Burda cevabını güzel bir şekilde verdim oku lütfen.
2.FF serisi, Metal Gear Solid, Rainbow Six Vegas, Patapon 1-2, Loro Roco 1-2,God Of War Yani Anlayacağın birçok seçenek mevcut zevkine göre 3.Kütahya dan Anca teknosa gibi yerlerden alırsın konsolcu bulunmaz oralarda ancak büyük mağazalar ve avmler yani içlerinde mağaza bulunan yerlerde olabilir.Ayrıca Kütahyalıları Hiç Sevmem Ramazan bayramının ilk günü olduğu için birşey demiyorum. 4-2.El bulamayacağın için sıfır almak zorunda kalırsın. 5-Önemli Değil Ramazan bayramın kutlu olsun.
1.Psp 1000 fat modelidir.Slim ve 3000e göre biraz daha büyüktür.3000 de ise 2000 den farklı olarak ekran çözünürlüğü ve mikrofon özelliği vardır 2.Bana göre Loco roco,patapon,gta,virtua tennis serileri ve midnight club la remix 3.Kütahyadan değil de istanbulda khalkedondan alırsan sıfırı 300 tl ve kopya oyun çalıştırabiliyor 4.Sıfır almak daha mantıklı Hayırlı bayramlar
Sitede ikinci el bölümünden yanında aksesuarlarıyla çok ekonomik bulabılırsın slım yada psp 300 alman en ıyısı ınce hafıf, ve daha ıyı ekranlara sahip..
kutahyadan almak ıcın ugrasma.. forumda ıkıncı el alanında referans sahıbı kısılerden korkmadan alışveriş yapabılırsın..
iyi forumlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme