Şimdi Ara

psp alayim mi bu hafta yoksa ps vita yi bekleyim mi ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kararsizim arkadaslar sizce almalimiyim

Ayrica psp go da sag ve sol tuslar birbirine cok yakin oynarken sanki gsm kullanir gibi his veriyor mu

Psp alsam bile sizce GO mu tercih etmeliyim yoksa normal psp mi ?????

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• vitayı bekle
  • quote:

Orijinalden alıntı: cahitdikici

vitayı bekle

Ne zaman cikacagina dair Kesin resmi bir tarih var mi ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: papazın çayırı.KADIKÖY

quote:

vitayı bekle

Ne zaman cikacagina dair Kesin resmi bir tarih var mi ??

bekleme hocam haberlere göre 2012'de çıkacakmış amerika'da. Tr'ye ne zaman gelir bilinmez spot almayacaksan veya yurtdışından getirmeyeceksen.
  • Bir de bulabilirsen 2. el al zaten 3 ay sonra çok az oynarsın . Paran da boşa gitmez
  • psp vita için paran yetiyosa ve 1 sene bekleyebilirsen vita al derim
    ama psp alacaksan da psp 3004 al
  • zor olacak ama vitayı bekle..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc mi Xbox mı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • psp 3004 al derim
  • Psp artık beş para etmez gow'dan başka adam gibi bir oyunu da yok. Eğer sıkı bir gow hayranı değilsen hiç bulaşma vita'yı bekle
  • şuan psp alırsan en fazla 3 ay içinde oyunları bitirirsin ve makinenin oyun olayıda biter çünkü psp'ye çıkan oyunların birçoğu çöp

tabi ben oyununda değilim zati dersen,hem dizidir filmdir izlerim,müzik dinlerim,kitap çr. okurum diyosan ikinci el al birtane
  • psp-go'da oyun oynamak hiç rahat değil, L-R tuşları kapağın hemen altında kalıyor zor basılıyor, joystick çok küçük, tuşlar çok alçakta kalıyor.
    Sonuç olarak, bir psp-go sahibi olarak; psp 3004 al.
  • psp al ps vita sony ürünü olsa bile bi ürün çıkar çıkmaz alınmaz bırak önce denensin nekadar güzel görünsede tutmayabilir. bozukluklar çıkabilir. eğer 1 yıl sabrın yoksa psp al ama konsolumda yeni çıkan oyunları takip etmeyi seviyorum diyosan ha bide en önemlisi korsan diil orjinal oyun alacaksan ps vita al bence ps3 gibi iyi bi yazılım yaparlarsa 1 1.5 yıl kırılmayabilir psp de orjinal alınmaz tabi oyunu çok seviyosan o oyuna para kazandırmak istiyosan başka mesela ben god of war chains of olympus'u almıştım (2 orjinal oyunumdan biri)
  • PSP-GO alma, 3004 tavsiye ederim, ben de 3004 kullanıyorum.
  • ps vita çok kral olucak ama fiyatı ps3'e yakın olacak hatta daha pahalı aklı olan ps3 alır
  • quote:

Orijinalden alıntı: barkın98

ps vita çok kral olucak ama fiyatı ps3'e yakın olacak hatta daha pahalı aklı olan ps3 alır

yok ya geçmez fiyat olarak ps3 ü ama 650 700 olabilir yani ps3 120 gb fiyatına
  • Bildiğim kadarıyla Türkiyedeki satış fiyatı 800 tl civarı olucakmış.
  • Vitayı Bekle Ama Bir Sorun daha var Kopya Oyun Dur Bakalım Pat Diye Çıkınca Kopya Oyun Oynayabilecek misin?
  • kopya oyunu uzun bir süre oynayamıyacak ps3'ün kırılması bile 3-4 yıl sürmüştü bildiğim kadarıyla vitanın kırılması da bir o kadar süre
  • quote:

Orijinalden alıntı: barkın98

kopya oyunu uzun bir süre oynayamıyacak ps3'ün kırılması bile 3-4 yıl sürmüştü bildiğim kadarıyla vitanın kırılması da bir o kadar süre

evet bencede hatta bu yüzden psp ye oyun üretmeyi durdurdular nasıl olsa satmıyo herkes kopyacı vita ya yaptıkları yazılıma güveniyo olmalılar
  • quote:

vitayı bekle

+1
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.