Ben de 2000 ve 3000 kullandım bir süre. Şimdi 1000 alacağım temiz bulursam. Bakalım o zaman karar vereceğim hangisi iyi
PSP SLIM GÜMÜŞ 2001+320GBHDD(100GB PSP OYUN)+ÇANTA+ŞEFFAF KILIF
****** PSP SLIM GÜMÜŞ 2001 ******
* Sıfırdan farksiz, çiziksiz
* Az Kullanılmış ( En fazla 10-15 sefer kullanıldı.)
* Konsol ile birlikte yanında 320 GB Harddisk ( Harddisk IOmega vermemin sebebi içinde 100 GB oyun olması,Hard Diskin fiyatı zaten piyasalarda belli 90-100 TL)
*PSP Ortalama 300 liraya geliyor ve siz kar etmiş oluyorsunuz (300 liraya bu kadar temiz psp ? YOK...)
* 100 GB Oyun Hediye (2011 Oyunları dahil, Fiyatını siz tahmin edin)
* Taşıma çantası ve Şeffaf Koruyucu kılıf (Bu PSP yi bu kılıflardan hiç çıkmadı sayılır, o derecede korundu :) )
* 2 Adet orjinal Oyun CD si
420 LİRA PAZARLIK YAPILIR.
quote:
Orijinalden alıntı: wildlove
slim veya fat fark etmez güneşin altında oynamadığın sürece.. 3000'ler güneş altında 2000 ve 1000'lere göre daha iyi görünür ama yine yeterli değildir.. sonuçta hepsi de aynı oyunları çalıştırıyor... keyfine bak, hayırlı olsun:)
bi incelemede görmüştüm slimle fat arasında pek bir fark yok ama slim video falan izlerken fat den daha iyi bir görüntü ortaya çıkarıyor. fakat oyun oynarken fat e göre daha çok pikselleniyor görüntü oyunlarda fat de biraz daha güzel. ama çok küçük görüntü güzelliği haricinde bi fark göremedim. 2 sinide kullandım fakat çok büyük bi fark yok aralarında. ama kişisel tercihim fat tir. kalın ve ağır olması oyun oynarken harbiden oynadığımı hissettiriyor. slimler ince olduğu için elim pek alışamadı.
quote:
Orijinalden alıntı: mmmelihmm
* Konsol ile birlikte yanında 320 GB Harddisk ( Harddisk IOmega vermemin sebebi içinde 100 GB oyun olması,Hard Diskin fiyatı zaten piyasalarda belli 90-100 TL)
*PSP Ortalama 300 liraya geliyor ve siz kar etmiş oluyorsunuz (300 liraya bu kadar temiz psp ? YOK...)
* Taşıma çantası ve Şeffaf Koruyucu kılıf (Bu PSP yi bu kılıflardan hiç çıkmadı sayılır, o derecede korundu :) )
2. EL bölümüne konu açabilirsin burası alakasız bi yer oldu
quote:
Orijinalden alıntı: hamza53
quote:
Orijinalden alıntı: mmmelihmm
2. EL bölümüne konu açabilirsin burası alakasız bi yer oldu
Ya beyler bende birkaç ay öncesine kadar hep iphone istiodum ama açıkcası gerçek istediğimin yanımda beni oyalayacak oyun oynayabileceğim bi teknolojik alet olması galiba diye düşünmeye başladım sizce bu ihtiyacımı pspyle giderebilirmiyim psp kullanıcıları var yardımcı olursanız çok sevinirim ve bunu nelere getirebilirim biliyosunuz telefon gibi cebe sığacak bişi de değil malesef yardımcı olursanız çok makbule geçer şimdiden sağolun yeni alan arkadaşımız içinde hayırlı olsun diyorum
Hayırlı olsun
quote:
Orijinalden alıntı: mafiax
Ya beyler bende birkaç ay öncesine kadar hep iphone istiodum ama açıkcası gerçek istediğimin yanımda beni oyalayacak oyun oynayabileceğim bi teknolojik alet olması galiba diye düşünmeye başladım sizce bu ihtiyacımı pspyle giderebilirmiyim psp kullanıcıları var yardımcı olursanız çok sevinirim ve bunu nelere getirebilirim biliyosunuz telefon gibi cebe sığacak bişi de değil malesef yardımcı olursanız çok makbule geçer şimdiden sağolun yeni alan arkadaşımız içinde hayırlı olsun diyorum
psp al kullanışlı anlattığın kadarıyla sen psp istiyosun
quote:
Saolun öncelikle psp yi aldığımdan beri pek fazla zaman ayıramıyorum foruma Bencede psp yi denemelisin kesinlikle şahane bi alet.Hem öyle çok pahalı bi cihazda değil al bi dene bence
quote:
Önce ıPhone ile PSP'yi kıyaslamayı bırakmalısın.Çok farklı şeyler. Sen ne istediğini yazsan biz yardımcı oluruz.(film,oyun,internet ?) Ayrıca ıPhoneda cebe sığması açısından hiçte küçük bir cihaz değil.
Valla aga açıkcası yüksek çözünürlükte bir bi ekran olması uzun yolda beni oyalaması ve iyi wireless yani nette rahat olsun bi faceye youtube a girdiğimde bilgisayara yakın olsun flash olayı yeter ama psp için oyun çıkışı duracak,wireless kötü,bir süre sonra sıkar gibi laflar dolanıyor forumda kullananlar bunun hakkında ne düşünüyor yardım için çok saolun bu arada
Hayırlı olsun
quote:
Valla aga açıkcası yüksek çözünürlükte bir bi ekran olması uzun yolda beni oyalaması ve iyi wireless yani nette rahat olsun bi faceye youtube a girdiğimde bilgisayara yakın olsun flash olayı yeter ama psp için oyun çıkışı duracak,wireless kötü,bir süre sonra sıkar gibi laflar dolanıyor forumda kullananlar bunun hakkında ne düşünüyor yardım için çok saolun bu arada
Geç olucak ama, ıphone almışsın.En doğrusunu yapmışsın.Net için çok güzel bir cihaz,oyunlarda çok fazla ve oyalar seni.Hayırlı olsun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme