Şimdi Ara

...::: PSP ALACAKLAR / YENİ ALANLAR İÇİN BİLGİLENDİRME TOPİCİ :::... (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.498
Cevap
12
Favori
229.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mikailc78

arkadaşlar pspyi hiç 3.7 m3 e düşürüp kırdıran arkadaş yok mu? internet sorunum var... çözemiyorum. yardımlarını isteyecem de...

malesef bu tur konulari konusanlar ceza aliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:BBR:.

quote:

Orjinalden alıntı: DRODAKAN KAI

öncelikle merhaba
    PSP 3000 almayı düşünüyorum yalnız kırmadan orjinal oyun alıcam
    sanırsam alacağım yerden USB kablo ve memory card gelmiyecek

Sorularım
    1) uyumlu USB kablo nerden temin edebilirim
    2) müzik-film-resim ...vb medyaları nasıl atabilirim (yani herhangi bir memory card lamı yada USB ile PC denmi)
    3) bunlar dışında gerekli olan başka bişey varmı (program ,aksesuar ...vb)

Yardımcı olursanız sevinirim yaklaşık 1 hafta içersinde almayı düşünüyorum çokta istiyorum
    evde PS3 işte PSP

1. genelde digital fotoğraf makinelerinin kablosu uyuyor ben onla kullanıyorum. doğru uçlu kabloyu bulursan sorun olmaz.

...::: PSP ALACAKLAR / YENİ ALANLAR İÇİN BİLGİLENDİRME TOPİCİ :::...

bir ucu böyle diğer ucu usb olmalı..

2. medya dosyaları atman için memory card lazım. ister card readerdan memory cardına ister usb dn direk pspnin içindeki memory karda atabilirsin

3. kesinlikle ekran stickerı şart. 10 milyon bişeydir en fazla. ben başka aksesuara ihtiyaç duymadım açıkçası.

eyvallah dostum o zaman kablo almama gerek yok
    herhalde PS3 - SIXAXIS kablosu uyar herhalde giriş başlığı aynı
    bir sorumm daha var PSP ye uygun bir kulaklık tavsiyesi edermisin

• arkadaşalr merhaba, konuyu komple okuyamadım.boyutları hakkında da tam birşey bulamadım bunun slimmodellerini cebimizde taşıyıp müzik dinleyebilir miyiz ? eğer bu şekilde olursa almayı düşünüyorum da sanırım müzik kalitesi ipod touch dan biraz aşağı kusura bakmayın daha önce bahsi geçtiyse.
  • @DRODAKAN KAI

kulaklık olarak philps she-9600 kullanıyorum ben gayet iyi bi kulaklık bence

@Waxt

malesef slim modelide öyle kolayca cepte taşınmıyor. eski psplerle boyutu aynı sadece biraz daha ince.
  • teşekkürler bilgi için. çok güzel alet işte ama bir cebe sığmaz yani müzik dinleyerek yürüyemeyiz sokakta bu durumda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Waxt

teşekkürler bilgi için. çok güzel alet işte ama bir cebe sığmaz yani müzik dinleyerek yürüyemeyiz sokakta bu durumda.

Kot pantolonun arka cebine rahatça giriyor
  • Merhaba..

Ben Psp almayi düsünüyorum.Şöyle sifresi kirilabilir ve iyi çalışan bir model istiyorum.Ama pek fazla bilgim yok.Yardım edebilirseniz çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
  • Merhaba

1)Bende psp almayı düşünüyorum (teknosadan) psp slim nasıl??
    2) psp 2000-3000-4000 nedir?
    3)psp 4.01 => customfrimware çevirilio mu?
    4)version atılan psp nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SA1NT -- 17 Mart 2009; 19:14:23 >
  • Konunun çoğunu okudum,ama kafam çok karıştı açıkçası.Yok bazı slimler kırılamıyormuş vs.,3000'ler kırılmıyor ama onu iyi öğrendim

PSP almayı düşünüyorum,lütfen şu birkaç soruma cevap verebilir misiniz?Net bir cevaba ihtiyacım var çünkü.

1-Diyelim PSP 2000 almaya karar verdim,kutuya bakarak kırılıp kırılamayacağını nasıl anlarım?Barkoda bakarak belli oluyor mu?Kırılamayanlarda ne yazıyor?
    2-Bu sorum da PSP 2000-3000 karşılaştırması.3000'ler kırılamıyor,fakat ekran kalitesi daha iyimiş.PSP'de kaç oyun oynuyorsunuz?Forumda 40-50 TL'ye satılıyor galiba.Diyorum ki orijinal bir Fifa 09 veya Pes 09 alsam,uzun bir süre idare eder.Sonra yine para verir başka bir oyun alırım.2000 ile 3000 arasındaki ekran farkı çok var mı?Dahili mikrofon da varmış,ama o beni ilgilendirmiyor.
    3-En son çıkan PSP 3000 mi,daha yenisi var mı?

Yani demek istediğim,uzun süre aynı oyunu oynayacak biri olarak,orijinal oyun almaya razı olup 3000 almak mantıklı mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deserthawk -- 18 Mart 2009; 18:00:35 >

• @guardian

3000 serisi bence gereksiz. slim al verison konusunda bilgim yoj

@SA1NT

teknosa biraz pahalı gibi diğer teknoloji marketlerine bakmanı tavsiye ederim. psp1000 ilk çıkan psp psp2000 psp slim daha incedir psp3000 slimin bi üst versionu microfonu falan var başka bi özelliği yok. hepsi birbirirnin aynı yani. version konularını konuşmak yasak .

@deserthawk

psp slim almalısın bence. 3000 gereksizversion atma vs konusunda bilgim yokç zaten yasak konuşmak. evet son çıkan psp3000 daha yenisi çıkmadı.
  • Peki multiplayer oynamak için mutlaka orijinal oyun mu gerekiyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: deserthawk

Peki multiplayer oynamak için mutlaka orijinal oyun mu gerekiyor?

hayır orjinal gerekmiyor multi için...
  • blader zamunda die bir site vr bulgar yada başka rus ülkesininorda istediğin psp oyunlarını bulabilirsiniz ayrıca pc - psp ve xbox oyunlarıda vr
  • Psp'de pes09 oyunun kalitesi ve oynanışı nasıl.Ps3 ten aldığımız kadar zevk alabilir miyiz.Birde slimlerin 2. el ve 0 fiyatları ne kadardır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: laziko53

Psp'de pes09 oyunun kalitesi ve oynanışı nasıl.Ps3 ten aldığımız kadar zevk alabilir miyiz.Birde slimlerin 2. el ve 0 fiyatları ne kadardır.

malesef ps3 kadar zevkli olmuyor çünki L2 R2 tüşları yok pspde. ama açık havada sokakda bahçede vs. arkadaşlarla multi pes turnuvasının verdiği zevkki hiçbişeye değişmem ben...
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:BBR:.

quote:

Orjinalden alıntı: laziko53

Psp'de pes09 oyunun kalitesi ve oynanışı nasıl.Ps3 ten aldığımız kadar zevk alabilir miyiz.Birde slimlerin 2. el ve 0 fiyatları ne kadardır.

malesef ps3 kadar zevkli olmuyor çünki L2 R2 tüşları yok pspde. ama açık havada sokakda bahçede vs. arkadaşlarla multi pes turnuvasının verdiği zevkki hiçbişeye değişmem ben...

Peki görüntü olarak yani grafik konusunda tatmin edici mi ?
    slimlerin 2. el fiyatı hakkında bilgin var mı ??
  • Gittik baktım fiyatlara,çok uçmuşlar ya.Hele bi yer 3000 modeline 350 TL,2000 modeline 440 TL deyince yuh dedim.

Dolar düşükken almak lazımdı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: deserthawk

Gittik baktım fiyatlara,çok uçmuşlar ya.Hele bi yer 3000 modeline 350 TL,2000 modeline 440 TL deyince yuh dedim.

Dolar düşükken almak lazımdı.

biraz daha beklemek lazım bir şekilde stokları eritmek zorunda kalacaklar.
  • Bi sorum daha var.Diyelim bende PSP3000 var,arkadaşımda 2000 var.Multiplayer oynayabilir miyiz?
  • Teşekkürler Güzel Hazırlanmış
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.