Şimdi Ara

Psp ALmayı Düşünüyorum.Hangi paketi önerirsiniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yakın zamanda psp almayı düşünüyorum.Hangi paketi önerebilirsiniz ve içeriğini yazarsanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

• eski fat olanlarda value pack diye bir donanım var kılıf kulaklık var ama o kadar önemli değil zamanla alışır kullanmazsın bile bende value pack var kullanmıyorum sadece psp ile ilgiliyim sanırım slim modellerindede aynı donanım var ama dediğim gibi çokta fark etmiyor sen neyi kesene uygun bulursan onu al hepsi temelde aynı en az donanımlıısından şarj aleti psp kitapçık vb çıkıyor yeterde artar bile
  • value pack
  • value pack fiyatları ne kadar bir bilginiz var mı?
  • 320 ytl diye biliyorum ben bence ingiltereden al 80 sterline ben aldım kılıf fln her bir eşyası vardı en uygun oralarda giden biri falan varsa bence ordan al ama türkiyeden alcaksan vaule pack 300 den aşağı olmaz(yanlış bilgi vermek istemem,en son böyle diye hatırlıyorum)
  • bugün biraz araştırma yaptım.Antalya da piano black nereye sorsam 370 ytl dedi işinize yarar belki bilgi.En son ona karar verdim.Ama içinden bunların usb kablosu çıkıyor mu ? Teşekkürler ilginiz için
    Value pack de her şey vardı galiba.Kulaklık vs doğru mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi they4k -- 25 Mayıs 2008; 20:49:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: they4k

bugün biraz araştırma yaptım.Antalya da piano black nereye sorsam 370 ytl dedi işinize yarar belki bilgi.En son ona karar verdim.Ama içinden bunların usb kablosu çıkıyor mu ? Teşekkürler ilginiz için
    Value pack de her şey vardı galiba.Kulaklık vs doğru mu ?

doğru vaule de var,eğer psp slim alacaksan usb kablosunu ayrı alman gerek bence normal psp al slim de fazla bir şey vermiyorlar,eğer evde mp3 vs varsa(philips,orite ve bazı markaların mp3lerinde)psp nin girişinin aynı olduğunu biliyorum ve kablo o zaman sorun olmaz zaten usb 1.0 kullanıo ama isim konsunda emin değilim(usb girişinin isminden bahsediyorum,pc bağlantı noktasından değil)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VoldroY -- 26 Mayıs 2008; 15:32:43 >
  • çok teşekkür ederim ilginiz için arkadaşlar.Bende mp4 ün usb kablosu o olur heralde.Yeniden teşekkür ettim.
  • forumda satanlar vardı
    psp slim usb kablosu ile 280 lira
    Ayrıca ggden 11liraya kılıf+bileklik+sticker+kargo ile satanlarda var
    kargo dahil 11 lira hiç fena değil ben 3-4 tane almıştım geçen gün arkadaşlarıma falan hepsi memnunlar
  •  Psp ALmayı Düşünüyorum.Hangi paketi önerirsiniz?

işte bu benim orite mp4 üm bunun girişi pspnin ki ile aynı(en soldaki giriş)
  • İsmi MiniUSB Bence de direk PSP'yi al. Hangisi daha uygun olursa. Bendeki kart okuyucunun girişi de MiniUSB, ben kart okuyucu çıkarıp PSP'yi bağlamaya gerek duymuyorum, oyun müzik film video vb. dosyaları direk hafıza kartını kart okuyucuya takarak atıyorum
  • zaten bazı kasalarda ve laptoplarda hafıza kartı okuma sistemi var hafıza kartının yanında bir adaptör veriliyor onunla rahatça takarsın,saol buraoca2 ismini bilmiyordum...psp ile korsan oyun oynamayacaksan zaten hafıza kartına ihtiyacın olmaz...(bence,ilk başlarda film vs atarsın ama sonra sıkıyor)
  • benım mp4 ümde de hemen hemen aynı özellikler var.Film mp3 fotograf filan.Görüntü kaliteside iyi ama PSP tercih etmemin sebebi sürekli geliştirebilirlik ve internet bence almayı dusunenler bunları goz onunde bulundursun.
    Bu arada teşekkür ederim Voldroy5 görüntülü gösterdigin için.Tekrar teşekkür ederim ilgilendiğiniz için konuyla.İyi günler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.