Şimdi Ara

PSP ALICAM AMA 1 KAÇ SORUM OLCAK YARDIM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yakında psp alıcam ama pek fazla bilgi sahibi değilim. Psp alırken bir kaç sorum olcak

1-Psp alırken hangi model alayım
    2-Psp aldığımda pc'den oyun atacam hangi psp'ye oyun atılır
    3-Psp'den internete gircem ama hangi psp modeli ile girilir
    4-Psp ile müzik film oyun oynamak istiyorum bunuda hangi model ile yapacam
    5-Kısacası yukarda sorduğum soruların hepsini yapan hangi psp modeli varmı versiyonu felan detaylı yardım edermisiniz şimdiden teşekkürler ederim saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abc10 -- 13 Ağustos 2010; 23:16:24 >

• 1- madem ki kopya oyun oynayacaksın 2000 ve 3000 serisine yönel.. ama işte onlarında eski ve yeni anakartlıları-sürümleri var.. sürümleri felan tam hatırlamıyorum ama eski olanlarına yönel..
    2- yukarıda dediğim psp'lere oyun atılır.
    3- alayı psp'ler ile nete girebilirsin
    4- her model ile
    5- özet olarak eski anakartlı, custom firmware'li 2000 modeline yönelmeni tavsiye ederim.. 3000'lerin ekran parlaklığı daha fazla ve mikrofonu var ekstradan.. tercih senin, madem kopya oyun oynayacaksın o zaman 2. el temiz bi cihazı versiyonunu felan iyice araştırıp al.. 5.50 gen d3 veya prometheus 5.00 m33-6 ile tüm oyunları oynarsın sanırım..
  • Kısa ve net cevap : PSP 2000 veya PSP 3000 serisinden başka alacağın bişey yok. Sana tavsiyem İstanbuldaysan Khalkedon dan alman değilsende sipariş verip kargoyla alman. Hem satış sonrası hemde satışta destekleri çok iyi. Her konuda yardımcı olurlar. PSP 3004 alırsan sorduğun her soruna da kolaylıkla cevap bulursun. İnternete girebilir müzik dinleyebilir videolarını izleyebilirsin. Varsa hesabın Skype da kullanırsın. Eee daha ne ?
  • ayrıca custom firmware ile kitap okuyabilirsin ve emülatörlerle binlerce eski sega, gameboy gibi konsolların oyununu oynayabilirsin.. dğer homebrew uygulamalardan bahsetmiyorum bile..
  • quote:

Orijinalden alıntı: abc10

Yakında psp alıcam ama pek fazla bilgi sahibi değilim. Psp alırken bir kaç sorum olcak

5-Kısacası yukarda sorduğum soruların hepsini yapan hangi psp modeli varmı versiyonu felan detaylı yardım edermisiniz şimdiden teşekkürler ederim saygılar

ben ce hiç alma artık bitmiş bir konsol
  • quote:

Orijinalden alıntı: tablocu

quote:

Yakında psp alıcam ama pek fazla bilgi sahibi değilim. Psp alırken bir kaç sorum olcak

ben ce hiç alma artık bitmiş bir konsol

bittiği felan yok, bitse sony psp2'yi çıkarırdı.. uygun fiyata ikinci el alınırsa gayet doyurucu bi konsol.. yani yıllardır psp kullanmak ile şimdi kullanmanın farkı var.. yıllar önce alanlar oyunların azlığından yakınıyor ki doğrudur ama şimdi alacak birisi için oynanacak çok oyun var ve alet kesinlikle sıkıcı gelmiyor yeni kullanıcıya.. ayrıca şu anda el konsolları arasında hala en iyi seçenek, tabi ben pokemon, mario oynarım diyen ds alır ona bir şey diyemem..

edit: iphone'u seçenek olarak bile görmüyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 14 Ağustos 2010; 15:09:57 >

• sirf film izlemek icin bile alinir. al bi fat psp, rahat et.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

1-psp 3004
    2-psp 3004
    3-psp 3004
    4-psp 3004
    5-psp 3004 5.03
  • hmm anladım ben en iyisi psp slim 2000 alayım peki tam olarak versiyonu ne olmalı ve ayrıca ben kayserideyim "Whest Coast" adlı arkadaş Khalkedon'dan almamı tawsiye ediyor bu bir şirketmi yoksa DH'de bir üye yardımcı olursanıs sewinirim saygılar
  • quote:

hmm anladım ben en iyisi psp slim 2000 alayım peki tam olarak versiyonu ne olmalı ve ayrıca ben kayserideyim "Whest Coast" adlı arkadaş Khalkedon'dan almamı tawsiye ediyor bu bir şirketmi yoksa DH'de bir üye yardımcı olursanıs sewinirim saygılar

versiyonu 5.50 gen-d3 veya 5.50 prometheus olmalı.. o zaman hiçbir sorunun olmaz..
  • hm tm anladım saolasınıs yardımlarınıs için çok tşkler
  • Bende 2000 var çok rahatım 2 sene oldu alalı herşeyimi karşılıyor tavsiye ederim istediklerini karşılar.
  • Fat yada Slim al.M33 yüklenen cinsten işte.Yani kırılabilir .
  • PSP 2000 en iyisi her yönden slim al
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenus42

PSP 2000 en iyisi her yönden slim al
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.