Şimdi Ara

Psp Aldım :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar uzun uğraşlarım ve birikimlerim sonucunda bende bi psp aldim.PSP 1001 çok canavar bi makineymiş ya.İlk deneyimim olarak GOW COO oynadım.Gerçekten süper bi deneyim ya.Aklıma takılı bi soru var ben psp yi bataryası içindeyken şarz ediyorum.Şarz olurken oynasam bi zararı olurmu psp ye.Bide bi batarya daha alsam dışardan şarz edilmesinin imkanı varmı acaba.

NOT:Aklıma her soru takıldığında böyle konu açıp kirlilik yapmıcam üst konulara sorucam sadece bu keyfi paylaşmak istedim..Saygılar....

• hayırlı olsun kardeşim Şarjda oynamanda bir sıkıntı olmaz merak etme.
  • Yha uff bende istiyoooom 2. el Psp 2000 satan (kırılmışsa iyi olur.) güvenilir bir arkadaş var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

hayırlı olsun kardeşim Şarjda oynamanda bir sıkıntı olmaz merak etme.

Çok teşekkürler.

@darkmercy

Umarım sende kendine uygun bi tane bulursun kısa sürede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza53

quote:

hayırlı olsun kardeşim Şarjda oynamanda bir sıkıntı olmaz merak etme.

Çok teşekkürler.

@darkmercy

Umarım sende kendine uygun bi tane bulursun kısa sürede.

inşallah

• Hayırlı olsun sende pspcilerin arasına katıldın
  • PSP 1000'e canavar makine diyorsan 3000'i sakın görme .

şarjdayken oynamanın bir sakıncası yok.

Sanırım bataryayı ayrı şarj eden cihazlar vardı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony psp halen alınabilirmi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: The maXz!

PSP 1000'e canavar makine diyorsan 3000'i sakın görme .

3000 ve 2000'in birkaç farkı var sadece FAT'den. Oyun çalıştırma hızları aynı. Bunun dışındaki özellikler oyun oynamada daha fazla zevk vermiyor ki.
  • şarjda oynarsa batarya ömrü azalmazmı? Benim bildğm azalr...
  • quote:

Orijinalden alıntı: AzRocK

şarjda oynarsa batarya ömrü azalmazmı? Benim bildğm azalr...

5 yıldır şarjda oynuyorum eskı 2000 ımle hiç bir şey olmadı
  • quote:

quote:

3000 ve 2000'in birkaç farkı var sadece FAT'den. Oyun çalıştırma hızları aynı. Bunun dışındaki özellikler oyun oynamada daha fazla zevk vermiyor ki.

Bir araba alıyorsunuz sadece önemli olan onunn motoru değilki.Rahatlığı iç ve dış dizaynı.Görünümüde önemli.

Psp Aldım :)

Üstteki 2000.1000'in halini siz düşünün.

1000 serisi diğer her iki seriye göre çok daha büyüktür kalındır,ağırdır.Ayrıca diğer serilerin dizaynı daha güzeldir.

Tuşları,umd kapağı dizaynı ve genel görünüşü 1000 lerden daha iyidir.

• quote:

Doğrudur ama bunu bile görüntüsü bu kadar süperse hakketten 3000 i düşünemem ama slimlerin diğer hiçbi özelliği ilgimi cekmedi.Özellikle ince olması sanki benim açımdan daha kötü gibi.Bu bile elimin içinde kaybolcak nerdeyse slimde hiç oynayamazdim heralde
  • Slim bana da küçük gelmişti ama oynarken çok rahat oluyor.
  • slim veya fat fark etmez güneşin altında oynamadığın sürece.. 3000'ler güneş altında 2000 ve 1000'lere göre daha iyi görünür ama yine yeterli değildir.. sonuçta hepsi de aynı oyunları çalıştırıyor... keyfine bak, hayırlı olsun:)
  • Çok saolun oynuyorum durmadan hangi oyunu oynuycamı şaşırdım aldığım kişi 10 dvd verdi baya bi oyun var elimde.Gerçi hafıza kartı 4 gb sorun oluyo sürekli tak çıkar oyun at falan Şimdilik idare ediyom sonra 8 alırım heralde.
  • quote:

Çok saolun oynuyorum durmadan hangi oyunu oynuycamı şaşırdım aldığım kişi 10 dvd verdi baya bi oyun var elimde.Gerçi hafıza kartı 4 gb sorun oluyo sürekli tak çıkar oyun at falan Şimdilik idare ediyom sonra 8 alırım heralde.

hayırlı olsun hocam. ama hafıza kartı çıkarmadan da oyun atabilirsiniz. hdd usb kabloları ile psp usb kabloları aynıdır. ondan 1 adet aldığınızda hafıza kartı çıkarmadan da oyun silebilirsiniz, yükleyebilirsiniz. saygılar
  • Bence oyunları yavaş yavaş oyna.Keyfini çıkar.Çünkü pspye her ay güzel oyunlar çıkmıyo.OYunsuz kalırsın sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enmert

quote:

Çok saolun oynuyorum durmadan hangi oyunu oynuycamı şaşırdım aldığım kişi 10 dvd verdi baya bi oyun var elimde.Gerçi hafıza kartı 4 gb sorun oluyo sürekli tak çıkar oyun at falan Şimdilik idare ediyom sonra 8 alırım heralde.

hayırlı olsun hocam. ama hafıza kartı çıkarmadan da oyun atabilirsiniz. hdd usb kabloları ile psp usb kabloları aynıdır. ondan 1 adet aldığınızda hafıza kartı çıkarmadan da oyun silebilirsiniz, yükleyebilirsiniz. saygılar

Alırken usb kablosu yokdu bi dahada gidip almadım kart okuyucu var diye şimdilik idare ediyom bunla.

@The maXz!

Tavsiyene uymaya çalışırım ama kendimi tutamıyom 10 dvd dolusu oyun olmasına rağmen torrent şuanda psp ye çalışıyo

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: enmert

quote:

Alırken usb kablosu yokdu bi dahada gidip almadım kart okuyucu var diye şimdilik idare ediyom bunla.

@The maXz!

Tavsiyene uymaya çalışırım ama kendimi tutamıyom 10 dvd dolusu oyun olmasına rağmen torrent şuanda psp ye çalışıyo

Kart okuyucun varsa onun kablosuda oluyor.

• Şarj da oynarsan batarya ömrün azalır . bataryayı çıkar ve öyle oyna :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.