp 3000'dir. kırılmış psp 2000'ler karaborsaya düşmüş durumda. fiyatları oldukça yüksek. ikinci el 350 lira civarında kırılmış psp bulabilirsin.
  • psp de bir filmi en kaliteli izlememk için nasıl convert etmek gerekir?(boyutu önemli deildir)
  • Arkadaşlar psp almayı düşünüyorum.Hangi modellerde versiyon kırılabiliyor?Yardımcı olursanız sevinirim.
  • MERHABA!!

elimde slim&lite 3.71 m33-2 versiyonlu PSP var bazı oyunları oynayamıyorum (patapon gibi) versiyon yükseltmem gerekiyormuş. bunu nasıl yapabilirim. hangi versiyona yükseltirsem kopya oyunları oynayamam.. versiyon yükseltmenin yararları zararları nelerdir...? bilgilendirirseniz
  • birkaç sorum olucak daha almadım ama yakın zamanda almayı planlıyorum psp

1. Korsan oyun oynucam o kadar para veremem oyunlara ne yazıkki alırken 3000 daha kırılmadı farkındayım ondan 2000 alıcam ama 2000 nin kırılmayan versiyonu var mı ?
    2. psp yi kırdığımızda garanti kapsamı dışına çıkıyor mu ?
    3. 2000 alma çok kötü 3000 al kesin ileri de kırılır mı dersiniz ?
    4. Ağırlıgı ve görünüşü daha iyi olduğu icin 2000 slim almayı düşünüyorum ama Fat daha mı iyi ?

şimdiden teşekkürler...
  • arkadaşlar ben de2gün içinde alıcam psp fiyat performansını sorucaktım size

psp 3000
    usb kablo
    4 gb
    kılıf
    bi tane orj oyun (pes2009)
    sticker

460 ytl cash para

sizce nsl??

şimdiden tşkler..
  • psp 3000 in Custom Firmware i ne zaman çıkar yada çıkarmı yoksa şu 3000 lerle sahte oyun oynamanın hiçbir ihtimali yokmu mutlaka bir yol olmalı yaw =) bunca kişinin elindemi kalcak aletler =) tahmini bi tarih bile verseniz sevinirim ...
  • Bende alacağım bir tane askerde canım sıkılıyor.En iyi versiyonu nedir?
  • Ya arkadaşlar aklım karıştı psp 3000 alıcam internetten fakat psp piano black slim litte var birde psp 300 slim litte piano black var.

Sorum şu piano black slim oldupta 3000 serisi pspi varmı mikrafonlu falan veya bütün 3000 serileri slim mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi breakercobra -- 26 Mayıs 2009; 15:08:35 >
  • Super konu olmus aranıza yeni katıldım sayılır ve baslıkta aradıgım bir cok sorunun cevabını buldum. BBR ellerine saglık.

Buraya kadar 28 sayfa olmus tamamını okuma fırsatım olmadı, benim de bir kac sorum olacak yanıtlandıysa da kusura bakmayın.

1. Custom Fw yuklu cihaza .ISO .CSO rom atınca oyunlar menu altında goruntulenir de mi calısmaz,
    hic mi goruntulenmez ya da ihtimal verdiğim uzere orj. FW yuklu MS'in root dizininde ISO klasoru bile mi olmaz?!

2. Su data kablosuyla birlikte olan USB sarj kablosu kullanıyorum basından beri. Sarj suresi 5-6 saat kadar.
    Kabloyu alırken 2 saatte sarj edecegini soylemislerdi de! Aynı kabloyu kullanıp farklı sarj sureleri gorenler de war.
    Bu kabloyla sarj etmenin bir sakıncası war mı? Orjinal sarj adaptoru PSP pilini kac saatte/dk 'da dolduruyor?

3. CFw 3.52 M33 kullanıyorum. En iyi CFw 5.00 m33 oldugunu okudum. Degistirirsem ne fayda saglar?
    Bunu evde usb kablo ve CFw dosyası ve yardımcı yazılımla yapabilir miyim?... Riskli oldugu soyleniyor,
    elektrik gitmedikten, pil bitmedikten sonra bir sakınca goremiyorum ben?! Sanırım dikkat edilmesi gereken
    dogru versiyona yukseltilmesi...

4. Pandora dedikleri pil nasıl oluyor da PSP'yi brick'ten dönduruyor. Pandora ile ilgili detaylı bilgisi olan war mı? Mantıgını anlamadım :)

5. Recovery menudeki ayarlarla ilgili bir yazı yazıldı mı link verebilecek olan war mı?

6. Servisler brick PSP'yi yaklasık kac liraya yapıyor ve yine kac liraya CFw yukluyor? Yaptıracagımdan degil bu da meraktan :)

7. System settingsten browser gibi bazı menulere sifre konulabiliyor ama sacma olan "orjinal ayarlara don" dediğinde
    sifreyi sormadan fabrika ayarlarına donuyor. Bu bir hata değil mi? Guncel versiyonlarda duzeltildi mi yoksa?!

8. Oyunlardan nasıl görüntü alıyoruz. Hangi program kullanılıyor bu iş için?

Simdilik bu kadar aklıma geldikce eklerim. Tesekkurler...

Edit : Soru ekledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blur -- 29 Mayıs 2009; 14:02:32 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Blur

Super konu olmus aranıza yeni katıldım sayılır ve baslıkta aradıgım bir cok sorunun cevabını buldum. BBR ellerine saglık.

Buraya kadar 28 sayfa olmus tamamını okuma fırsatım olmadı, benim de bir kac sorum olacak yanıtlandıysa da kusura bakmayın.

1. Custom Fw yuklu cihaza .ISO .CSO rom atınca oyunlar menu altında goruntulenir de mi calısmaz,
    hic mi goruntulenmez ya da ihtimal verdiğim uzere orj. FW yuklu MS'in root dizininde ISO klasoru bile mi olmaz?!

2. Su data kablosuyla birlikte olan USB sarj kablosu kullanıyorum basından beri. Sarj suresi 5-6 saat kadar.
    Kabloyu alırken 2 saatte sarj edecegini soylemislerdi de! Aynı kabloyu kullanıp farklı sarj sureleri gorenler de war.
    Bu kabloyla sarj etmenin bir sakıncası war mı? Orjinal sarj adaptoru PSP pilini kac saatte/dk 'da dolduruyor?

3. CFw 3.52 M33 kullanıyorum. En iyi CFw 5.00 m33 oldugunu okudum. Degistirirsem ne fayda saglar?
    Bunu evde usb kablo ve CFw dosyası ve yardımcı yazılımla yapabilir miyim?... Riskli oldugu soyleniyor,
    elektrik gitmedikten, pil bitmedikten sonra bir sakınca goremiyorum ben?! Sanırım dikkat edilmesi gereken
    dogru versiyona yukseltilmesi...

4. Pandora dedikleri pil nasıl oluyor da PSP'yi brick'ten dönduruyor. Pandora ile ilgili detaylı bilgisi olan war mı? Mantıgını anlamadım :)

5. Recovery menudeki ayarlarla ilgili bir yazı yazıldı mı link verebilecek olan war mı?

6. Servisler brick PSP'yi yaklasık kac liraya yapıyor ve yine kac liraya CFw yukluyor? Yaptıracagımdan degil bu da meraktan :)

7. System settingsten browser gibi bazı menulere sifre konulabiliyor ama sacma olan "orjinal ayarlara don" dediğinde
    sifreyi sormadan fabrika ayarlarına donuyor. Bu bir hata değil mi? Guncel versiyonlarda duzeltildi mi yoksa?!

8. Oyunlardan nasıl görüntü alıyoruz. Hangi program kullanılıyor bu iş için?

Simdilik bu kadar aklıma geldikce eklerim. Tesekkurler...

Edit : Soru ekledim

1. Hocam Soruyu Tam Anlamadım

2. Farklı şarj süreleri psp pilinin kullanılmışlık durumuna göre pilin mAh değerine göre değişir. istediğin gibi şarj edebilirsin. fark etmez. benim psp 1-1.5 saat içinde full şarj oluyor mesela normal adaptörden.

3. Evet version değiştirmek riskli ama senin versionda iyi yeni oyunların 5.00 ve yukarısı versionlarda çalışma ihtimali olduğu için. hiç fark etmez 5.00 ve sonrası olsun yeter. benim eski verison 3.71 di tüm oyunları oynuyordum sorunsuz.

4. Bunu daha önce foruma msj atmış olan yucel karademir nickli arkadaşdan alıntı yapıyım çok güzel açıklamış kendisi

quote:

Orjinalden alıntı: yucel_kandemir

pandora battery için söyleyebileceğim şudur.

pilin içinde bir kart var üzerinde çipler olan. pil takıldığında psp pile bir sinyal gönderiyor karşılığında hex bir kod dönüyor. bu kod pilin service mod pil olup olmadığının cevabıdır. psp koda göre servis modunda açılıyor. pandora battery dedikleri servis pilidir. servis pilleri sony servsilerinde bulunur. internette pilin nasıl oluşturulacağı anlatılıyor ancak eğer pile mudahale ederken temas ettiğiniz yerlere dikkat etmez iseniz pil aşırı ısınacak ve patlayabilecek duruma gelir. bu sebeple pile mudahale risklidir hem pilinizden hemde psp nizden temelli ayrı kalabilirsiniz. detaylı anlatımı internette fotoğraflarıyla kol geziyor. pilinizin versiyonuda mudahalenizi değiştirebilir. yazılımla pile mudahale bildiğim kadarıyla mumkun değil çünkü bahsi geçen pildeki çip bir eprom değil gömülü kod var içinde (yani çip bir rom). ancak psp içindeki kontrol çipine mudahale olması lazım o da çok riskli en guvenilir yol sony servisi (onlarda yapıyormu bilmiyorum). ya da bunu başarmış bir arkadaşınızdan pili ödünç alacaksınız. bu pille psp çalışıyor. hatta bir butonla pili hem pandora battery hemde normal kullanabiliyorsunuz (bunu bile yapmışlar :)). bu pil ile brick psp açılıyor siz içine versiyonu atıp noırmal pilinizi takıp kullanmaya devam ediyorsunuz. bu pil ile açılan bir psp aynı guvenli modda açılan bir windows gibidir. oyun oynayamaz bir çok menu yok olmuştur. sadece guvenli mod gibi psp yi brickten kurtarmaya yarar. bu sebeple bu pili normal pil ile değiştirip kullanıyorsunuz.

5. Malesef şimdilik böle bi yazı yok ama aklına takılan bi ayar varsa söyleyin cevaplamaya çalışırız.

6. 15-20 tl falandır en fazla daha fazla verilmez zaten.

7. Bunun hakkında pek bilgim yok pspyi bitek ben kullanıyorum çünki şifre koyma ihtiyacı hissetmedim

8. fusa screenshot diye bi programla alıyorum ben forumda bi arkadaş ayrıntılı anlatımı vermişti arama motoruna yada googlea fusa screenshot yazarsanız ayrıntılı anlatımı mevcut.

• BBR tesekkurler yardımların için;

1. Haklısın sanırım soruyu yanlıs sormusum :) ORJİNAL FW yuklu cihaza .ISO .CSO oyun dosyaları atınca oyunlar, oyun menusu altında
    goruntulenir de mi calısmaz, hic mi goruntulenmez ya da ihtimal verdiğim uzere orj. FW yuklu MemoryStick'in ana (kök) dizininde ISO klasoru bile mi olmaz?! -bilmiyorum anlasılar hale geldi mi? :)

2. 1800mah orj. pil kullanan arkadasların USB'den sarj surelerini alabilir miyim? (bitik pilden full doluya kadar gecen zaman)

3. 3.52 m33 'de benim de acamadığım oyun olmadı. Yukseltmenin bir anlamı yok o zaman. Yani min. cfw 5.0 isteyen oyun war mı ki?!

4. ilginc :)

5. Gezinirken bi sitede recovery menu ile ilgili bir yazı buldum Sanırım versiyonlar arası fark onemsenecek kadar buyuk degildir.

6. Zaten pandora pilin 30 liraya satıldıgını biliyorum/gördüm. Pili almak daha mantıklıymıs.

7. Boyle ayarlarla nedense hep ben ilgilenirim. Kıyıda kosede saklı bir sey kalmamalı :)

8. Tesk. Buldum...

• quote:

Orjinalden alıntı: Blur

BBR tesekkurler yardımların için;

1. Haklısın sanırım soruyu yanlıs sormusum :) ORJİNAL FW yuklu cihaza .ISO .CSO oyun dosyaları atınca oyunlar, oyun menusu altında
    goruntulenir de mi calısmaz, hic mi goruntulenmez ya da ihtimal verdiğim uzere orj. FW yuklu MemoryStick'in ana (kök) dizininde ISO klasoru bile mi olmaz?! -bilmiyorum anlasılar hale geldi mi? :)

2. 1800mah orj. pil kullanan arkadasların USB'den sarj surelerini alabilir miyim? (bitik pilden full doluya kadar gecen zaman)

3. 3.52 m33 'de benim de acamadığım oyun olmadı. Yukseltmenin bir anlamı yok o zaman. Yani min. cfw 5.0 isteyen oyun war mı ki?!

4. ilginc :)

5. Gezinirken bi sitede recovery menu ile ilgili bir yazı buldum Sanırım versiyonlar arası fark onemsenecek kadar buyuk degildir.

6. Zaten pandora pilin 30 liraya satıldıgını biliyorum/gördüm. Pili almak daha mantıklıymıs.

7. Boyle ayarlarla nedense hep ben ilgilenirim. Kıyıda kosede saklı bir sey kalmamalı :)

8. Tesk. Buldum...

1. orjinal fw li pspye takılı msin kök dizninde iso diye klasör yok. customa geçip ms e pspden format atınca kendisi yaratıyor. şayet ki orjinal fw li pspye taktığınız ms'e iso die klasör açıp içine atarsanız görmwsi imkansız. yani orjinal verisonlu psp hiçbi şekilde iso cso oyunları görmez.

2. usbden şarj eden bikaç arkadaş vardı onlar yardımcı olurlar ben dediğim gibi adaptör ile şarj ediyorum.

3. şuan yok ama ilerde olucak... düşük bi ihtimal ama belki motorstorm assassins creed falan 5.00 isteyebilir.

• merhaba arkadaşlar
    psp nin 2000-2001-2002-2003-2004-2005-2006 modeli ürünleri kırılabilir hale geldi. (TA-088v3 anakartlı slim modeller)
    henüz psp 3000 ler için bir gelişme yok. Ama iş bu aşama geldiğine göre PSP-3000 serilerinin de kırılması an meselesi bence.

Kırılma custom firmware şeklinde değil. Ancak PSP nin 5.03 yazılım (firmware) ındaki bir açığı kullanarak .iso ve .cso uzantılı oyunlar oynanabiliyor. Hatta bu olay çıktıktan bir gün sonra da POPS (PSXONE - Playstation 1) oyunları desteği de geldi.

Psp'ninizin yazılımı (firmware) 5.03 olmalı. Eğer herhangi bir şekilde 5.50 ye yükselttiyseniz maalesef sizin için şans kalmamış demektir.

O yüzden benden tavsiye gidip kırılabilir sürümlere bi dünya para ödemeninizdir. Bence biraz daha sabretmelisiniz. :)
  • 3.52 m33 custom fw yuklu iken settings'ten network update yapsam guncel olan m33 custom firmware'ye mi yükseltecek yoksa Sony sitesine baglanıp orijinal firmware'yi indirip basımı derde mi sokacak?!... 3.52 m33'mu artık guncellemek istiyorum ama klasik yontemlerle ugrasıp risk almak da istemiyorum. Sadece Dark_Alex'in custom firmware'lerinde settings'ten network update'ye baglanıp sorunsuz sekilde (Dark-Alex'in Sitesi) yeni custom surume guncellediğini duymustum. Acaba?!...
  • Arkadaşlar 3.95 versiyonlu 2001 buldum bi tane. Acaba bunu alırsam custom yapmakta herhangi bir problem olurmu?
  • Arkadaşlar merhaba,
    Ablam aradı benim yeğene sünnet hediye alacakmış, bana sordu bu cihazı. Fakat ben zır cahilim bu konuda, biraz bakındım 2 tip buldum. Bunların tek farkı ekran mıdır? Başka ne özelliği var, nesine dikkat etmek lazım alırken?

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125081068&CS_Category=_PSP_KONSOL803&CS_Catalog=_OYUN___HOBI

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125081305&CS_Category=_PSP_KONSOL803&CS_Catalog=_OYUN___HOBI#

Bu cihazın şu modeli alınır, bu özelliği olması şarttır, sakın ha şunu alma diyebileceğiniz özellikler var mıdır? Teşekkürler.

EK: Birde Slim modeli var, neden slim alalım , fiyatı daha makul hemde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi truva1975 -- 10 Haziran 2009; 12:05:53 >

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.