Şimdi Ara

psp almak istiyorum ama bir yardım eli uzatın..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şimdi arkadaşlar ben psp yi araştırıyorum da bazı sorularım olacak ona göre para biriktiricem...

şimdii
    1) ben bu aleti en ucuza izmirden ne kadara alabilirm.
    2) bu versyonlar ne işe yarıyor yani ha 1.5 ha 2.00 ne farkı oluyor neden herkes 1.5 yapmak istiyor
    3)bu versyon kötü çıkarsa nasıl yani kolay bir şekilde değişiomu..
    4)bu alet alınmaya değer mi daha çok oyun oynucam ve müzik dinlicem..
    5)ben eğer alırsam psp oyun almak zorunda kalıcam bana 4 tane oyunu 100 ytl e satabilecek olan varmı oyunlar NFS,GTA,STREET SHOWDOWN,NBA06..
    6)bu alete gb almak gerekecek 1 gb yetermi..
    7)bu alette internet ne kadar a patlıo nasıl bağlanılıo internete adls gibi bişeyleri mi var ..
    8)bu alet türkçemi deil mi..ing lizeyse ben kullanamam.
    ve son sorum bu alet yazdıklarıma göre nekadarA PATLICAK BANA ..yaaa...

ŞİMDİDEN SAOLUN...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serenay12 -- 5 Kasım 2006; 10:38:59 >

• izmiri bilmem ama tatil icin falan gittiginde yada su an bi tanidik falan warsa ben Istanbul da dogubanktan 370 ytl ye oyun ve psp yi birlikte aldim yani gerisi sana kalmis birine aldirabiliosn aldir daha ucuzunu izmirde bulabiliosn al derim
  • ama bana şu sorduğum sorular lazım...ona göre bakıcam zaten..
  • hadi ama ya yardım edecek olan yoq mu...
  • 1-ist da ikamet ediyom sen kandin araştır biraz.350-400 arası bulursun sanırım.garantili fiyatları uçukkk
    2-en ii psp versiyonu 1.50 dir.çünkü kopya oyun tek o versiyonda oynanabiliniyo..
    3-kötü çıkması demek 2.81 veya 2.82 demek.bu versiyonlar için downgrde henüz çıkmadı.2.71ve daha alt versiyonlar çıkarsa aldığın psp 1,50 ye dönebilirsin..
    4-taşınabilir oyun konsolları içinde en iyisidir psp.ps2 grafiklerine yakın oyunlar oynarsın.müzik için psp nin sesi 90 desibelle kısıtlanmış durumda.kutu içeriğinde bulunan kulaklıkla değide daha ii bi kulaklıkla müzik dinlenirse çok daha ii bi ses çıkışı almak mümkün..
    5-versiyonu 1.50 yaparsan yazdığın oyunların kopya larını oynayabilirsin ve o kadar para harcamanada gerek kalmaz.oyun loaderlarını çalşıtırmak için bir tane UMD gerekli ama..
    6-ben 2 gb kart kullanıyom gayette memnunum.5-6 tane oyun,resim,mp3,film hepsinden bulundurabiliyorum psp imde.maddi durum imkan veriyorsa 2gb almanı tavisye ederim..
    7-psp de wireless internet mevcut.kablosuz adsl modem varsa sorunusuz bağlanabilirsin.ya da kablosuz internet sağlayıcısının olduğu bi ortamda ,örnek olarak havalimanı..
    8-psp fabrika çıkışı olarak bir çok dili banrındırıyo içinde ama maalesef türkçe yok.1.50 versiyonlarda kullnanılan programlar sayesinde psp ni türkçe yapabilirsin..
    9- 500 lira yı gözden çıkarrr..
    umarım yardımcı olmuşumdur..

• arkadaşım çoooooqqqqqqq teşekkür ederim ya çoq şükür biri yardım ettii...saol...bakalım almak istiyorum da eğer hani o kötü dediklerin varya versyon olarak onlar çıkarsa ne yapayım geri alırlarmı acaba...
  • quote:

Orjinalden alıntı: serenay12

arkadaşım çoooooqqqqqqq teşekkür ederim ya çoq şükür biri yardım ettii...saol...bakalım almak istiyorum da eğer hani o kötü dediklerin varya versyon olarak onlar çıkarsa ne yapayım geri alırlarmı acaba...

rica ederim..geri alcaklarını sanmıyorum.o versiyonlar için downgrade çıkması bekliyeceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamerkan -- 5 Kasım 2006; 17:17:34 >
  • 1-)izmirde bilmem ama 400 e rahat bulursun ancak garantili alayım içim rahat olsun diyorsan 570 ytl yi gözden çıkarman lazım
    2-)herkesin 1.50 istemesinin nedeni kopya oyun oynanabilmesidir.1.50 değilse bile download edebilirsin ancak ta-082 gibi boardlar henüz bu işleme hazır değil
    3-)2de zaten cevabı var
    4-)tabiki değer istediğin özellikler için
    5-)4 tane oyunu 100 ytlye rüyanda görürsün 2.el bile 180 ytl civarı alırsın
    6-)value pack içeriğinde 32mb var ama yetmez diyorsan 1 gb. yeterli(ama nolur noolmaz 2gb.da alabilirsin)
    7-)internete wirellesla herhangi bir kabloz modemle bağlanabilirsin ancak versiyonun yüksek olması lazım ve 1.50 uygun değil devhook programını yüklersen sorun hallolur
    8-)fabrika çıkışı (gameman arkadaşın dediği gibi)bulamazsın ama pilin %80 olması şartıyla bir program yükleyip kullanabilirsin
    (gameman sen yeterli cevabı vermişsin ama tutamadım kendimi)

• quote:

Orjinalden alıntı: noobhunter

1-)izmirde bilmem ama 400 e rahat bulursun ancak garantili alayım içim rahat olsun diyorsan 570 ytl yi gözden çıkarman lazım
    2-)herkesin 1.50 istemesinin nedeni kopya oyun oynanabilmesidir.1.50 değilse bile download edebilirsin ancak ta-082 gibi boardlar henüz bu işleme hazır değil
    3-)2de zaten cevabı var
    4-)tabiki değer istediğin özellikler için
    5-)4 tane oyunu 100 ytlye rüyanda görürsün 2.el bile 180 ytl civarı alırsın
    6-)value pack içeriğinde 32mb var ama yetmez diyorsan 1 gb. yeterli(ama **** noolmaz 2gb.da alabilirsin)
    7-)internete wirellesla herhangi bir kabloz modemle bağlanabilirsin ancak versiyonun yüksek olması lazım ve 1.50 uygun değil devhook programını yüklersen sorun hallolur
    8-)fabrika çıkışı (gameman arkadaşın dediği gibi)bulamazsın ama pilin %80 olması şartıyla bir program yükleyip kullanabilirsin
    (gameman sen yeterli cevabı vermişsin ama tutamadım kendimi)

olsun kanka daha aydınlatıcı olmuş..

• yeri burası mı bilemem ama ben pspmi satıyorum izmirdeyim version 1.5 oluyo kendisi.yanında bi sürü dvd dolusu oyun veriorum bde orjinal umd oyunda var bde psp gigapack olup kutusunda bide logitech psp case veriorum yanında bide ilgilenen olursa p.m. atsın bana
  • İzmir'de Konak'ta garantisiz 390 ytl ye bulabilirsin
  • saolun arkadaşlar bilgileriniz için hepinizin eline sağlık..
  • quote:

Orjinalden alıntı: gameman

1-ist da ikamet ediyom sen kandin araştır biraz.350-400 arası bulursun sanırım.garantili fiyatları uçukkk
    2-en ii psp versiyonu 1.50 dir.çünkü kopya oyun tek o versiyonda oynanabiliniyo..
    3-kötü çıkması demek 2.81 veya 2.82 demek.bu versiyonlar için downgrde henüz çıkmadı.2.71ve daha alt versiyonlar çıkarsa aldığın psp 1,50 ye dönebilirsin..
    4-taşınabilir oyun konsolları içinde en iyisidir psp.ps2 grafiklerine yakın oyunlar oynarsın.müzik için psp nin sesi 90 desibelle kısıtlanmış durumda.kutu içeriğinde bulunan kulaklıkla değide daha ii bi kulaklıkla müzik dinlenirse çok daha ii bi ses çıkışı almak mümkün..
    5-versiyonu 1.50 yaparsan yazdığın oyunların kopya larını oynayabilirsin ve o kadar para harcamanada gerek kalmaz.oyun loaderlarını çalşıtırmak için bir tane UMD gerekli ama..
    6-ben 2 gb kart kullanıyom gayette memnunum.5-6 tane oyun,resim,mp3,film hepsinden bulundurabiliyorum psp imde.maddi durum imkan veriyorsa 2gb almanı tavisye ederim..
    7-psp de wireless internet mevcut.kablosuz adsl modem varsa sorunusuz bağlanabilirsin.ya da kablosuz internet sağlayıcısının olduğu bi ortamda ,örnek olarak havalimanı..
    8-psp fabrika çıkışı olarak bir çok dili banrındırıyo içinde ama maalesef türkçe yok.1.50 versiyonlarda kullnanılan programlar sayesinde psp ni türkçe yapabilirsin..
    9- 500 lira yı gözden çıkarrr..
    umarım yardımcı olmuşumdur..

kardes hepsini cok ii bi sekilde yanitlamissin ama bi yerde bi eksiklik var ben 1 seneye yakindir psp kullaniyorum ve psp yle gelen demo umd yi kullaniyorum yani psp aldiktan sonra umd olayini dusunmeye gerek yok oyunlar psp ile gelen demo umd ile calisir onu eklemeyi unutmussun :)

• Ben de tesekkur ediyom
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.