Şimdi Ara

PSP Çocuk oyuncağmı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Mario tetris pokemon ne bilim atarinin bir basamak üstündeki grafikli oyunları oynamak istiyorsan tabikide ds al. Sony psp öyle bişeydirki benim için öyle bişidirki ben psp 3004 v6.39 kullanıyorum psp öle bişeydirki anlatılmaz yiğen yaşanır. Psp deki kaliteli oyunlarla kışın sıcacık yatağında power dümesine basmayı hayal et Ben pspyi aldığım günden beri her oyun oynarken sanki psp ile sevişiyorum. Bence psp ps3 ps2 den wii den katkat süper bir alet grafik olarak biraz aşağısında ama daha psp almadıgımdan bir gün önce küçüçük alette böyle oyunların çalışcağına imkan vermezdim yiğen. bak su oyunların grafiklerine alta ekliyorum psp deki oyunlarımı manhunt 2 yede bak bakalım çoçuk oyunumuymuş.Birde size psp hakkındawww.mcpsp.com u önerebilirim herşey var orda hakonun uploadlarına bakabilirsiniz. işte psp deki vazgeçilmez oyunlarım :

1)God of war ghost of sparta
    2)resistance
    3)siplit second
    4)manhunt 2
    5)metal gear serisi(acidler hariç)
    6)socom
    7)smackdown vs raw 2011
    8)pes 2011
    9)slient hill origins ve diğer bir oyunu daha vardı adını unuttum:D
    10)gta serileri

daha cooook süper oyun var ama indiriyorum -_-

• 26 yaşındayım ve psp benim vazgeçilmezim
    Oyunlar elimin altında, yatarken bile oynayabiliyorum. İstersem müzik de dinleyebiliyorum, film de izleyebiliyorum, müzik videoları da. Şahane bir şey!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MertoPookito -- 26 Haziran 2011; 19:43:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevherfener

Mario tetris pokemon ne bilim atarinin bir basamak üstündeki grafikli oyunları oynamak istiyorsan tabikide ds al. Sony psp öyle bişeydirki benim için öyle bişidirki ben psp 3004 v6.39 kullanıyorum psp öle bişeydirki anlatılmaz yiğen yaşanır. Psp deki kaliteli oyunlarla kışın sıcacık yatağında power dümesine basmayı hayal et Ben pspyi aldığım günden beri her oyun oynarken sanki psp ile sevişiyorum. Bence psp ps3 ps2 den wii den katkat süper bir alet grafik olarak biraz aşağısında ama daha psp almadıgımdan bir gün önce küçüçük alette böyle oyunların çalışcağına imkan vermezdim yiğen. bak su oyunların grafiklerine alta ekliyorum psp deki oyunlarımı manhunt 2 yede bak bakalım çoçuk oyunumuymuş.Birde size psp hakkındawww.mcpsp.com u önerebilirim herşey var orda hakonun uploadlarına bakabilirsiniz. işte psp deki vazgeçilmez oyunlarım :

1)God of war ghost of sparta
    2)resistance
    3)siplit second
    4)manhunt 2
    5)metal gear serisi(acidler hariç)
    6)socom
    7)smackdown vs raw 2011
    8)pes 2011
    9)slient hill origins ve diğer bir oyunu daha vardı adını unuttum:D
    10)gta serileri

daha cooook süper oyun var ama indiriyorum -_-

• ben 86'lıyım her gece yatmadan 1 saat yatakta psp ile oynarım veya dizi felan izlerim. çok seviyorum bu aleti. psvita çıksa bile satmayacağım bi kenarda duracak açacak bazı oyunlarını tekrar oynayacağım.
  • 300-400TL arası çocuk oyuncağı mı olurmuş Hele de ben ilk çıktığında 600'e almıştım PSP 3000'i.
  • sadece çocuk oyuncağı değil her yaşa uygun.. erişkin içinde var.
  • Ben çocuk oyuncağı gibi görmüyorum daha sahip olamadım ona ama en kısa zamanda inşallah yalnız kafamda birkaç soru var:
    1-Şarj süresi ne kadar full oyun oynarsam mesela kaç saat ya da film izlersem ?
    2- Piyasada moda olan vınn-jet gibi modemlerle internete bağlanabilir miyiz ?
    3- Fifa 11 veya Pes 11 ne kadar gerçekçi benim için çok önemli ps3 kadar gerçekçi mi ?

wi-fii sahibi bir telefon alacaktım ama bu aletin wi-fi özelliği olması fikrimi değiştirdi sizce ne kadar mantıklı bir seçim olur bu ?
  • Şarj süresi bataryanın ömrüne bağlı,eğer ikinci el alırsan süresini bilemem ancak sıfır olarak bayağı bir dayanıyor.Arkadaşımın PSP'sinde yarım şarjla 1 saat Tekken oynadığımı biliyorum.

2 - Sorunun cevabını bilmiyorum tam olarak ancak wi-fi olduğu için wireless olan bütün ağlara girebilirsin(ağ şifresini biliyorsan tabii ki)

3 - Hayır,zaten öyle bir şey olmasının imkanı yok.PS3'teki kadar tatmin edemez,eğer o zihniyetle alıyorsan hiç alma derim.PSP'nin efektleri PS2'ye eşdeğerdir.Youtube'a PSP FIFA 2011 ya da PSP PES 2011 gameplay yazıp aratırsan daha net anlarsın.

Bu arada PSP tam olarak oyun konsolu değildir,ben 1 yıl kadar kullandım zamanında. Uyumak üzereyken kulaklığı takıp şarkı dinlemek,can sıkıntısında açıp oyun oynamak ve yolculukta dizi-film seyretmek için birebir. (tabi uzun yolculuklarda yanına yedek batarya almakta fayda var)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerist07

çocuk oyuncağı.

önceden liseli ergenlerde gördüğüme üzülüyordum simdi dahada beter ortaokullulara kadar düşmüş.

Bizim arkadasın kardeşi var lise1e gidiyor, deli gibi warcraft mı ne oynar karakter yapıp psp karsılıgında satmış falan, böle bi konsol oldu artık. 6.yılını dolduruyor, ilk cıktıgındaki o ihtişamı o geek'liği kalmadı.

Devir iphone/ipod touch devri.

iPhone al pişman olmazsın.

Komik adamsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerist07

çocuk oyuncağı.

önceden liseli ergenlerde gördüğüme üzülüyordum simdi dahada beter ortaokullulara kadar düşmüş.

Bizim arkadasın kardeşi var lise1e gidiyor, deli gibi warcraft mı ne oynar karakter yapıp psp karsılıgında satmış falan, böle bi konsol oldu artık. 6.yılını dolduruyor, ilk cıktıgındaki o ihtişamı o geek'liği kalmadı.

Devir iphone/ipod touch devri.

iPhone al pişman olmazsın.

PSP'de var Samsung Galaxy S 2'de var bende.Genel olarak oyun oynarken PSP'yi özletiyor.Ekran dokunmatik çünkü.Yaşasın tuş takımı! Haa ne var SGS 2 internette çok başarılı bi alet PC'yi aratmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Guardian -- 11 Temmuz 2011; 14:01:29 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.