Şimdi Ara

PSP de filmlerin en güzel sahneleri HD KALİTESİNDE ( kendi upload um )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar matrix 1-2-3, kungfu-hustle, 300, gibi filmlerden 1 er 2 şer dakikalık en guzel sahneler HD kalitesinde cevirdim. GÖRÜNTÜYE BİTECEKSİNİZ.

2 pass ile x264 formatında cevirdim ve görüntüye inanamıyacaksınız. üstelik boyut ta normal seviyelerde. hatta düşükbile sayılabilir.

üstelik filmleri açmak için ek programa gerek yok. dogrudan video klasörüne atıp izleyin. örnek olması açısından
    matrix2 filminin 1 dakikalık bölmünü koyuyorum. ( filmin başında neo ile 3 yeni ajanın dövüş sahnesi )...

http://r apidshare.com/files/67524510/matrix2_3_ajanla_aynanda.mp4 (3 ajanla aynanda )

daha isteyen olursa soylesin burada eklerim hemen.

UYARI: PSP NİZİ EKRAN IŞIĞINI ENDÜŞÜK SEVİYEDE TUTUN. VİDEO CEVİRİSİ PSP NİN EKRAN IŞIĞININ MİNİMUM OLDUĞU DEĞERE GÖRE YAPILMIŞTIR. ( PİLDEN TASARRUF )
    TRANSFORMERS' TAN BİR SAHNE.

http://r apidshare.com/files/70819550/Transfooormers.HDDVD_BRRip.x264..mpeg.html

SAHNE 2

http://r apidshare.com/files/71866706/Transforasdasdmers.HDDVD_BRRip.x264..mpeg.html

300

http://r apidshare.com/files/71868759/300_hdrikhlkggp_part1_x264.mpeg.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekken_683 -- 24 Kasım 2007; 7:48:29 >

• tekken_683
    bana acilen bu filmleri altyazılı olarak nasıl çevirdiğini anlatabilir misin ? Hem çok net hem de altyazılı hangi program ile çevirebilirim ?
    Acil yardımlarını bekliyorum.
  • http://www.r egamers.com/forum/showthread.php?t=1302

buraya üye ol.

r ile e arasındakiboşluğu kaldır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekken_683 -- 13 Kasım 2007; 8:52:15 >
  • Çok teşekkürler Tekken.
    Ben bu sayfada altyazı eklemeyi bulamadım ?
    Üye oldum ama acaba başka sayfada mı altyazı ekleme ?
  • sen service pack 2 yi kur. ardından framework3 ü kur. sonrasında programı indirip kurduktan sonra soyle anlatırım burda altyazı eklemesini. çok kolay zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: tekken_683

(3 ajanla aynanda )

doğrusu "3 ajanla aynı anda" kolay gelsin...
  • teşekkurler imla kılavuzu
  • ee dier cevirdiklerin nerde? :) 300 hustle falan demissin ama bi tek matrix var.. koymadinmi ben mi goremiyorum...
    tesekkurler.. saygilar...
  • o valla tekken hocam çok beğendim videonu gerisini sabırsızlıkla bekliyom
  • bu videonun çözünürlülğü 720*480 mi yoksa 480*272 mi
  • YARIN HİGH DEFİNATİON RESİTALİ YAPICAM

TRANSFORMERS 300 VE KUNG FU HUSTLE IN 1 ER DAKİKALIK AKSİYON SAHNELERİNİ KOYUCAM.

YARINI BEKLEYİN
  • UPPP
  • emegine saglık
  • Arkadaşlar psp konusunda biraz acemiyim,acaba bu videoları hafıza kartında hangi klasöre atmamız gerekiyo?
  • video klasorune
  • quote:

video klasorune

Video klasörüne attım fakat çalıştırmadı.Versiyonum 3.60 m33 bu arada
  • versiyonun ne? 3.53.m33 -4 te rahat izliyorum. 3.30 oe den sonra butun firmware lerde çalışması lazım.
  • quote:

versiyonun ne? 3.53.m33 -4 te rahat izliyorum. 3.30 oe den sonra butun firmware lerde çalışması lazım.

Versiyonumu bi önceki mesajta belirmiştim ama tekrar söyliyim:3.60 m33.Dosyayı video klasörünün içine attım ama psp algılamadı dosyayı
  • kardeş görmemişim versiyonu belirttiğini.
    slimmi seninksi? valla anlamadım neden çalışmadı.slim dede çalışması lazım . butun arkadaşlarımda çalıştı. ama hepsi fat =)

salla zaten pek ilgi görmedi başlık. bir suru hd sahne var ama galiba millet kendisi yapıyor. gerek kalmadı benim yapmama =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekken_683 -- 23 Kasım 2007; 12:21:59 >
  • Senin sayende PSP 'nin gücünü keşfettim.Çok iyi bir kalite...Teşekkürler...
    quote:

kardeş görmemişim versiyonu belirttiğini.
    slimmi seninksi? valla anlamadım neden çalışmadı.slim dede çalışması lazım . butun arkadaşlarımda çalıştı. ama hepsi fat =)

salla zaten pek ilgi görmedi başlık. bir suru hd sahne var ama galiba millet kendisi yapıyor. gerek kalmadı benim yapmama =)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.