Şimdi Ara

PSP aldım (yardım konusu değil :D)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2005den beri hep almak istiyordum ama hiç kısmet olmadı.21 yaşına gelince almak kısmetmiş Ama ben sevdim bu aleti.Kenarda 101 GB - 186 oyunluk mini koleksiyon yaptım ama daha ilk oyunumu oynuyorum.O da Vice City Stories.

Baya hoşuma gitti.Ambulans, itfaiye görevleri yaptım şimdi vigilante ile uğraşıyorum baya zor En çok hoşuma giden şey paramedic ve vigilante gibi görevlerde checkpoint yapması oldu.Çok yardımcı bir şey.Vigilante için tavsiye verecek varsa bekliyorum Level 6'da tıkandım kaldım.Ekstra zırh için 15 yapmak gerekiyor.

• Babblebabble kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun.. hangi modeli aldın
  • Hayırlı olsun, güle güle oyna. valla ben de başlık açmıştım, 2 yıl aradan sonra tekrar aldım. Bu aralar Silent Hill Shattered Memories oynuyorum çok iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WolF-EyE

@drroland

Teşekkürler.2004 aldım ikinci el, dedim çok da masraf yapmayayım.Oyunlarını çok merak ediyordum.Her oyun böyle mi bilmiyorum ama maşallah VCS baya uzun gibi.8 saat oynamışım oyun daha %11.7 Sırada da GOW serisi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Babblebabble

quote:

@drroland

Teşekkürler.2004 aldım ikinci el, dedim çok da masraf yapmayayım.Oyunlarını çok merak ediyordum.Her oyun böyle mi bilmiyorum ama maşallah VCS baya uzun gibi.8 saat oynamışım oyun daha %11.7 Sırada da GOW serisi var.

God of War'a Chains of Olympus'tan başla abi, hikaye sırası o şekilde, sonra Ghost of Sparta. Haber vereyim dedim

gow serileri çok iyi psp'de ama kısadır, çabuk biter
  • quote:

Orijinalden alıntı: drroland

quote:

Orijinalden alıntı: Babblebabble

quote:

@drroland

God of War'a Chains of Olympus'tan başla abi, hikaye sırası o şekilde, sonra Ghost of Sparta. Haber vereyim dedim

Teşekkürler Sırasına göre oynamak lazım.Silent Hill benim oyunların arasında da varmış gördüm şimdi.Originsle beraber indirmişim.

@WolF-EyE

Ben de tam tersine biliyordum PS3 sürümüyle ilgili yorum okudum heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babblebabble -- 5 Mart 2014; 12:37:40 >

olabilir.. ben ps2, ps3, psp versiyonlarını oynadım.. psp'ler kısa.. ama oldukça başarılı
  • quote:

olabilir.. ben ps2, ps3, psp versiyonlarını oynadım.. psp'ler kısa.. ama oldukça başarılı

Chains of Olympus'u geçen hafta bitirdim, 8 saat sürdü. Boss savaşları ps3teki oyunlara göre zor, haberiniz olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drroland

quote:

Chains of Olympus'u geçen hafta bitirdim, 8 saat sürdü. Boss savaşları ps3teki oyunlara göre zor, haberiniz olsun.

Süresi tatmin ediciymiş yine de.Bilgisayara anca 7-8 saatlik oyunlar çıkıyor son zamanlarda.
  • drroland kullanıcısına yanıt
    en uzunu ps2'de god of war 1 ve 2'ydi.. kaç saat hatırlamıyorum ama baya sürmüştü ikiside

psp'dekiler çok sürükleyici, o kadar süre nasıl geçti anlamıyorsun
  • Hayırlı olsun okudum konularınızı bende tekrar aldım elime PSP'yi oyunların inmesini bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uldyssian

Hayırlı olsun okudum konularınızı bende tekrar aldım elime PSP'yi oyunların inmesini bekliyorum

PMden link atıyorum size, onu bir inceleyin
  • Çok teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.