Şimdi Ara

psp alıcam hangi renk olsun (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
3.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Psp'm siyah olmasına rağmen bencede beyaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS

Gri diyen arkadaşlar baya espiritüel kişiler sanırım.Ben aldım pişman oldum.Beyaz bulamadım açıkcası.Beyaz al kardeşim.Bulamazsan kesinlikle SİYAH al.Gri ile uğraşma tetristen farkı yok.

bana göre gri güzel sana göre başkası olabilir başkalarının görüşlerine saygı duymayı öğren artık
  • Çizik çiziktir, görünse ne olur görünmese ne olur. Sonuçta makina çizilmiştir yapıcak bişey yok :) Bu beyazda da aynı siyahda da gride de önemli olan çizmemek :P Temizleme bezleri var çok parmak izi olursa bi hooooh yaparsın sonrada silersin ne parmak kalır nede izi Yani Piano Black

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aegon I -- 26 Ekim 2008; 12:02:01 >
  • Beyaz psp yi de kullandım siyahı da. Ancak bana göre beyaz hem daha güzel duruyor daha doğrusu kiri daha az belli ediyor. PSP eldeyken,el terlediği için siyahta yağ,ter çok belli oluyor ve çok pis duruyor. Sürekli temizlemek gerekiyor. Beyaz da daha az belli oluyor.
  • cırık arkadasmınız dedigi gibi beyaz psp kullanan arkadasların analog tuşunun üstü kürlendimi
    quote:

Orjinalden alıntı: cırık

Gri oyuncak gibi duruyor açıkçası ben beyaz kullanıyorum hiç sorun yok siyah gibi parmak izleri belli olmuyor ama siyahın karizmatik duruşu var.Beyaz ya da GRİ alırsan parmak izi çizik vs konusunda sorun yaşamazsın yalnız beyazın analogu bir süre sonra(tabii oyandğın oyunlarada bağlı) kirleniyor başkada bir sorun gayet şık ve sade...
  • En güzel renk hoşuna giden renktir.Mesela ben siyah kullanıyorum neden mi?Fat PSP zamanında başka renk yoktu :)
  • quote:

Gri oyuncak gibi duruyor açıkçası ben beyaz kullanıyorum hiç sorun yok siyah gibi parmak izleri belli olmuyor ama siyahın karizmatik duruşu var.Beyaz ya da GRİ alırsan parmak izi çizik vs konusunda sorun yaşamazsın yalnız beyazın analogu bir süre sonra(tabii oyandğın oyunlarada bağlı) kirleniyor başkada bir sorun gayet şık ve sade...

"oynadığın oyunlara bağlı" derken hangi oyunları kastediyorsun?
  • Siyah kullanıyorum parmak izleri çok belli oluyor birde derin çiziklerde diğerlerine göre daha belli. Beyaz ve gride bu sorunlar fazla dikkat çekmiyormuş diye duydum.
  • siyah kullandım, gerçekten çok pisleniyor elizi falan, beyaz da malum, birsüre sonra oda kirleniyor.
    en iyisi gri bence şuanda bende gri kullanıyorum siyahtaki gibi yağ, kir yok temiz kalıyor alet.
  • Kırmızı olsun çok güzeller bence
  • beyaz ben memnunum
    siyah parmak izi yapıyor beyazde ise kir yapıyor
    gri ise ben beğenmiyorum
  • kire parmak izine ve çiziklere karşı

psp alıcam hangi renk olsun

•  psp alıcam hangi renk olsun

gride gayet güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: acfviolas

quote:

Yani bi GTA bi BEN10 bu tip oyunlar analogla oynanıyor ve analogta bir süre sonra kirlenme oluyor bunun nedenide analogun üst yüzeyinin tırtırlı olması düz yüzey yapsalarmış daha iyi olurmuş bana göre.Bide bu sadece beyaz renk için geçerli değil tümm renklerde analoglar kirleniyor...

• Gri bence en kötüsü.. Beyaz ise en sade en göze hoş geleni
  • quote:

Orjinalden alıntı: acfviolas

quote:

bilmiyomusun arkadaşım, oyunlar 2ye ayrılır; analogu kirletenler/kirletmeyenler ya gülüyorum ama ciddisiniz galiba, neyse pardon deyip susayım en iyisi
    ___
    siyah al, ben siyah kullanıyorum ve memnunum. şu analogu kirleten oyunlar siyaha işlemiyo

• PSP'yi oynamadan önce elimizi 1 dk sabunla köpürterek yıkarsak analog kirlenmez.
  • Bazı oyunlara bazı renkle daha çok gidiyor.

mesela locoroco ya beyaz psp

final fantasy, patapon'a siyah psp.

gow için kırmızı olabilir.
  • hep siyah ile beyaz kirleniyo demişsiniz..griye birşey olmuyo mu?

bide ben şöyle yapmayı düşünüyorum siyah veya beyaz alıp bunları yapıştıracağım her yerine yapıştırma var. analogu tuşları ok yönlerini her yeri kaplıyor ne toz ne kir ne parmak izibide bir şey sorcam bunlar hakkında camın önündeki sticker ı yapıştırıyormuyuz yapıştırmıyormuyuz gg de daha binbir çeşit sticker var.

• Hayır cama sticker yapıştırılamıyor.. Ayrıca genel olarak sticker kullanmanı tavsiye etmiyorum
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.