Şimdi Ara

psp brıck nasıl düzeltilir acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaşlar psp mi açamıyorum. yeşil ışık yanıyor açılmıyor. açılsada çok geç açılıyor ne yapmalıyım.

• modeliniz 3000 ise üzerine soğuk su için :( Yetkili servise götür diyeceğim fakat bu iş için yardım edeceklerini hiç zannetmiyorum.

2000 ya da fat ise 10-15 liraya yaptırılıyor kadıköy ve bakırköyde... Kendiniz de yapabilirsiniz fakat bir pandora pili satın almanız gerekir.
  • PSP 3000 se , Eğer garantisi varsa ki sanmıyorum garantili almış olduğunu ama garantisi varsa version yükseltiyordum psp yere düştü çıktı bataryası şimdi açılmıyor falan bişey de

PSP 2000 ve öncesi zaten kolay üstteki arkadaşın da dediği gibi 10-15 liraya yaptırırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperioИ -- 27 Aralık 2009; 0:35:16 >
  • saolun arkadaşlar psp 2000 model benimki valla rahatladım 15 liraya yapıldığını duyunca..
  • quote:

Orijinalden alıntı: *-*WEHWET*-*

saolun arkadaşlar psp 2000 model benimki valla rahatladım 15 liraya yapıldığını duyunca..

arkadasım üstün psp bilgime dayanarak o alet brick falan deil onu 150 liraya anca yaptırabilirsin.
  • reover menu -- plugins ordaki plugins ler disabled edin sorun devam ederse versiyon düşürmeyi deneyin

pspicin.blogspot.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mogolo

reover menu -- plugins ordaki plugins ler disabled edin sorun devam ederse versiyon düşürmeyi deneyin

pspicin.blogspot.com

selam Psp 2004 datacode 8c bunu da düşürebilirmiyiz? 5.00 m33 deb 5.50 yapayım dedim brick oldu sadece yeşil ışık yanıyor :( hiçbiryer de yapamıyor.siz yapabilirmisiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Psp pil cikarin şarj modunda acılıyormu ??? arkadaşim orginal fw yuklem...yazının Devamı illegal paylaşıma giriyor Dh kurallari Geregi Yasaktır !! blog sayfamda Sorunuzun cevapını okuyabilirsiniz...*-*WEHWET*-* Konusu üzer,nden soru sormayın Sorular Karişiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mogolo -- 18 Ocak 2010; 16:10:56 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.