Şimdi Ara

Playstation 2 lazeri mi değiştirsem, yenisini mi alsam?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler. 18 senedir Playstation 2'm var ve yavaştan korsan oyunları bırakıp orijinal oyun toplamaya başladım Playstation 2 lazeri mi değiştirsem, yenisini mi alsam?  fakat laserim kötü. Yazma DVD'leri açmıyordu ztn. Orijinal olan her oyunu da açamıyor. 12 oyunum var, 3'ünü açamıyor. Ayrıca motoru seste çıkarıyor. 70003 model. Yeni göz ile motor beraber 600 lira internette. Fakat o fiyata 2. el playstation 2 alabiliyorum. Tabi yenisini alacaksam, 90004 almayı tercih ederim ki o 1000 lira. Sizce elimdekinin anısı var deyip yeni lazer alıp saklasam mı. Yoksa yeni model kasa alıp eskisini ucuza satsam mı?

• PS4 al kırık keyfine bak. PS1, PS2 ve PSP oyunlarını açıyor konsol. PS4 oyunlarıda var binlerce. Bir de arcade oyunları yüklersin. Başka isteğin var mı?

• kral doların 1 tl olduğu zamanlarda yaşıyorsun, hey gidi hey. İçinden ne geliyorsa onu yap valla.

• usta benimde en az 20 yıllık emektar duruyor evde. elimden çok çekti. gözü bozuldu aldım göz taktım. fanları bozuldu tamir ettim. ne olursa olsun emektardır anısı vardır deyip sakladım. aynı şekilde super nes atarimde var. neredeyse benle yaşıttır. saklarım güzel anılar bunlar. zaten ucuz bir şey satmayın anısı kalsın sonra insan üzülüyor.

• TheLuBu kullanıcısına yanıt

Ama Ps2 ile de Ps1 oyunları oynayabiliyorum. PSP oyunlarını da telefondan oynayabiliyorum. Onun dışında kutulu Ps2 orijinal oyunlarım var diye istiyordum yeni Playstation 2 konsolunu. Yoksa haklısın. Kırık Playstation 4 almak, gerçekten daha mantıklı.

• ermes_unuy kullanıcısına yanıt

Yani ama ben yaşayabileceğim hemen her şeyi yaşadım eskisi ile. Orijinal oyun koleksiyonu yapmak için yavaştan başladım. Bazı orijinal oyunları da açmıyor. O yüzden şimdikini başkasına hediye etsem, USB ile istedikleri Ps2 oyunlarını oynayabilirler ve benim gibi onlarda iyi anılara sahip olabilir. Ztn kutulu oyun almak istemeyen birisi alır aleti. Ayrılmak bi tık daha mantıklı geliyor. Sonuçta anılar benimle kalacak hep.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kardok_delikaya -- 1 Ocak 2025; 19:58:35 >
  • kardok_delikaya kullanıcısına yanıt

O açmadıkları oyunlar çok mu çizik? Normalde orijinal oyunlar çok sağlam olur. Ya da orijinal olduğundan emin misin? Orijinal oyunlarda DVD’nin ortasındaki gri halkada PlayStation 2 yazısı ve logosu olur. (Parmak deliği sığan yer) Damga gibi. Sahte para ile gerçek parayı ayırt etmek gibisinden. Bak resim atayım.

Playstation 2 lazeri mi değiştirsem, yenisini mi alsam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3-4bin liralık pc mi, ps4 mü?
    7 yıl önce açıldı
    PS4 Slim mi yoksa normal mi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Venomstr kullanıcısına yanıt

Tekrardan merhaba abi  Eminim. Ztn satan kişiden bir çok oyun oldum. Sadece halkada değil, verilerin olduğu kısımda da playstation logolu olanı vardı. Mavi dvd'lerde aldım. İnternetten de bakmıştım. Dediğim gibi lazerin kötü oluşu dışında bir cevap gelmiyor aklıma. Çünkü yeni aldığım korsan oyunları da hep açmıyor. Orijinal biriktirmeye devam ediyorum gerçi ama ucuza korsan Ps2 oyunu bulunca alıp satasım geliyor  Onun dışında içini açıp fanlarını temizleyeceğim sanırsam. Ztn 2 tane vidası kaldı altında. Diğer vida yerleri ya parçalandı, yada vida parçalandı 😹 Daha önceden söküp takmıştım da, ilk defa temizleyeceğim. Umarım hızlanır yine. Diskleri okumasına bişey yapmaz gerçi de, yeni göz almak için teşvik eder belki beni.

Verilerin olduğu yer dediğin neresi hocam? Benim bildiğim, sadece o fotosunu attığım yerde PlayStation 2 yazısı ve logosu oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Venomstr

Verilerin olduğu yer dediğin neresi hocam? Benim bildiğim, sadece o fotosunu attığım yerde PlayStation 2 yazısı ve logosu oluyor.

Şimdi ortada playstation logoları var ya, DVD'nin arka yüzünde? İşte kenarlara doğruda 6 tane Playstation logosu oluyor. Şimdi resimlerini çekmek baya imkansız, çünkü çok yansıma oluyor. Çeksem bile sanki parmak izi gibi görünüyor 😹Playstation 2 lazeri mi değiştirsem, yenisini mi alsam?  onlardan bahsediyordum.

haklısınız, ama dediğim gibi ben istifçiyim birazcık :) benim olan benimdir ve benim olarak kalır mottosu ile devam ediyorum :) en az 10 yıl bende olan konsollar ile sıkı bağım oluyor. ama siz orjinal oyun koleksiyonu yapmak istediğiniz için sağlam lazerli bir PS2 uzun zaman işinizi tabii ki görecektir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.