Şimdi Ara

PSP Çocuk oyuncağmı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çocuk oyunçağı değil tabikide ama psp güncellemiyen oyunlar sayesinde bıktırdı benim düşüncem alma 2ay hevesle kullanıp atıyorsun cünkü ben ilk 6-7ay kullandım ilk 3ayında her oyunu oynadım ''piyasada olanları tabikide güncel oyun psp'de malasef yok'' sonra mp3 olarak kullanmaya başladım baktım olucak gibi değil çok büyük oyun oynamıyorum veya başka bir şey yapmıyorum sattım mini konsol konusunda bi şey alma sıkılırsın alıcaksan ps3 al xbox al wii al en azından sürekli güncel oyunlar iphone'de daha çok eğlenebilceğin şeyler var misal guitar hero gibi bir oyun var mühtiş bi şey hem telefon baya güzel bir telefon psp bitti boşuna para verme derim iphone düşün 3gs 32gb'lik taş gibi bir iphone

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi söny -- 10 Nisan 2010; 3:57:03 >
  • alalı 4 ay oldu hala son hız zevk alıyorum . her gün yanımda her gün otobüste oyun oynuyorum, mp3 dinliyorum, dizi izliyorum.

çocuk oyuncağı konusuna gelince 50 yaşımada gelsem 70 yaşımada gelsem bu tip şeyler yüzünden torunlarımla bile kavga ederim
  • Sıkılma bütün konsollarda olur.Psp de film izlemek bambaşka bence çok zevkli oluyor. Ayrıyetten çok güzel oyunlarıda var avucun içinde o grafikleri o kaliteyi görünce hayran hayran bakıyorsun.+ mp3 dinlemekde çok güzel.Bence psp den sıkınılmaz çok güzel bir konsol iphone fln hikaye telefondan oyun konsolu olmaz :)
  • PSP bir tutkudur. Ve yaşı yoktur
  • Burada PSP vs Iphone vs DS kavgası başlatmak istemiyorum ama bence DS alabilirsin.Neden diyorsan veya herhangi bir sorun varsa bir PM uzağındayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :NeFeS:

Sıkılma bütün konsollarda olur.Psp de film izlemek bambaşka bence çok zevkli oluyor. Ayrıyetten çok güzel oyunlarıda var avucun içinde o grafikleri o kaliteyi görünce hayran hayran bakıyorsun.+ mp3 dinlemekde çok güzel.Bence psp den sıkınılmaz çok güzel bir konsol iphone fln hikaye telefondan oyun konsolu olmaz :)

• DS alınabilir ama ek olarak alınabilir bence ve iyi derecede ingilizce bilmek gerekir.Çocuk oyunu kısmına katılmıyorum ben için kan olmadı diye çocuk oyunu mu oluyo
  • kaç yaşındasın
  • ilk olarak karşılaştırmalar anlamsız.nasıl diyim motorsikletle kamyonu ,uçağı karşılaştırmak gibi.iPhone güzel bir alet ama asıl amacı oyun değil.Bir telefon,internete girebileceğin bişey.Oyunları var eğlenceli olanlar çok ama benim gördüğüm kadarıyla ciddi oyunlar yok.Yani ayrıntılı ve iyi grafikli kaliteli oyunlar yok.Varsada ben görmedim.

PSP ye gelirsek.Asıl amacı oyundur.Eğer oyun oynamak istiyorsan arkadaşında dediği gibi 1000 liralık fiyat farkı olan iPhone yerine PSP almalısın.PSP yi kenara atılacak bir alet olarak görmüyorum.Oyunun yanında internete girebilirsin.Wi-Fi'si eski olduğu için biraz yavaş olsada ben DH'ye rahatlıkla giriyorum.

Özellikle 3000 Serisinin ekranı çok iyi.Yani dizinizi filminizi indirip convert ettikten sonra çok güzel izlersiniz.Aynı şekilde MP3de dinlersiniz.

Kesinlikle çocuk oyuncağı değil.Cihazın değerini bilmedikleri için dikkatsiz oluyorlar.zaten yere düşdüğünde,ekranı çarptığında ciddi hasarlar alıyor.Dikkat edilmesi gereken bir cihaz.10 yaş altı çocukların bilinçsizce hatalar yapması mümkün.Hatta forumda biri anlatmıştı ; kardeşi orjinal oyun aldırmış birisine sonra onlara sormadan versiyonu yükselttiklerinde psp çöp olmuş.zaten tetris değil bu cihaz.Küçük çocuklara hayatta vermem.Bozulmasının dışında oyunları çoğu ayrıntılı,dil bilgisi gerektiren oyunlar.

• o ne biçim soru yaaa alakası yok arkadaşım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hıhıhıhıhaha

Burada PSP vs Iphone vs DS kavgası başlatmak istemiyorum ama bence DS alabilirsin.Neden diyorsan veya herhangi bir sorun varsa bir PM uzağındayım.

ds açıkcası banada son günlerde mantıklı gelmeye başladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: I_nterpoL

tetris mi sandın bunu yahu

ps2 yi cebine koyduğunu düşün.

+ bi ton özellik

+1
  • Tabikide HAYIR 19 yaşındayım otobüsde GOW ı bir açıyorum bi bakmışım ineceğim yerdeyim
  • quote:

PSP çocuk oyuncağımı?

Ne diyosunuz Allah aşkına!

PSP Çocuk oyuncağmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Impala_vs_Tiger

quote:

PSP çocuk oyuncağımı?

Ne diyosunuz Allah aşkına!

PSP Çocuk oyuncağmı ?

• Evet çocuk oyuncağı kardeşime aldım 4 ay önce tetris oynuyo sims oynuyo barbie oynuyo Ne alakası var arkadaşım çocuk oyuncağıyla ya 17 yaşındayım deli gibi psp oynuyorum.Az öncede nasıl film atabileceğimi araştırdım şuan programı indiriyorum Two And a Half Man izleyeceğim
  • Hacı sen al psp 3000 mümkünse kırılmış versiyon olsun. At içine God Of War'ı bak bakalım çocuk oyuncağı mı değil mi..
  • Bende ikiside var.Bence Ds al.Neden diye sorarsan PM at cevaplıyim.Burda şimdi tartışma çıkabilir.Uzatmaya gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kunio Kun

Bende ikiside var.Bence Ds al.Neden diye sorarsan PM at cevaplıyim.Burda şimdi tartışma çıkabilir.Uzatmaya gerek yok.

Asıl o zaman çocuk oyuncağı olur şimdi dolmuşta marıo mu oynarsa yoksa burnout mu oynarsa çocuk gibi görünür?

DS çocuk oyuynu olamayabilir ama dışardan bakılınca maalesef öyle.
  • ben lise2 ye gidiyorum. okuldaki 5-6 arkadaşımda da psp var, okulda öğle arasında zevkle oynuyoruz. hiç çocukça değil, zaten çoğu popüler oyunda korku öğesi var. istersen çocukça oyun rahatça bulursun her konsolda o ayrı konu. ama almak konusunda sorarsan, bilmiyorum ben alalı 7 ay oldu. kendime göre oyun bulamadığım zamanlar oldu(anime yunlarından başka oyun oynamıyorum da pek..). ama çok eğlendiğim zamanlar da oldu.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.