Şimdi Ara

!!!PSP BrokHEN 3000 TA88V3 VE DİĞER PSPLERDE HOMEBREW ENABLER!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • chickHEN fiyaskosundan sonra güncellen HEN ile homebrew uygulamarı sorunsuzca çalıştırabileceksiniz

PSP 2000(TA88V3 DAHİL) 3000 VE 1000LERDE HOMEBREW ÇALIŞTIRICI

Hen'i kullanmak için 5.03 orjinal versiona sahip olmalısınız!!!!!!!!!

Slim psp Ta-88v3 Anakartlı ve psp 3000 modelleri için
    Linkten hazır dosyayı indirin rar'dan çıkan PICTURE ve h.bin dosyalarını ms ana dizine atın psp menüsünden PHOTO sekmesine girin hızlı bir şekilde en alttaki tiff resimi üzerine gelin,ekran kararıp yeniden açılacaktır,system setting sekmesinden versionunuza bakın hen olacaktır

DOWNLOAD;

http://rapidshare.com/files/229919385/Ta-88v3_-_3000.rar

RAR PASS;www.mcpsp.com **** yerine rapid... gelecek...

Benim tahminimce iso çalıştıran cfwlerde çok yakında gelecek. kırıldı yani bundan ötesi yok. artık sadece uygun cfw kaldı.

kırılmayacak diyenler diye gülenler gelin sizde görün kırılıyomu kırılmıyomu. anlayanlar anladı.

KAYNAK:WWW.MCPSP.COM, TEKRAR TEŞEKKÜRLER REHBER İÇİN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psycna -- 7 Mayıs 2009; 17:33:09 >

• bu konu daha once verildi arkadasim

http://forum.donanimhaber.com/m_31508751/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi force666 -- 7 Mayıs 2009; 19:35:06 >
  • arkadaşlar bende PSP 2006 version 4.01 var.ben bunu yükleyememmi.anlayamadım.Hen'i kullanmak için 5.03 orjinal versiona sahip olmalısınız diye yazılımış.ben versiyonu 5.03e yükseltebilirmiyim.yoksa PSP alındığında bu versiyon yüklü mü olması lazımdı.
    bilenler bilgi versin lütfen.
  • hayır pspyi aldığında o versiyonun olması gerekli değil. yükseltebilirsin ama sadece 5.03. daha üstüne sakın yükseltme. hen sadece 5.03 de çalışıyor. nasıl update yapacağını googledan bulabilirsin.
  • ChickHEN in yayınlanmasıyla yine gözlerin çevrildiği Dark Alex'in blog u üzerinden, yönetici Alek'in yaptığı bir açıklama:

"-ChickHEN ISO/PSX benzer dosyaları çalıştırmıyor.Bu yüzden yine Umd lerinizi kullanmak zorundasınız
    -ChickHEN flash a yazmaya izin vermiyor.Şayet ChickHEN ile flash üzerine yazma yapan bir uygulamayı (cfw, temalar, her ne olursa) çalıştırırsanız işleminiz brick ile sonuçlanacaktır.Ve hayır, 88v3/3k modelleri için işe yarar bir çözüm yok."

Not:Bu mesajı 2.maddeye dikkatinizi çekmek istediğim için yazdım.Uygulamayı çalıştırmaya uğraşırken brick yememek için dikkat edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wzzk -- 7 Mayıs 2009; 20:37:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.