Şimdi Ara

PSP Almalı Mıyım ? :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PSP alacaklar için bir bilgilendirme topiği var ancak orada sorularıma cevap bulamadığım için burda yeni bir konu açtım...

---

Bu aleti nedense çok seviyorum. Değişik geliyor bana :) Gittiğim her yerde PSP 'mle PES oynacak olmakta ayrı bir zevk tabii..

Ancak ortada şöyle bir durum var !?

Bu alete o kadar çok para verilir mi? Buna değer mi?

TeknoSA 'da 449 YTL bu velet. Garantili tabii ki :) Ancak versiyon atıp UMD yerine orjinal olmayan oyunlar oynayacağımız için haliyle garanti diye bir şey kalmayacak ortada... Ee bu durumda TeknoSA ya da benzeri yerlerden almak mantıklı değil.. !

Bir yerde buldum. Ve sanırımda çoğu kişide o yerden alış-veriş yapıyor. Adını vermiyeyim ancak Bakırköy' de o yer
    PSP Slim
    4.01 - M33 Versiyon
    Data Kablosu vs..

360 YTL..

Buna birde 4 GB orjinal kart eklersek bana 390 YTL 'ye falan patlayacak.

Alacağım yerin güvenli olması benim için çok çok önemli. Yaptığı bu versiyon işlerine falan garanti vermesi önemli. Alet bozulduğunda ne yaparsan yap kardeşim dememeli.. Geş yardımcı olayım demeli.. + PSP için gereksinimlerimi o yerden karşılayabilmeliyim. Ee o kadar para veriyoruz sorun çıkarsa içimiz yanmasın :)

Yazının ana teması; PSP Slim bu kadar paraya değer mi ? 'dir :) Ordan alma kardeş ben daha ucuzunu buldum ordan al diyenler var mı ? Ee buda PSP o da PSP ama bu 450 YTL o 300 YTL.. Neden böyle ? Bunu çok merak ediyorum..

Eğer kafama yatarsa 17.11.2008 P.tesi günü alma planım var... Bana yardımcı olacak arkadaşlarıma şimdiden çok teşekkür ederim.

• Dh 2. eL böLümünden Kendine Uygun Düzgün Temiz Ve Aksesuarli Psp Bulabilirsin Mechul Fiyata 200 250 Civari İstiyorlar Sanirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dante*

Dh 2. eL böLümünden Kendine Uygun Düzgün Temiz Ve Aksesuarli Psp Bulabilirsin Mechul Fiyata 200 250 Civari İstiyorlar Sanirim.

Yorumun için çok teşekkür ederim.. Fikrin için de ! Ancak elektronik aletlerde 2.El birşey satın almak beni rahatsız ediyor. Psikolojik olarak heran bozulacakmış gibi oluyor :) Titizlikten olsa gerek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DagustuN

quote:

Dh 2. eL böLümünden Kendine Uygun Düzgün Temiz Ve Aksesuarli Psp Bulabilirsin Mechul Fiyata 200 250 Civari İstiyorlar Sanirim.

Yorumun için çok teşekkür ederim.. Fikrin için de ! Ancak elektronik aletlerde 2.El birşey satın almak beni rahatsız ediyor. Psikolojik olarak heran bozulacakmış gibi oluyor :) Titizlikten olsa gerek.

aynen banada öyle geliyor korkarak kullanıoyrum

• Aldığın satıcıya göre değişir bende kullandığım elektronik eşyalrın hepsini satıyorum hiçbirisi de problemli olmuyor. Alıyorum sıkılana kadar tertemiz kullanıyorum tüm aksesuarlarını, kutusunu, kağıtlarını hiçbirşeyini atmadan kullanırım sıkılınca sıfır gibi tertemiz satarım alanlardan da hiç şikayet gelmedi. Sonra sattığım ürünün parasıyla başka ürünler alıp onlarıda sıkılana kadar kullanır sonra satarım.

Sizde öyle yapın, çekmecenin bir köşesine eskimeye bırakmayın para kolay kazanılmıyor.

Psp almalı mısını almamalı mısın bu soru sana göre değişir, beklentilerine görede değişir.

Ben mayısda aldım pspyi yaklaşık 6 aya yakın bir zamandır full oynadım en iyi oyunları ve şuan sıkılmış bir durumdayım.

Locoroco 2, Patapon 2 ve Little Big Planet için satmıyorum elimde tutuyorum yoksa fazla oynayacak oyun bulduğum söylenemez. Oyunları pek özgün ve yaratıcı oyunlar değil yani garfikler sesler güzel ama oyunların çoğunluğundan haz alamıyorum. Nintendo DS'de sanıyorum oyunlar daha yaratıcı ve eğlendirici ama onun da grafikleri filan biraz daha kötü.

Ben fpsleri filan sevmiyorum, pspde de bolca fps var, spor oyunlarını da çok sevmiyorum. Platform, adventure, fighting, real time strategy seviyorum ve psp bu oyunlar konusunda hiç mi hiç yeterli değil.

Yani sana kalmış, oynadığın şeylere göre değişir...

• Alırsam PES için alacağım :) Bazen müzik dinlemek için vs.. TeknoSa eğer yanında PES09 ya da PES08 UMD si verirse hediye olarak ordan bile alırım aslında :)
  • Bir oyun için makina almak ne kadar mantıklıdır artık sadece pes içinse bence alma derim. :)

pes umdsini açık arttırma sitelerinden de alabilirsin satıyorlar sanıyorum, ama orjinalini almanın bir getirisi olmayacak sana.

Şahsen futbol oyunları tercihim değil ama o ekranda pesden birşey anlamazsın ekran nisbeten küçük olduğu için adamlar filan küçük görünüyor bir kaç kere denemiştim ııh zevk almadım, ha normalde de oynamıyorum sürekli sahanın içinde hep aynı şeyi yapıyormuşum gibi geliyor çok sıkıcı :)

Orjinal umd bir kere daha yavaş çalışıyor ve içinde diski sürekli döndürdüğü için pilini de daha çabuk bitiriyor.

Müzik konusunda hiç uygun bir cihaz değil, bir kere boyutu çok büyük öyle sebine filan sığmaz ve bir mp3 çalar için ağır, anca odana minyatür müzik seti niyetine kullanacaksan olur :)

Bak psp 2 konuda başarılı :

1. Oyun (bu tartışmalı)
    2. Video (bu konuda kesinlikle lider geniş ekranı,yüksek çöznürlüğü ve parlaklığıyla mükemmel bir portable video player)

Gerisi fasa fiso, öyle internette sörfmüş, mp3 playermiş çooook kullanışsız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancakmak -- 16 Kasım 2008; 18:35:53 >

• tabii ki bir oyun için değil alma sebebim :) film izlemeyi severim. ama böyle aletlerden izlemeyi severim :)

pes i psp fat ta oynamıştım. hoşuma gitmişti. neyse uygun araştırıp bulursam alacağım inş. gerisine aldıktan sonra bakarız..
  • Film izlemeyi seviyorsan ve özellikle böyle yatakta, kanepede, yolda, dağda bayırda izlemeyi seviyorsan o zaman psp çok ideal bir cihaz yani bu makinanın analog sticki şusu busu olmasa video çalar sanardım. Tam iş için biçilmiş kaftan.

İşlemci gücünü düşürüyorsun kulaklığı takıyorsun 4 saat film seyrediyorsun.

pes konusunu bilemem sana kalmış, hiç spor oyunları oynamam ben ama real time strateji, figting ve adventure konusunda vasat bir makina.
  • 2. el bölümündeki pspler i kontrol etmende yinede fayda var gayet temiz ve sağlam pspler satiyolar bazıları hiç kullanmadigi pspleri satiyorlar
    yinede sen bilirsin
  • ikinci el almanı kesinlikle tavsiye etmiyorum. kimileri seviyor ama ikinci ele karşı çok soğukum. bende bahsettiğin yerden alıcam ama geçen ay 300 ytl olan şeye bu ay 360 ytl vermen hiç içimden gelmiyor. 60 ytl az buz değil 4gb alacağına 8gb memory card alırsın. ben bekleme taraftarıyım. doların düşmesini beklicem. sanada aynısını tavsiye ederim.
  • Ben bir motosiklet kullanıcısıyım.. Haftasonları sabah hazırlığımı yaparım. Takarım sırt çantamı vururum yola.. Nereye gidersem.. Bu yüzden hafta içi harçlığımı harcamam :) Haftasonuna saklarım. Gittiğim yerlerde bu PSP çok işe yarar. Sizlerde de bir betimleme oluşturabildiysem eğer anlarsınız beni :)

--

PSP için 400 YTL biriktirmiştim. Bunu en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum. PSP Slim almak istiyorum bunun yanında güzel bir hafıza kartı, kaliteli bir kılıf ya da kutu gibi olanlardan vs..

Önerileriniz nelerdir ? Bu parayı yemeden içmeden biriktirtim :) Heba etmek istemem. O yüzden sordum PSP için bukadar para :) vs. diye
  • Seyahat eden biriysen al derim. Yok fazla seyahat etmem dersen alma derim.
  • khalkedondan al
  • Kardeş Sorması Ayıp Motosikletle Nerelere Gidersin Ve Motorun Modeli Nedir
    Hayabusa felanmı
  • quote:

Kardeş Sorması Ayıp Motosikletle Nerelere Gidersin Ve Motorun Modeli Nedir
    Hayabusa felanmı

Dur abi ne yaptın :) Ehliyeti yeni aldım Hayabusa tecrübe kazanınca olur inşallah :) TVS Suzuki Apache marka bir motosiklet :) Çin değil Motosikletle kafam nereye eserse oraya gidiyorum arkamada birini alıp.. Mesela geçen hafta çekmiştim iskeleye atlamıştım vapura gitmiştim adalara :) Motor yarı yola kadar geldi tabii ki :) Gerisi vapurla devam etti... :)

Her çarşamba motorcu arkadaşlarla buluşup geceleri sahil kıyılarında falan mangal yaparız sohbet ederiz. genelde yazları tur yaparız oraya buraya.. motosiklet öyle güzel birşeyki heryere sokabiliyorsun git çevre yakın illere sabah erkenden.. 1 saat sürüyor yol mesela.. otur çimende ser yere yap mangalını dinle müziğini oyna tavlanı.. 1 saat kestir. sonra gittiğin yerin köylerine bi uğra, köy kahvesine bir önce selam ver sonra otur çayını iç.. hemen geliyorlar etrafına sohbete.. :) güzel yani.. kısıtlama yok. altında motorlu bir atın var. ne dersen de hayır demez. :) az da yakıyor. benzin sorunun olmaz çok para harcamazsın mesela benzine. ben 30 ytl ye tekirdağa gittim geldim mesela

• quote:

quote:

Hayabusa felanmı

Dur abi ne yaptın :) Ehliyeti yeni aldım Hayabusa tecrübe kazanınca olur inşallah :) TVS Suzuki Apache marka bir motosiklet :) Çin değil Motosikletle kafam nereye eserse oraya gidiyorum arkamada birini alıp.. Mesela geçen hafta çekmiştim iskeleye atlamıştım vapura gitmiştim adalara :) Motor yarı yola kadar geldi tabii ki :) Gerisi vapurla devam etti... :)

Her çarşamba motorcu arkadaşlarla buluşup geceleri sahil kıyılarında falan mangal yaparız sohbet ederiz. genelde yazları tur yaparız oraya buraya.. motosiklet öyle güzel birşeyki heryere sokabiliyorsun git çevre yakın illere sabah erkenden.. 1 saat sürüyor yol mesela.. otur çimende ser yere yap mangalını dinle müziğini oyna tavlanı.. 1 saat kestir. sonra gittiğin yerin köylerine bi uğra, köy kahvesine bir önce selam ver sonra otur çayını iç.. hemen geliyorlar etrafına sohbete.. :) güzel yani.. kısıtlama yok. altında motorlu bir atın var. ne dersen de hayır demez. :) az da yakıyor. benzin sorunun olmaz çok para harcamazsın mesela benzine. ben 30 ytl ye tekirdağa gittim geldim mesela

Ama motorsikletle yağmurda çamurda karda ne yapacaksın, eşya taşıman gerektiğinde ne yapacaksın. Üstelik kazalara karşı daha hassas :)

• Sıfır almayı düşünüyorsan şuanda alma birazda daha bekle fiyatlar öyle veya böyle düşecektir.. Onun dışında bende 2. el bölümüne göz atmanı tavsiye ederim gerçekten çok az kullanılmış uygun fiyata ürünler var bir araştır derim ..
  • yılbaşı geliyor ucuzlayacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: cancakmak

quote:

quote:

Hayabusa felanmı

Ama motorsikletle yağmurda çamurda karda ne yapacaksın, eşya taşıman gerektiğinde ne yapacaksın. Üstelik kazalara karşı daha hassas :)

Yağmurda çamurda hiç sorun olmuyor :) Gideceğin yerler kapalı mekanlar oluyor haliyle. Motosiklet ekipmanında yağmura göre olacak. Aerodinamik montun yağmurluğun çantan bunların hepsi motosiklet için özel olarak üretilen edavatlar..
    sende merak vr :) gel senide motorcu yapalım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.