Şimdi Ara

psp alıcam hangi renk olsun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
3.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar psp slim alıcam ama hangi renk alsam diye kararsız kaldım siyah psp de parmak izleri insanın canını sıkıyomus kafamda bide gri almak var siz hangisini tavsiye edersiniz siyahmı alayım yoksa baska bi renk mi

• kesinlikle gri
  • bide psp lerin bi mavi reng var onları gördün mü hoş duruyor
  • Gri oyuncak gibi duruyor açıkçası ben beyaz kullanıyorum hiç sorun yok siyah gibi parmak izleri belli olmuyor ama siyahın karizmatik duruşu var.Beyaz ya da GRİ alırsan parmak izi çizik vs konusunda sorun yaşamazsın yalnız beyazın analogu bir süre sonra(tabii oyandğın oyunlarada bağlı) kirleniyor başkada bir sorun gayet şık ve sade...
  • benim seçimim beyaz olurdu.ama siyah öle kafaya takacak kadar çizik problemi yapmıyor ya.
  • Silver al çok ii bnde silver kullanıorm..
  • kesinlikle beyaz
  • valla bende arkadaşa beyaz olsun yoksa siyah olsun dedim.. yanlız benimde bu renk konusunda bi soracağım vardı seramik beyaz rekli psp aldık diyelim internetten bakıyorumda bağzı seramaik beyaz psplerin bağzılarındamı hepsindemi onu bilmiyorum ama sağ sol üçgen kare filan tuşları şeffaf ama bağzı psp lerde ise o tuşlarda beyaz , full seramik beyaz yani? ben arkadaşa bayaz dedim bakalım ne gelcek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanerergul -- 24 Ekim 2008; 18:49:22 >
  • Gri diyen arkadaşlar baya espiritüel kişiler sanırım.Ben aldım pişman oldum.Beyaz bulamadım açıkcası.Beyaz al kardeşim.Bulamazsan kesinlikle SİYAH al.Gri ile uğraşma tetristen farkı yok.
  • 1. Ceramic White
    2. Piano Black
    3. Mint Green
    4. Fiona Blue

Benim sıralamamam böyle, bence en güzeli beyaz hem parmak izi olmuyor hemde temiz duruyor hemde göze hemen çarpıyor.

Ben beyaz bulamadığım için siyah aldım çok memnun değilim, sürekli parmak izi var, rengi iç karartıyor biraz ve oyun makinası gibi durmuyor ışıkta filan sürekli yansıtma yapıp parlatıyor yani siyah ancak 2. tercihim olur. Beyazı en güzeli.

Birde siyah psp toz gösteriyor o da beni sinir ediyor bu yüzden beyaz.

Birde Mint Green i beğendim ama sadece japonyada çıkıyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancakmak -- 24 Ekim 2008; 21:52:35 >
  • Bende Fat:Special edition Gold Paint ve PSPslim Seramic White var

bence altın rengi daha bir hoş gibi ama beyaz da süper duruyor seçim senin
  • Ben birde kırmızı PSP derim elimde olsa kırmızı alırdım GOW versiyonunu ama beyaz aldım beyaz dedim çünkü gerçekten hoş duruyor.Kırmızı al dememse çok karizmatik bir görünüşü var tabii kırmızı olmasından dolayı oyun oyanrken göz yorabilir.Beyaz dememin en önemli etkenide bu zaten koyu renklerde rahatsız olabiliyorsunuz çünkü...
  • Siyah göze daha hoş gözüküyor bence.Tabii içine hangisi siniyorsa onu al.
  • Siyahtan şaşma
  • quote:

Orjinalden alıntı: lecturer

Siyahtan şaşma

• quote:

Orjinalden alıntı: cemsnt

quote:

Siyahtan şaşma

bencede şaşma ama çok parmak izi oluyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: acfviolas

quote:

Orjinalden alıntı: cemsnt

quote:

Siyahtan şaşma

bencede şaşma ama çok parmak izi oluyor.

parmak izi + toz gösteriyor + çizikleri gösteriyor daha ne olsun ?

Birde bunun siyahı parlak bir siyah sanki aynalı siyah gibi çok gıcık geliyor bana.

• psp yi her gece siliyorum her sabah toz içinde.her akşam parmak izi içinde.ama genede seviyorum piano black psp mi
  • Beyaz .
  • %52 Siyah
    %48 Beyaz

Bence bu ili renkten şaşma :D
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.