Şimdi Ara

PSP de hangi PS1 oyunlarını oynuyorsunuz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PSP alalı fazla zaman olmadı, kendi oyunlarından gow, silent hill, daxter ve burnoutu denedim. Dikkat ederseniz pspnin en iyi oyunları sayılabilir bu oyunlar ama burnout dışındakileri şimdilik sildim

PS2 kullanıcısı olarak bu oyunların hiç birisi bana beklediğim tadı veremedi, çünkü muadillerini zaten PS2 de tepine tepine daha kaliteli halleriyle oynadım. Ben de vakti zamanında çok kısa süreliğine deneyebildiğim ps1 oyunlarını oynamaya başladım ve aradığımı fazlasıyla buldum diyebilirim. Elimden geldiğince hit olmuş ps1 oyunlarını psp üzerinde bitirmeyi düşünüyorum.

Şuan oynadığım ps1 oyunları şunlar:

1- RESIDENT EVIL 1

Serinin ilk oyunu, zamanında pc de oynamıştım fakat bitirmemiştim. Oyunu bilen herkes resident evil in ilk 3 oyununun playstation da oynanması gerektiğini bilir. Bu oyun sonrasında 2 ve 3 ü de bitirmeyi düşünüyorum. RE1 serinin en güzel oyunu diyebilirim, oynamayanlar mutlaka oynasın.

2- COLIN MCRAE RALLY 2

ilk CMR 1 i pspye yükledim. Güzel oyun fakat 2.si hakkında yazılanları okuyunca CMR1 ile vakit kaybetmeden 2 ye geçmeye karar verdim. Her akşam oynayacağım bir oyun olacağı için silme niyetinde değilim ve olacaksa 2.si olsun dedim.

2. oyun birincisine kıyasla grafik anlamda üstün ve oyun içinde ilkine oranla değişik atraksiyonlar bulunuyor. Şuan bir rally sezonuna başladım ve fırsat buldukça zorluk seviyesini arttırarak yeni sezonları tamamlamayı düşünüyorum. hedef noktalara uşatığımızda yukarıdaki sıralama durumunu takip etmek insanda tarif edilemez bir gerilim oluşturuyor, bu anlamda silmeden senelerce oynanabilecek bir oyun.

3- CRASH BANDICOOT 3 : WARPED

Gayet eğlenceli ve farklı. DAXTER in yapımcısının ps1 dönemi oyunu, her etabı farklı bir atraksiyon, bir etapta 3d platform, diğer etapta deniz altında yüzme bir diğer etapta su motoru sürme vs. Tek oyunda birçok tür, mutlaka oynayın.

4- KLONOA

2d oynanışla 3d arkaplan üzerinde ilerleyen bir platform oyunu. Platform oyunu hastası olan beni fazlasıyla memnun etti. Konsola çıkmış türünün en iyisi diyorlar Grafik kalite olarak çok şık.

5- NFS 4: High Stakes

Efsane nfs oyunu ps1 de de çok güzel. ps1 üzerinde oynanacak en güzel nfs bu diyebilirim.

6- Oddword abes oddysee

İşte platformun ötesinde bir platform oyunu. Kafanızı çalıştırmadan bir etap ilerleyemeyeceğiniz müthiş bir oyun. Bu oyun bitince Oddword abes exoddus da ps1 platformunda beni bekliyor Oyunun detaylarını webden araştırın kendi türünde gelmiş geçmiş en güzel oyunlardan birisidir.

7- TOMB RAIDER

Lara Croft hatununun ekranlarımıza düştüğü ilk oyun. Bitirmediğim bir oyun olduğundan sonunu getirmeyi düşünüyorum. Sonrasında TR 4 e direkt geçmeyi düşünüyorum ve PS1 deki TR serisine bu iki oyunla son vereceğim.

Şuan oynadığım oyunlar bunlar. Bunlardan sonra oynamayı düşündüğüm okadar çok ps1 oyunu varki PSPye hiç oyun çıkmasada olur

PS1 desteği ile cihaz değişilmezim oldu diyebilirim, yoksa kendisi için iyi şeyler düşünmüyordum

Sizlerde oynadığınız veya tavsiye edeceğiniz ps1 oyunlarını yazın, böylece pspde kaliteli oyun arayışında olan arkadaşlara efsaneleşmiş PS1 oyunlarının cazibesi hakkında fikir sunalım.

• ben digimnword3 ü çok beğiniyorum ama bi türlü oynıyamadım.açtım ama bi ahta kodu geliyor ve sonra açmıyor
  • Megaman X4 ve X5, ayrica Final Fantasy VII'de RPG meraklilarina

Rival Schools da fena degil..
  •  PSP de hangi PS1 oyunlarını oynuyorsunuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7 Ps3 Oyunu Ps3 Özel Oyunlar
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.