Şimdi Ara

Psp Camera Türkiyede !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
5.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar büyük bi bekleyiş ve uzun uğraşlarımdan sonra camerayı almayı başardım.aslında benim için tam bi tesadüftü daha türkiyeye gelmesini bekliodum.msn de şans eseri bi arkadaşla tanıştım ve anında gittim aldım.camera hakkında yorum yapmaya bile gerek yok tamamen mükemmel bişey.versiyon olarak 3.03 oe-c de çalışıo.sizinde almanızı tavsiye ederim

• günaydın
  • hayırlı olsun kardeşim bende en kısa amanda edinmeyi düşünüyorum. güle güle kullan.
    internetten sipariş vermeye üşeniyordum şimdi TR'de de rahat bulabileceğimize göre almamamız için bi engel kalmadı.
  • saol kardeşim ben çok memnun kaldım.sende bilion uzun zamandır bekliodum bu camerayı.herkese tavsiye ederim.digital fotogram makinesi gibi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: 135-psp

günaydın

o kadar güldürdünkü beni karnımın ağrısından yemek yiyemiyom ...
  • zaten psp cam diye bi topicde anlatıldı bunlar
  • quote:

zaten psp cam diye bi topicde anlatıldı bunlar

ama ben türkiyeye geldiğinden haberim yoktu.dediğim gibi uzun zamandır bekliodum.camera çıkalı sene olcak nerdeyse.youtube de falan video ları war.ok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony psp halen alınabilirmi
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kadikoy piramit elektronik. yazicioglu is merkezi yan sokagi. 3 aydir var orda
  • quote:

zaten psp cam diye bi topicde anlatıldı bunlar

ama ben türkiyeye geldiğinden haberim yoktu.dediğim gibi uzun zamandır bekliodum.camera çıkalı sene olcak nerdeyse.youtube de falan video ları war.ok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Utkan S.

kadikoy piramit elektronik. yazicioglu is merkezi yan sokagi. 3 aydir var orda

ankarada yok ama :) ha ben yanlış yapmışım türkiye derken ankaradan bahsediyom benim türkiyem bura olduğu için
  • kardeş yalovada var mıdır nereler satıyor sony satarmı eskişehirde warmıdır bir yardımcı olurmusunuz çok istiyorum camerasınıda o yüzden şimdiden saol .
  • sen ankaradaysan olabilir çıkmamıştırsony shoplara bak oralarda 1 hafta mı ne oldu çıkalı olmadı netten alırsın o yüzden dedim ben
  • Ankara'da nerede bulabiliriz kamerayı, birde fiyatı ne kadar acaba?

quote:

Orjinalden alıntı: crazynetcafe

ankarada yok ama :) ha ben yanlış yapmışım türkiye derken ankaradan bahsediyom benim türkiyem bura olduğu için
  • herkes nerde bulurum die sormuş.. psp cam hakkında bilgi veren yok

görüntü kalitesi nasıl?çektiğiniz resimlerden buraya ekleyebilir misiniz?flaşı var mı?kullanılabilirlik nasıl? fiatı ne kadar?

çok mu soru sordum
  • arkadaşım yazılımı ingilizce demı yanı japoncolarla ugrasmayalım
  • örnek resim isteriz
    yazılım ingilizce mi? yazılım çok bir işe yarıyor mu?

Bu arada Hayırlı olsun güle güle kullanın. elime para geçerse ben de almayı düşünüyorum ama benim elime para geçmez o ayrı
  • arkadaşlar ankarada kızılayda izmir caddesinde armağan oyuncak psajı war bu reklam gibi oldu ama nerden aldığımı sormuşsunuz.1.3 megapixel.video ve resim olarak çok net çekio.ben 110 ytl ye aldım.aldığım parayada değer bence.resmini akşama çeker koyarım.teşekkürler.ankarada olan arkadaşlar warsa mutlaka alsınlar derim.
  • bekliyoruz resimleri hayırlı olsun.
  • YA YAZILIM INGILIZCEMI ????????????
  • evet ingilizce ama kullanımı çok basit ... 3.03 VERSİYONDA ÇALIŞIYOR.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.