Şimdi Ara

Psp'de en iyi futbol oyunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
5.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar hepimiz yazalım en çok hangi futbol oyununu sevdiğimizi ve oynadığımızı. (:

Hem oyun tavsiyesi arayan arkadaşlara da yardımcı olmuş oluruz.

Ben genelde Pes '09 oynuyorum.

(:

• Yapay Zekanın Yanıtı

PSP'de En İyi Futbol Oyunları

PlayStation Portable (PSP) için birden fazla futbol oyunu mevcuttur, ancak hangisinin en iyi olduğu kişisel tercihlere bağlıdır. PSP futbol oyunları, gerçekçi grafiklerden hızlı oyun oynanışına kadar çeşitli özellikler sunar.

FIFA Serisi:

• FIFA Serisi, PSP için en popüler futbol oyunlarından biridir ve lisanslı oyuncular ve takımlar içerir.
    • Gerçekçi fizik motoru ve çok oyunculu modları ile bilinir.

Pro Evolution Soccer (PES) Serisi:

• PES Serisi, FIFA'nın ana rakibidir ve benzer özelliklere sahiptir.
    • PES, daha gerçekçi oynanışı ve üstün yapay zekası ile tanınır.

International Super Star Soccer (ISS) Pro Evolution 2:

• ISS Pro Evolution 2, klasik bir arcade tarzı futbol oyunudur ve eski PSP oyuncuları arasında popülerdir.
    • Hızlı tempolu oynanışı ve abartılı hareketleriyle bilinir.

Virtua Tennis 3:

• Virtua Tennis 3, bir futbol oyunu olmamasına rağmen, PSP için en iyi spor oyunlarından biri olarak kabul edilir.
    • Gerçekçi grafikleri ve bağımlılık yapan oynanışı ile bilinir.

Başka PSP Futbol Oyunları:

Yukarıda sıralanan popüler oyunlara ek olarak, PSP için başka futbol oyunları da mevcuttur:

• UEFA Şampiyonlar Ligi 2006-2007
    • Dünya Kupası Almanya 2006
    • Yeni Nesil Futbol
    • Actua Soccer 2: Rivals

PSP futbol oyunlarını seçerken, kişisel tercihlerini ve oyun stillerini göz önünde bulundurmalısın. Gerçekçi bir simülasyon deneyimi arıyorsan FIFA veya PES Serisi'ne göz atmalısın. Daha arcade tarzı bir oyun arıyorsan ISS Pro Evolution 2 veya Virtua Tennis 3 iyi seçenekler olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Pes 09 master league yapıyorum, Fifa 09 u da seviyorum fakat oynanışı iyi değil, sadece manager modu güzel, ondaki manager mod pes09 da olsa tadından yenmez, Pes09 da hertürlü pozisyon olabiliyor, Fifa da hep aynı gol atıyorsunuz :S. Son olarak, Psp mde Pes 09 olduğu zaman daha bi seviyorum aleti, tabi heryerde Pes keyfi müthiş bişey...
  • Pes 2009
  • Arkadaşlar birşey soracağım. Fifa'da menajer modu nasıl oluyor?

Yani direk Football Manager gibi mi oynuyoruz?
  • Beyler ben nedense psp de futbol oyunu oynamayı pek sevemedim
  • pes 2009
  • kesinlikle ( Pes 2009 )
  • pes 2009
  • ps3 yada ps2 deki kadar zevk almasam da "koyunun olmadığı yerlerde keçiye abrudaraman çelebi derler" misali arada bir pes 2009 oynamak hiç fena olmuyor
  • pes2009 güzel oluyor ps2 deki gibi olmasada
  • pes 2008
  • Bana biri iyi ya da kötü farketmez, şu anki PES 2009 veya Fifa 09'daki oynanış ve grafik eski seri oyunlarından daha farklı veya iyi olmuş diyebilecek biri varsa hemen gidip tekrar bir PSP alıcam. İlk PSP aldığımda her çıkan yeni oyunda baya bi hayal kırıklığıan uğramıştım, sadece kadrolar değişiyordu..

Bu arada Pes 2009'da be a legend mode, mevcut mu ve de spiker var mı?..
  • Become A Legend var.

Fakay spiker yok, sadece gol olduğunda 1-2 cümle söylüyor.
  • pes 2009 gerek oynanış gerek grafik gerekse gerçekçilik. psp ilk çıktığı zamanlarda world tour soccer diye bir oyun vardı evlere şenlik
  • quote:

Orjinalden alıntı: ertanunver

pes 2009 gerek oynanış gerek grafik gerekse gerçekçilik. psp ilk çıktığı zamanlarda world tour soccer diye bir oyun vardı evlere şenlik

Nasıl yani wts'ye mi benziyor manasında söylediniz yoksa oynanış grafik ve gerçekçilik hat safhada, hele ki wts'nin yanında gibi mi?..

WTS zaten rezaletti, ayrı konu sadece ilk çıkan Pes ile şu anki Pes arasında fark var mı şeklinde sormak istedim..
  • multiplayer pes06 gibisi yoktur aslada olmayacaktir...
  • PES 2009 tabiki PSP den arkadaşla karşılıklı kapışma fantazisine paha biçilemez
  • Valla futbol psp de oynayabılecegım en son oyundur ama pes i tavsiye edebilirim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.