Şimdi Ara

PSP Almalımıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Psp almayı düşünüyorum, fikirlerinizi almak istedim. İstediğiniz gibi görüşlerinizi yazabilirsiniz, sizce zevkli veya işe yarar bir aletmidir? Herşeyi diyin ama sadece onun yerine şunu al, bunu al demeyin İyi forumlar, bekliyorum

• Hocam almak istiyorsan al tabii. Kesinlikle zevkli bir alet. Heryerde ve her şekilde oynayabilirsin çok büyük bi avantaj bu.
    Fakat grafik kalitesi olarak o kadar iyi birşey bekleme tabii. Bu önemli değilse senin için, çok eğlendirir yani.
  • almalısın hatta satıyorm
  • Al tabi. Gow coo, patapon falan oynarsın.
  • Grafik kalitesi önemli tabi ama o kadar da mühim değil. İnternet de önemli benim için.

FM 2010 da psp için çıkcakmış ayrıca, bu da beni iyice gaza getirdi. Evden uzak olcağım için böyle bir alet düşündüm, yorumlar için tşeekkürler. En önemlisi benim için zevkli olması, sıkılmıyım yani
  • Arkadaşım burası playstation topici.Sen sony pspnin bölümüne geçersen orda daha çok yardımcı olurlar hatta linki bu: http://oyun.donanimhaber.com/Sony_PSP/forumid_211/tt.htm
  • Konuyu psp bölümünde açsaymışın daha iyi cevap alırdın bencede.. Neyse sorunun cevabı olarak bende senin gibi tereddütlerle almıştım ama şimdi iyi ki almışım diyorum gerçekten güzel bir alet. Her yere taşıyabilirsin. Oyunun dışında ben yolculuklar sırasında film içinde kullanıyorum, müzik bakımından da fena değil.. İnternetide çok üstün olmasada insanın işine yarıyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony psp halen alınabilirmi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • PSP'yi oyun için almıştım şimdi paso film seyrediyorum.. Görüntü kalitesi çok iyi...
  • PSP yi tabi ki almalisiniz

Neden mi ?

İçinizdeki ruh hala genç ise..

Heryerde internette girmek istiyorsaniz...

Uygulamalari ile bambaşka erişimler yapmak istiyorsaniz..

Heryerde film izlemek istiyorsaniz...

Ve bunlari yapmak istiyorsaniz kesinlikle bir PSP sahibi olmalisiniz.

Şimdiden hayirli olsun
  • Dostum oyunlari youtube da aratarak grafiklerinin nasil oldugunu az cok anlarsin. Cok fazla oyun yuklersen gercekten slkilirsin, cunku hicbir oyunu bitirmemis olursun, hepsi yarim kalir, birdahada oynamak istemezsin. O yuzden hafiza kartina bence en fazla 2 oyun at ve mutlaka bitirmeden digerine geceyim deme. Ilk aldigimda insanlar ne der diye epey dusundum, haliyle yasim 25 ve evli olunca :) Aldiktan sonra nedense bianda bu dusuncem kafamdan silindi. Yolda, otobuste, metroda, evde, bazen iste heryerde yanimda ve surekli oynuyorum :) Buarada alali 1 hafta oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xiaxle

Cok fazla oyun yuklersen gercekten slkilirsin, cunku hicbir oyunu bitirmemis olursun, hepsi yarim kalir, birdahada oynamak istemezsin. O yuzden hafiza kartina bence en fazla 2 oyun at ve mutlaka bitirmeden digerine geceyim deme.

evet içine bi sürü oyun atma DS de aynı şeyi yaptım 2 hafta sonra sattım aleti 7-8 oyunum vardı PsP de kartı formatlıyorum;

Pes09

Burnout Domınator

Chili CarCornage ve GoW la takılcam bitirmeyene kdr yeni oyun yok

• PSPde film izleme işi biraz sıkıntılı. Canlı renkli filmler ve animasyonlarda güzel de özellikle siyah ağırlıklı sahnelerde hareketli cisimlerin bıraktığı izler canınızı sıkabilir. Kullanılmayacak seviyede değil ama almadan önce görmekte fayda var. Ekran büyüklüğü ve görüntü kalitesi olarak oldukça tatmin edici orası ayrı. İnternet için hiç de kullanışlı bir cihaz değildir, iPod'a ya da yeni nesil dokunmatik binbir cihazdan birine yönlendirelim sizi. Oyunları daha çok ilgimi çekiyor diyorsanız da PSP.
  • Gow hariç hiç bir oyununu beğenmedim, sıkıldım ve sattım. Ben tavsiye etmiyorum.
  • Tabii almalısın
  • Almalısın bence Şahsen çok seviyorum psp3000 imi
  • al al al ala la alalallalala
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaRbOnxx

al al al ala la alalallalala

• quote:

Orijinalden alıntı: Siepos

Gow hariç hiç bir oyununu beğenmedim, sıkıldım ve sattım. Ben tavsiye etmiyorum.

allah allah! ?? değişik bir yorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nielsen -- 31 Ağustos 2009; 16:11:24 >
  • Mutlaka almalısın hiç olmadı denedim güzel değil dersin!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: W

Merhaba arkadaşlar. Psp almayı düşünüyorum, fikirlerinizi almak istedim. İstediğiniz gibi görüşlerinizi yazabilirsiniz, sizce zevkli veya işe yarar bir aletmidir? Herşeyi diyin ama sadece onun yerine şunu al, bunu al demeyin İyi forumlar, bekliyorum

Al tabi almaman hata En azından canın sıkıldığında çıkartır oynarsın oyununu yolculuktayken sıkılırsın açarsın filmini izlersin.Dolmuştayken ( ) tıkış tıkıştır yaşlı teyzeler bıdı bıdı yapıyodur genelde takarsın kulaklığı müziğini dinlersin Hayatını yaşarsın kısaca

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.