Şimdi Ara

Psp alınca hayatınızda ne gibi değişiklikler oldu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • matematiğe 1 gelmesi ve ara karnede 3 zayıfım olması gibi değişiklikler oldu.yanlış anlaşılmasın psp yüzünden değil.psp yi aldıktan sonra bunlar oldu
  • waallla askerdeyim malum cok yararli oluyo film filan izlerken

bide neredeyse her hafta sehir disina kaciyorum otobosla

eskiden olsa bu yolu kim cekecek diye dusunurdum, koltuk bi rahatsiz eder her tarafim uyusurdu,
    su yol bitse diye dusunurdum

simdi su gibi akip geciyo zaman da yollarda

super bi olay yaa.
  • oyunlarından bi süre sıkılsanda gece yatakta ya da uzun yolda film-dizi izlemek kesinlikle bıktırmıyor ayrıca evde elektrikler kesildiğinde ilaç gibi geliyor
  • Hakkaten ya balıkesirden aydında giderken kullandım 4.5 saatlik yol hemen bitiverdi bişiy anlamadım bi ara kendimi kaptırmışım sağ sol yaparken kendimde sağa sola gitmeye başladım yanımdaki gıcık oldu tabi
  • quote:

Orjinalden alıntı: jrazrael

Askerliğimi rahat rahat bitirmiştim onun sayesinde =) Konutanlara kızdıkca girip 1-2 burnout oynuyodum yetiyodu bana. Hayatımda araba yarısı sevmezdim psp sayesinde ayri bi tat almaya baslamıstım =)

Askerde yasak değil mi PSP? Nasıl soktunuz? Nasıl ne ara kullandınız?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Haplo

quote:

Orjinalden alıntı: jrazrael

Askerliğimi rahat rahat bitirmiştim onun sayesinde =) Konutanlara kızdıkca girip 1-2 burnout oynuyodum yetiyodu bana. Hayatımda araba yarısı sevmezdim psp sayesinde ayri bi tat almaya baslamıstım =)

Askerde yasak değil mi PSP? Nasıl soktunuz? Nasıl ne ara kullandınız?

jrazrael , bak yakalandın. forum da o kadar binbaşı yarbay yüzbaşı var.
    kaçamazsın yakayı ele verdin.

• benim dengemi bozdu psp ne uyku kaldı nede ilişkimde huızurr çokk güzel ama yinede:)
  • Bilgisayar açmak istemiyorum artık Ve elektrikler kesilsin diye dua ediyorum
  • otobüste milletin meraklı gözlerle pspde oynadığım oyuna bakmasına kıl oluyorum ama yinede oynamaktan vazgeçemiyorum
  • PSP

PSP alinca hayatimda cok degisiklik oldu. 2 hafta icinde boyum 8cm kadar uzadi. Zaten PSP sony'nin urettigi bir konsoldur ve cok guzeldir. PSP mizi cok sevmeliyiz. Sony'i de cok sevmeliyizr. PSP miz olmadan disari cikmamaliyiz. PSP si olmayanlari uyarmali PSP almalarini saglamaliyiz. Tabi bir de Dark-Alex var. Onu da cok sevmeliyiz. PSP'mizde kesinlikle Monster Hunter 2 Freedom oynamaliyiz.

Ama abartip surekli PSP oynamamaliyiz. Eger boyle yaparsak gozlerimizi bozabilir bonus olarak annemizin bize bagirmasini saglayabiliriz. Anne, babamizi da cok sevmeliyiz. Onlar oynama dediginde ders calisiyo bahanesiyle odamiza girip orda oynamaliyiz.

Bitti..

(Mesajima laf atmadan once iyi dusunun, Sebastiyan'in gozu uzerinizde)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paranoid_andr0id -- 15 Ocak 2009; 2:49:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: fallen_angel17

PSP alinca hayatimda cok degisiklik oldu. 2 hafta icinde boyum 8cm kadar uzadi. Zaten PSP sony'nin urettigi bir konsoldur ve cok guzeldir. PSP mizi cok sevmeliyiz. Sony'i de cok sevmeliyizr. PSP miz olmadan disari cikmamaliyiz. PSP si olmayanlari uyarmali PSP almalarini saglamaliyiz. Tabi bir de Dark-Alex var. Onu da cok sevmeliyiz. PSP'mizde kesinlikle Monster Hunter 2 Freedom oynamaliyiz.

Ama abartip surekli PSP oynamamaliyiz. Eger boyle yaparsak gozlerimizi bozabilir bonus olarak annemizin bize bagirmasini saglayabiliriz. Anne, babamizi da cok sevmeliyiz. Onlar oynama dediginde ders calisiyo bahanesiyle odamiza girip orda oynamaliyiz.

Bitti..

(Mesajima laf atmadan once iyi dusunun, Sebastiyan'in gozu uzerinizde)

çok güzel yazmışsın valla süper

bu arada Monster Hunter 2 Freedom nasıl bir oyun?

• Ares i de çok sevmeliyiz (sınırsız internetimiz varsa)

bu arada dünyada ne çok locoroco2 seven varmış 1download 6 upload upların hepside locoroco2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chex -- 15 Ocak 2009; 2:20:04 >
  • Buyur Goldpunch burdan yak, benim PSP'de en cok oynadigim oyun.. 200 saati gectim sanirim

http://www.gametrailers.com/player/24268.html
  • Rahat oturup film seyredebilmek için, tramvayı kullanmayı bırakıp, ekspres otobüs saatlerini takibe başladım...
  • Psp nin hayatımda yol açtığı en büyük değişiklik:

Pc ile kullandığım 6 lı prizin bir yuvası daha dolmuş oldu
  • PSP almadan ÖNCE; içine kapanık kendi halinde bir gençtim..

PSP aldıktan SONRA; mahalledeki bütün çocuklar bana baba diyo..

İşte öğrendin artık, mutlumusun hea...
  • Artık tuvalette canım sıkılmıyor.

(:
  • quote:

Orjinalden alıntı: head

Artık tuvalette canım sıkılmıyor.

(:

benimde canım sıkılmıyor artık.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.