Şimdi Ara

PSP'de kesin oynanmalı dediğiniz oyunlar! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
111
Cevap
6
Favori
8.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nfs shift i bi deneyin
  • Yukarda yazdığım oyunlara ek olarak Football Manager Handheld 2010 diyorum ben bir de.

İki gündür sayesinde elimden düşmüyor PSP, PC versiyonu kadar detaylı olmasa da tam taşınılabilir FM olmuş, gayet tatmin edici.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 21 Nisan 2010; 23:02:09 >
  • Kimse Killzone yi yazmamış ama ben bitirdi çok zevkli oyundu
  • quote:

Orijinalden alıntı: x_tol

fifa 10, dungeon siege throne of agony, gow 3, dante's inferno

gow 3 ?
  • Ayrıca PSP'de Diablo tarzı oyun oynamak isteyenler Dungeon Siege: Throne of Agony'yi deneyebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Spears -- 11 Nisan 2010; 18:10:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Decepticon

quote:

Orijinalden alıntı: x_tol

fifa 10, dungeon siege throne of agony, gow 3, dante's inferno

gow 3 ?

aklı ps3'te kalmış .
  • Pes 2010,Gow,Dantes Inferno,FF 7,FF dissida

Bu arada Fifa 2010 online nasıl oynuyorsunuz benimki bağlanırken hata veriyor ?
  • Neyse konuyu dağıtmayayım arkadaşlar,şuan için psp'im yok fakat sadece gow,dante's inferno,loco roco,patapon oynamak için önümüzdeki aylarda bir adet almayı planlıyorum ya hayırlısı...
  • pes serisini tavsiye ederim ,gow da tavsiye ederim gow daha oynamadm ama videolarından gördüğüm kadarıyla oynanması gereken oyunlardaanbuarada Dissidia: Final Fantasy nasıl bir oyun oynayan varmı
  • 9 yaşındaki oğlum için hangi oyunları tavsiye edersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: canerer

pes serisini tavsiye ederim ,gow da tavsiye ederim gow daha oynamadm ama videolarından gördüğüm kadarıyla oynanması gereken oyunlardaanbuarada Dissidia: Final Fantasy nasıl bir oyun oynayan varmı

Gayet güzel bir oyun Dissidia: Final Fantasy, tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eatekbas

9 yaşındaki oğlum için hangi oyunları tavsiye edersiniz?

Locoroco ve patapon oynayabilir
  • world tour soccer

PSP'de kesin oynanmalı dediğiniz oyunlar!

PSP'de kesin oynanmalı dediğiniz oyunlar!

• Genel olarak katılıyorum ama ben şu Locoroco yu hiç sevemedim, 1-2 saat oynayıp silmiştim.
  • Şu an için en idal oyun tabii bana göre Tekken oynu ve dante inferno eğer kuş bakışı bir oyun istersniz Gta yeni çıkanı ve Killzone öneririm birde armry of the two
  • Fat Princess - Fistful Of Cake

Arkadaşlar bu oyunu gerçekten öneriyorum ilerlemeli ve eğlenceli oyun oynamak isteyenler bu oyuna kesinlikle baksınlar.Birkaç tane gameplay;

• Benim psp mden asla silmeyeceğim iki oyun var birincisi Worms2 ikinci ise Tekken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GRiN<

quote:

Orijinalden alıntı: eatekbas

9 yaşındaki oğlum için hangi oyunları tavsiye edersiniz?

Locoroco ve patapon oynayabilir

Cevap için teşekkürler
  • Grin arkadaşımızın paylaştığı Fat Princess - Fistful Of Cake oyunu psp sahiplerinin hoşuna gideceği bir oyuna benziyor,yada tam benim tarzım.Ama grafikle kafayı sıyırmış psp sahipleri bakmasın derim Daha doğrusu birkaç çizgi görüntüsü ve animasyon tarzı şeyler görünce direk çocuk oyunu nitelendirmesi yapan kitle bakmasın :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.