Ingılızce olsunda nıormalde japncaydı da o acıdan sordum istte japonca satılıyordu hayırlısı olsun ama ben msn tarzı hombrew yada sony tarafından cıkmadan almam acıkcası...
telefonun camerası fazla iyi olmadığından görüntü kötü çıktı biraz . idare edin.
rsimler için teşekkür ederiz..
psp cam ile çektiğin resimlerden rica etsek birde..
war ama psp de kaldı ya psp de evde şuanda :) yarın onlarıda eklerim.hatta çektiğim video ları falan ...
Ben bulduğum yerde alacağım. Sony Shop'larda görmedim nedense.
camera nasıl bişeyse video çektiğin zaman direk televizyon boyutunda görüntü kalitesi düşmeden izleyebiliosun.resimleri 1280 - 768 pixel ile çekio.üzerinde microfon war sesleride alıyo.
harika dostum. ama keske 3 mp felan yapsalardi su kamerayi
evet oda olur inş.ama telefonla kıyaslarsak eğer telefon 1.3 mp ama full ekran değil.bu full ekran çekioavantajlı yani video da.
ne alaka mp sıne gore cozunurlukte cekıyor yanı tel de full cekıyor :) sadece onune kranı genıs ve buyuk dıye oyle goruntuluyor :)m at bılgısyaara ıkısıde aynı sey oodugunu gorucen
quote:
Orjinalden alıntı: crazynetcafe
evet oda olur inş.ama telefonla kıyaslarsak eğer telefon 1.3 mp ama full ekran değil.bu full ekran çekioavantajlı yani video da.
walla ben denedim arasında dağlar kadar fark çıktı.telefonda 1.3 pspde 1.3
Kardeş mp den daha onemlı şey olan objektif yanı lens tir.. Kullandıgın telın lensı dandıkse 10 mpolsada bır şey değişmez..
quote:
Orjinalden alıntı: crazynetcafe
walla ben denedim arasında dağlar kadar fark çıktı.telefonda 1.3 pspde 1.3
Resim ve video için teşekkürler,
Birşey sormak istiyorum, çeşitli sitelerde psp kamerası ile max 15 saniye video çekilebildiği yazıyor. Senin gönderdiğin video da her ne hikmetse tam 15 saniye
Bu limiti kaldıracak birşey yok mu? 15 saniye videoyu kim ne yapsın
benim bildiğim kamera ile gelen yazılım süreyi kısıtlamakta. eğer yazılımı kullanmadan çekim yapacaksanız süre hafıza ile sınırlı. yazılım da sanırım sadece efek falan eklemek için çok da gerekli birşey değil gibi. resimlere ve videolara istediğiniz efekti pc den de verebilirsiniz.
yanlışım varsa düzeltin lütfen...
quote:
Orjinalden alıntı: electro2001
Birşey sormak istiyorum, çeşitli sitelerde psp kamerası ile max 15 saniye video çekilebildiği yazıyor. Senin gönderdiğin video da her ne hikmetse tam 15 saniye
benim bildiğim kamera ile gelen yazılım süreyi kısıtlamakta. eğer yazılımı kullanmadan çekim yapacaksanız süre hafıza ile sınırlı. yazılım da sanırım sadece efek falan eklemek için çok da gerekli birşey değil gibi. resimlere ve videolara istediğiniz efekti pc den de verebilirsiniz.
yanlışım varsa düzeltin lütfen...
quote:
Orjinalden alıntı: electro2001
çok güzelmiş ama istenirse daha güzelde çekilebilir bende alcam ama pspmin umd si bozuldu garantiye gidemdeim bi türlü götürüp alınca psp yi bitane alırım bu arada hayırlı olsun..
kamera kac megapx??
gereksiz bisey bence zaten artık herkesin telefonu kameralı fuzuli bişey