Arkadşlar merhaba 0 Psp alacam Pek anlamıyorum ama version falan işleri varmış sizce nasıl bişey alıyım ?
Kırılabileninden al, diğer özellikleri önemli değil. ama kesinlikle kırılabilen al..
quote:
Orijinalden alıntı: EdmondDantes
Kırılabileninden al, diğer özellikleri önemli değil. ama kesinlikle kırılabilen al..
o neden ?
Kırılabilen demek, korsan oyunlar oynayabileceğin sahte versiyon yükleyebileceğin psp demek. UMD ye paramı dayanır. Al bi tane kırılabilem cihaz, yükle istediğin oyunu oyna, bide sınırsız netin varsa sendeki keyif beylerde yok...
pazar günü baktım vardı.. sitesinde bröşürde var gözüküyo..
turkapc msn adresine mesaj attım.ne oldu sordun mu?
379 gerçekten iyi 200 lira fln kar ediosun sen hesab et artık
3000 lerin bazıları kırılmıyor, sorunda orda. o yüzden kırılabilen birşey almak için, daha çok spotçulara uğramanız lazım. ama kırılabilenleride artık yenileri kırılmıyor nası olsa bunlar sınırlı diye 500 tl ye falan vurdurdular. düşün spotu 500 ..!
quote:
Orijinalden alıntı: TükenmezKalem.
sn ne için msj attın ki ?
quote:
Orijinalden alıntı: EdmondDantes
3000 lerin bazıları kırılmıyor, sorunda orda. o yüzden kırılabilen birşey almak için, daha çok spotçulara uğramanız lazım. ama kırılabilenleride artık yenileri kırılmıyor nası olsa bunlar sınırlı diye 500 tl ye falan vurdurdular. düşün spotu 500 ..!
quote:
Orijinalden alıntı: turkapc
quote:
flonun parttime iş için.izmirde alım var mı diye?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: turkapc
quote:
flonun parttime iş için.izmirde alım var mı diye?
Kardeş o kdr cok Telap varki bn onu unuttun ğitti ya bida gönderirsen yardımcı oluym bn sana kusura bakma...
önemli değil.izmir'deki flo mağazalarında parttime çalışma imkanı var mı?orada alım var mı?
quote:
önemli değil.izmir'deki flo mağazalarında parttime çalışma imkanı var mı?orada alım var mı?
Kardeş Şimdilik Ankara için Elamana Yogunluk var eger olursa Dh'de Başka şehirler içinde Paylaşımda bulunacam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme