Şimdi Ara

...::: PSP ALACAKLAR / YENİ ALANLAR İÇİN BİLGİLENDİRME TOPİCİ :::... (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.498
Cevap
12
Favori
229.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Suanda Bütün Psp Versiyonları Kırılabiliyor Dostum Tabii Sony Bizden Sonra 6.40 Versiyonunu Çıkarmadıysa
  • çıkmış hocam 6.40
  • arkadaşlar iyi akşamlar....
    yeğenimin doğum günü için PSP almayı düşünüyorum... 6 yaşında daha.. gerçi nintendo mu alsam PSP mi alsam karar weremedim ama sanırım PSP alıcam gibi...
    peki bunların birçok wersiyonu war... GO olanla piano black 3004 arasında ne fark war, hangisini önerirsiniz??
  • yeğeninizin yaşı henüz küçükmüş bence go almamalısınız çünkü kızaklı olduğundan bir çocuğun elinde fazla sağlıklı yaşamaz .
    bence 3004 almalısınız versiyonunu kırdırırsanız piyasadaki bütün psp oyunları oynayabilirsiniz

edit: psp go sahibiyim ve mutluyum . Ama yeğeniniz ufak oldugundan elinde fazla yaşamaz 3004 alın ufaklığa.Hatta 2. el 100x serisi bile ona yetecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joshua00 -- 10 Kasım 2011; 19:21:23 >
  • Kesinlikle arkadaşa katılıyorum, PSP GO o kadar da kullanışlı birşey değilmiş, şahsen 3004 sahibiyim ve arkadaşım beni dinlemedi gitti GO aldı, şuan aldığına bin pişman ama yapacak birşey yok
  • Haklısınız zaten bazı yerlerde yok ... ad vermeyim bir mağazada 2.5 ay kadar kaldı sonra gitmiş
  • 16gb kartlar varmı pspye uyumlu

ve kırılmış versiyonlarda multiplayer(internetten yada landan) oynayabiliyormuyuz
  • evet 16 gb memory stick pro duo bulabilirsin 80-90 tl bişey. multiplayer olayını denemedim ama oynanıyor diye biliyorum
  • Birşey sorucam yeni konu açmak istemedim ama

Psp oyunlarında multiplayer oynanmıyor diye duydum.Ama çoğu oyunda multiplayer tarzında bölüm var
    Acaba arkadaşmı bana yanlış söyledi(orjinal ve kırılmışlar için 2 cevap verirseniz daha iyi olur)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blizzard Days

Birşey sorucam yeni konu açmak istemedim ama

Psp oyunlarında multiplayer oynanmıyor diye duydum.Ama çoğu oyunda multiplayer tarzında bölüm var
    Acaba arkadaşmı bana yanlış söyledi(orjinal ve kırılmışlar için 2 cevap verirseniz daha iyi olur)

şimdi multiplayerden kastın ne? ben yinede her 2 şekil içinde cevapladım..

kırılmış: playstation network e bağlanan oyunların bazılarında sorun yaşayabilirsin
    orjinal: sony hesabı oluşturduktan sonra istediğin gibi psn ye giriş yapabilirsin

kırılmış: 2 ya da daha fazla psp olduğunda wi-fi üzerinden arkadaşlarınla oyun oynayabilirsin
    orjinal:bunda da aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan456

quote:

kırılmış: playstation network e bağlanan oyunların bazılarında sorun yaşayabilirsin
    orjinal: sony hesabı oluşturduktan sonra istediğin gibi psn ye giriş yapabilirsin

kırılmış: 2 ya da daha fazla psp olduğunda wi-fi üzerinden arkadaşlarınla oyun oynayabilirsin

Wifi üzerinden oynamayı söylemiştim. Kırılmışların bazılarında nettendemi oynanıyor

ilginç .teşekkkür ederim

• quote:

quote:

quote:

Wifi üzerinden oynamayı söylemiştim. Kırılmışların bazılarında nettendemi oynanıyor

ilginç .teşekkkür ederim

valla psp mi satalı 1 yıl oldu.sony yeni güvenlik önlemleri almışsa bilemeyecem.

• Arkadaşlar merhaba,

Klasik soru: psp alacağım yardımcı olur musunuz?

Bazıları kızacak ama forumu okumak şimdi zor geldi bütün gün işten başım şişti.

12 yaşında oğlan tutturdu psp de psp diye.

Bunların versiyonları falan varmı ? kırılıyor mu? siz nasıl bir şey tavsiye ediyorsunuz ?

Oyun cd lerine 100-150 tl vermek istemiyorum.Bu konuda sıfır bilgim var. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canbrk

Arkadaşlar merhaba,

Klasik soru: psp alacağım yardımcı olur musunuz?

Bazıları kızacak ama forumu okumak şimdi zor geldi bütün gün işten başım şişti.

12 yaşında oğlan tutturdu psp de psp diye.

Bunların versiyonları falan varmı ? kırılıyor mu? siz nasıl bir şey tavsiye ediyorsunuz ?

Oyun cd lerine 100-150 tl vermek istemiyorum.Bu konuda sıfır bilgim var. Yardımcı olursanız sevinirim.

aslında kızılacak bir soru ama neyse :)

Istanbul daysan yazıcıoğlu civarında kırılmış 0 psp ler bulabilirsin. Oyunlar neue sürüsüne var. Lakin hafıza kartına dikkat et. Çakma olanların performansı ve kalitesi çok düşük. Biraz pahalı ama sandisk ve sony (güvenilir bir yerden al) nin kartları süper. Üstüne sony kartlardan çok var. Hem makinaya hemde sinir sistemine zarar. Kapasite ise kullanıcı tercihi ama min:2gb.

Artık çoğu psp son sürüm ofw olmadıkça rahatlıkla kırılabiliyor. 2.el düşünüyorsan 2000 serisi daha iyi. Ilanda kırılmamış falan yazıyorsa hemen kapat.çünkü psp si olupta kırdırmayan enayi olamaz.kıramayanda ya anakartı kitli olandır ya da son sürüm ofw yüklüdür.

• quote:

aslında kızılacak bir soru ama neyse :)

Istanbul daysan yazıcıoğlu civarında kırılmış 0 psp ler bulabilirsin. Oyunlar neue sürüsüne var. Lakin hafıza kartına dikkat et. Çakma olanların performansı ve kalitesi çok düşük. Biraz pahalı ama sandisk ve sony (güvenilir bir yerden al) nin kartları süper. Üstüne sony kartlardan çok var. Hem makinaya hemde sinir sistemine zarar. Kapasite ise kullanıcı tercihi ama min:2gb.

Artık çoğu psp son sürüm ofw olmadıkça rahatlıkla kırılabiliyor. 2.el düşünüyorsan 2000 serisi daha iyi. Ilanda kırılmamış falan yazıyorsa hemen kapat.çünkü psp si olupta kırdırmayan enayi olamaz.kıramayanda ya anakartı kitli olandır ya da son sürüm ofw yüklüdür.

Manisa'dayım ama İzmir'den alabilirim.
    İkinci el almayı düşünmüyorum sıfır alacağım.En son çıkan model bütün oyunları oynayabileceği bir şey olsun istiyorum 3-4 sene idare etsin.
    İzmir'de uğur elektronikten wii alıp kırdırmıştım.Yine ordan almayı düşünüyorum önce biraz bilgi almam lazım.
    3004 modeli falan deniyor en son çıkan bu mu ve kırılabiliyor mu acaba?
    Bir arkadaşım 450 tl ye sıfır kırılmış hafıza kartı dahil oyun yüklü olarak almış. bu fiyat uygun mudur acaba?

• Birde bu psp'nin ekranı dokunmatik mi?
  • yeni çıkan vita nın ekranı dokunmatik... ama fiyatı epeycene tuzlu olur...

psp de sürüm yeri 6.39 pro b6 sürümü ve üstü ile yeni çıkan oyunları falan oynayabilirsin.. tüm psp modelleri için geçerli.. hatta psp go bile nasibini almış

2 el almayacağına göre 2000 serisinde bulunana anakartı kitli modeli unutabiliriz..

fiyat olarak vatan bilgisayarı baz alırsak uygun aldığın fiyat.. kırma,oyun,hafıza kartıda dahilse çok çok daha uygun

http://www.vatanbilgisayar.com/Oyun%20Konsolları/products.aspx?L2=CELKON&br=SONY&k3=PSP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 11 Aralık 2011; 8:30:36 >

• usta ben psp mi satalı 1 yıl oldu.. elimden 2 psp geçti..bu yüzden çoğu şeyi iyi biliyorum ama 1 yıl ara verdiğim için son gelişmeleri takip edemedim..

şimdi biraz baktım da 1-2 aya yeni psp çıkcakmış.. psp-e1000.. vita ile aralarında özellik olarak çok fark var ama günümüzdeki psplere oranla fazla bir fark yok diyebiliriz.. yeni psp de wi-fi yi çıkarmışlar ama fiyatıda buna oranla çok uygun olacak..

şahsi düşüncem bu cihazı beklemen.. zaten psp de en gereksiz özelliklerden biridir wi-fi.. psp ile nete girmek hiçte akıl karı değil.sanal klavyesi tam bir işkence.internet explorerinde flash player desteği zaten yok. cihazı kırdıracağın için psn ye bağlanma olasılığı da çok düşük olduğundan bence beklemeye değer.. türkiye fiyatı 299tl olacakmış.. şu an ki psplerden tek eksiği dediğim gibi wi-fi.. ama yinede sen bilirsin.. bu arada psp vita nın fiyatlarını da öğrendim.. 749 TL (Wi-Fi) 899 TL (Wi-Fi+3G).. vita da flash playe olabilir söylentileri kol geziyor.. psp dünyasındaki yeni gelişmeler şimdilik bu kadar.. umarım pişman olmayacağın bir seçim yaparsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 11 Aralık 2011; 9:00:57 >

• quote:

usta ben psp mi satalı 1 yıl oldu.. elimden 2 psp geçti..bu yüzden çoğu şeyi iyi biliyorum ama 1 yıl ara verdiğim için son gelişmeleri takip edemedim..

şimdi biraz baktım da 1-2 aya yeni psp çıkcakmış.. psp-e1000.. vita ile aralarında özellik olarak çok fark var ama günümüzdeki psplere oranla fazla bir fark yok diyebiliriz.. yeni psp de wi-fi yi çıkarmışlar ama fiyatıda buna oranla çok uygun olacak..

şahsi düşüncem bu cihazı beklemen.. zaten psp de en gereksiz özelliklerden biridir wi-fi.. psp ile nete girmek hiçte akıl karı değil.sanal klavyesi tam bir işkence.internet explorerinde flash player desteği zaten yok. cihazı kırdıracağın için psn ye bağlanma olasılığı da çok düşük olduğundan bence beklemeye değer.. türkiye fiyatı 299tl olacakmış.. şu an ki psplerden tek eksiği dediğim gibi wi-fi.. ama yinede sen bilirsin.. bu arada psp vita nın fiyatlarını da öğrendim.. 749 TL (Wi-Fi) 899 TL (Wi-Fi+3G).. vita da flash playe olabilir söylentileri kol geziyor.. psp dünyasındaki yeni gelişmeler şimdilik bu kadar.. umarım pişman olmayacağın bir seçim yaparsın

Bilgiler için teşekkürler.Sanırım okul dönemi bittiğinde alacağım, o zamana kadar da yeni model çıkmış olur herhalde.

• Benim PSP 2004 üm var.Kac yaşında olduğunu unuttum.Sorularınızı sorabilirsiniz oyun olsun yada donanım farketmez üstüme yoktur.Minis oyunlar olsun büyük oyunlar olsun cok oyun oynadım.Oynamadıysanız Ratchet&Clank oyununu öneririm AC de güzeldir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Cygnus_ -- 11 Aralık 2011; 12:04:12 >
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.