Şimdi Ara

psp'de ilk sarj?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ilk şarjda nekadar süre tutmam lazım bi bilgi verebilirmisiniz?

• PSP'nin şarj dolum ışığı söndükten sonra şarjdan çıkarabilirsin Artık 10-16 saat şarj süresi eskide kaldı. Teknoloji gelişmeye devam ediyor
  • eywallah saol
  • peki bu mp3 çalarlar için de geçerli mi çünkü ben mp3 ümü doldu işareti gelince çekmiştim de
  • bu 14 saat şarjda tutma zamanı eskide kaldı çünkü eğer farkedersen şarj bittiğinde aletlerden elektiriğin kesildiğini görevbilirsn.istersen şarj bitsede şarjda tut pspyi ve oynamaya başla yinede biteceğini görürsn;)
  • Ben pspyi aldığımda %59 doluydu full bitirdim. Taktım yaklaşık bi 1.5 saatte %100 oldu.
  • Arkadaslar cihazin firmware'si ne nerden bakiyoruz?Ana menu/System Settings/system information kisminda 3.11 yaziyor ama Anamenu/Game/PSP update version 2.80 yaziyor bnm surumum hangisi kafam karisti???Tesekkurler!
  • ya arkadaSLAR PİLDE TAKİLMAYİN alin takin 1 -2 saat dolunca kullanınn harbiedn eskide kaldi ben o 16 saatin mantiğinida anlamiordum batarya dolu yazisi cikinca ne geregi varkii??
  • quote:

Orjinalden alıntı: abide85

Arkadaslar cihazin firmware'si ne nerden bakiyoruz?Ana menu/System Settings/system information kisminda 3.11 yaziyor ama Anamenu/Game/PSP update version 2.80 yaziyor bnm surumum hangisi kafam karisti???Tesekkurler!

ilk baktığın yer deoğru 3.11 senin versiyon
  • ben psp piano black slim 2004 psp aldım versiyonda 5.02 yazıyor sizce yeterlimi en son kaç çıktı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alexdesouza.10 -- 21 Temmuz 2011; 9:18:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: abide85

Arkadaslar cihazin firmware'si ne nerden bakiyoruz?Ana menu/System Settings/system information kisminda 3.11 yaziyor ama Anamenu/Game/PSP update version 2.80 yaziyor bnm surumum hangisi kafam karisti???Tesekkurler!

3.11 sadece o baktığın bir dosya update gerçekleştirmek için üçgene basıp silebilirsin 2.80 firmware install dosyasını
  • Khalkedon'dan arkadaşa aldığımız PSP'nin (PSP-2006) kutusu içindeki kağıtta ilk seferde 14 saat şarj edin yazıyordu.

Gerçi bende kendi PSP'imde böyle birşey yapmadım 2 saat durdu baktım %100 çektim fişi sorun yok
  • Ben o 12-14-24 saat şarj etme olayını hala anlamış değilim
    Şarj full oldumu çek kullan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Voldroy5

peki bu mp3 çalarlar için de geçerli mi çünkü ben mp3 ümü doldu işareti gelince çekmiştim de

Mp3 ün markasına, modeline göre değişir arkadaşım..
  • 16 saatlik şarj olayı, eskiden kullanılan ni-cd (nikel -kadmiyum) piller için geçerliydi. ni-cd pillerde hafıza etkisi denilen bir durum vardır. pili tam boşaltmadan şarja takılması pilin kullanım ömrünü eksiltiyodu. pilin yeni hayata en verimli şekilde başlaması için tam şarj edilmesi gerekmekteydi. ni-cd piller günümüzde yerini li-ion ve li-polymer pillere bırakmıştır. li-ion pillerde hafıza etkisi sorunu olmadığından istenildiği kadar şarj edilebilir. yeni nesil li-ion pillerde dahili battery control üniteleri olduğundan şarj süresi ,kullanım süresi ve kullanım ömrü pilin kendi tarafından belirlenmektedir. psp de li-ion bir pile sahip olduğundan şarj süresi psp nin belirlediği kadar olmalıdır.(turuncu ışık sönene kadar)
  • lityum pillerde saatlerce bekletmeye gerek yok. zaten psp'nin şarj ışığı söndümü şarj etmeyi otomatik olarak kesiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.