Şimdi Ara

PSP'de Film?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar PSP almayı planlıyorum Ancak kafama takılan bir soru var, ben bu cihazı alırsam altyazılı veya altyazısız divx, avi, mp4.. formatındaki filmleri izleyebilir miyim?

Ayrıca bu film ve oyunları televizyonda izleyip oynayabilir miyim? Eğer bunları yapabilirsem çok uğraşmam ekstra para harcamam gerekir mi?

Şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Do Bemol Kerim -- 7 Mart 2009; 19:04:24 >

• quote:

Orjinalden alıntı: akula2005

Arkadaşlar PSP almayı planlıyorum Ancak kafama takılan bir soru var, ben bu cihazı alırsam altyazılı veya altyazısız divx, avi, mp4.. formatındaki filmleri izleyebilir miyim?

Ayrıca bu film ve oyunları televizyonda izleyip oynayabilir miyim? Eğer bunları yapabilirsem çok uğraşmam ekstra para harcamam gerekir mi?

Şimdiden teşekkürler...

Film çok rahat izlersin. Ancak film formatı sadece MP4'tür. Elindeki filmleri bu formata çevirmen gerekir. Kaliteyi yüksesk tutarsan cam gibi görüntü ile güzel bir film keyfi yaşarsın PSP'de.

Eğer evinde plazma veya LCD televizyon varsa PSP oyunlarını bağlayarak oynayabilirsin. Sadece kablo alman gerekecek o da 10-15 TL arası. Eğer plazman veya lcd televizyonun yoksa tüplü tvde de oyun oynayabilirsin. Ancak sadece PSOne oyunlarını oynarsın.

Detaylı Bilgi İçin:
    http://forum.donanimhaber.com/m_29851937/tm.htm

PSP'nin kendi oyunlarını oynayamazsın. Tüplü TV için kablo ayrı. Onunda fiyatı 10-15 TL civarında.

Tüplü TV'de film izlemek için ve PSOne oyunlarını oynamak için yukarıdaki linkte verdiğim kablo işini görecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [C_a_N_e_R] -- 7 Mart 2009; 19:12:50 >

• Teşekkürler, ancak program sayesinde galiba divx de oynatabiliyor diyen arkadaşlar var forumda. O doğru mu?
  • Divx filmleri convert ederek PSP'de Mp4 formatında izleyebilirsin. PSP altyazı dosyalarını ayrıca tanımıyor, convert ederken filmin içine yazdırman gerekiyor.

Televizyonda seyredebilmek için AV-Out kabloları satılıyor, fakat denemediğim için TV'de çözünürlüğün ne kadar başarılı olacağını bilemiyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: akula2005

Teşekkürler, ancak program sayesinde galiba divx de oynatabiliyor diyen arkadaşlar var forumda. O doğru mu?

Hayır MP4 dışındaki videoları oynatmaz. Dönüştürmek şart
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.