eğer 3000'i yazıcıoğlunda kırdırırsak her kapatıp açtığımızda götürüp kırdırmamız mı gerekcek yoksa kendimiz yapabilcek miyiz ?
kendin yapacaksın. Zaten çok kolay. Makiheyi uyku modunda bırakırsan onu yapmana gerek bile yok.
senin önerdiğin model nedir ?
PSP alırsak sonradan pişmanlık duyar mıyız? Bizi uzun süre idare eder mi? Ve en önemlisi güncel olarak oyun çıkmaya devam ediyor mu? Bazı arkadaşlar 3 ay kullandım dahada elimi sürmedim diyor. PSP yerine Xbox360 veya PS3 almak şart mı?
3000 iyidir hocam. Almışken son serilerden al. Ayrıca oyunlar çıkıyor diye biliyorum. Ben hala 40 dvddeki oyunlarımı oynuyorum. Daha bitmedi hepsi. İhtiyaçlarına göre, internetten bir şey bekleme. Müzik dinlemek için büyük mont cebine sığar mı bilmem. Film izlenir yolculuklarda vs. Oyun zaten ana görevi.
quote:
Orijinalden alıntı: mz~
3000 iyidir hocam. Almışken son serilerden al. Ayrıca oyunlar çıkıyor diye biliyorum. Ben hala 40 dvddeki oyunlarımı oynuyorum. Daha bitmedi hepsi. İhtiyaçlarına göre, internetten bir şey bekleme. Müzik dinlemek için büyük mont cebine sığar mı bilmem. Film izlenir yolculuklarda vs. Oyun zaten ana görevi.
Zaten benim düşüncem her an yanımda olabilecek bir konsolumun olması. Yolculuklarda çok iyi olacağından kesinlikle eminim zaten. Benim demek istediğim PSP yi aldıktan sonra başka bir konsola ihtiyaç duyar mıyız?
Valla psp iyidir ama insanoğlu doyumsuzdur yine bir konsol alırsın ayrıca ekran küçük hani evin içinde lcd varsa seni tatmin edece alet ps3, xbox360 vs.'dir.
quote:
Valla psp iyidir ama insanoğlu doyumsuzdur yine bir konsol alırsın ayrıca ekran küçük hani evin içinde lcd varsa seni tatmin edece alet ps3, xbox360 vs.'dir.
PSP almaya karar verdim. Grafikleri pek fazla tatmin edici olmasada iyi görünüyor. 3000 serisi veya GO almayı düşünüyorum sence ilk defa psp alacak birisi için hangisi daha kullanışlı?
psp go cebe sığar diye düşünüyorum. ikiside aynı işlevi görecek. psp 3000 alman oyun açısından daha iyi. oyunlara çok para vermezsin. psp go'da psnden indirmen gerekli. tavsiyem 3000 alman yönünde.
Ben arada pek bir fark göremedim açıkcası. GO'nun 3000'den daha kötü olduğunu bile söylebilirim. Ayrıca GO'nun ekranı 3.8 inç buda cihazdan soğumama neden oldu. 3000 benim için en doğru seçim olacak galiba.
3000 iyidir hocam. Şimdiden hayırlı olsun.
quote:
3000 iyidir hocam. Şimdiden hayırlı olsun.
Düşündüklerimi doğruladığın için teşekkür ederim.
Rica ederim.
mrb arkadaşlar psp almayı düsünüyorum ama hicbır fıkrım yokdur psp slim 3004 diyormar mesela bide 3000 var galiba ne farkları var dış görünüş olarak birde diyorlar psp alırsan birtonda şu arkasına takılan cd gibi şeye verırsın dıyorlar internetten biz yükleyemiyormuyuz kaçak oyun yada indirip o küçük cd leere çekemezmiyiz bir yolu varmı çünkü çok pahalı bir oyun 80 tl falan imiş. birde yenisi çıkarmı acaba malum şimdiki bu tür şeylerın neler çıkarabılecegını az cok tahmın edıyorum yenısı iphone gibi hareket sezgılı olur ve tam ekran dokunmatık olur dıye düşünüyorum belli birşey varmı nasıl bırşey olacagı ve nezman yenı ckacagı birde 280 tl ye buldum bn gaziantepteyım halepten geliyor pasajlarda kaçak sizce fiyt nasıl?
birde bu kırdırma olayı nedır
psp 3000-3004 aynı şey. 4 bölge kodunu gösteriyor. 3001 vs. 3000 serisi kırılabiliyor. İnternetten oyunlarını indirebiliyorsun. Sorun olmuyor. Fiyat iyi.
pekı bu 3000 serısı en son serimi dış özellikte birşey degısmıyor sanırım sadece yazılımsal olarak farklı dımı
evet aynen oyle 1000 2000 ve 3000 olası onemlı olan
hmm pkı kardeş soncda yazılımsal bişeyse 1000 alıp 3000 e cevıreblırzmı?
arkadaşlar bişiy sorcam bunları cevaplarsınız çok makbule geçersiniz:D ben jp den psp almaya karar verdimde 1 sizce hangi pspyi alayım 2 hangi versiyonlu pspyi alayım 3yeni pspler versiyonu update edil miş mi oluyor acaba yani oyun yüklenemez haldemi oluyor ? 4şimdiden teşekkürler