Şimdi Ara

PSP'de kesin oynanmalı dediğiniz oyunlar! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
6
Favori
8.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • patapon :)
  • god of war ghost of sparta (psp'si olup da oynamayıp burun kıvıranı dövüyorlarmış öyle diyollaa : )
    n.o.v.a (normalde iphone oyunudur ama psp'ye de çıktı minis olarak, oyun çok iyi olmasa da psp'de oynayıp bitirebildiğim tek fps.. kolay kontrolleri var..)
    peggle (popcap oyunu bitirene kadar bırakamadım, saatlerimi döktüm ama inanılmaz keyifli bir oyun.. size verilen 10 topla bi sürü mavi bilyenin arasında kalmış turuncu bilyeleri vuruyorsunuz, arada tek tük yeşil bilyeler de her bölüm için ayrı yardımcı yetenekler veriyor.. anlatamam yaşamanız lazım :)
    patapon (hayatımın oyunlarından.. grafiğin her şey olmadığının şirinlik muskası olmasının yanında bi o kadar da aksiyonlu karşılığı)
    final fantasy 9 ( psone oyunu.. zamanında oynayamamıştım ama şimdi psp'ye attım 17 saati devirdim bile.. kesinlikle şaheser)
    gta chinatown wars (oynadığım en iyi gta oyunu ki hepsini oynamıştım.. nintendo ds ve iphone versiyonlarından grafik olarak çok üstün, ds versiyonunda cell shade benzeri hoş grafikler olsa da iphone versiyonunda gölge bile yok.. oynanış olarak dokunmatiğin gerisinde kalsa da keyfe limon sıkan herhangi bi etken yok)

edit: lumines'i unutmuşum.. o da muazzam bi oyun.. ben bağımlı olmam diyen lumines'i denesin derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 12 Ocak 2011; 15:30:15 >

• Yahu kimse yazmamış bari ben yazayım:
    METAL SLUG XX

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Sunshine

Bencede indir bende bu gece indirecem

Uzun zamandır girmiyorum konuya unutmuşum Oyun dediğiniz gibi gayet güzel ve eğlenceli
  • G.O.W war ise gerisi teferruattır
  • gow serisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaatliBomba

gow serisi

Ölümüne :=) aynen...
  • takip açısından mesajımız olsun..bu arada football manager psp için çok güzel..detaysız sakin :)
  • nfs serisi, toca driver 3 tekken serisi,gran tourismo 5
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoRFeUSsS00

nfs serisi, toca driver 3 tekken serisi,gran tourismo 5

Gran Tourismo 5 çok bomba olmuş gerçekten de. Oynamak isteyenler tereddüt etmeden temin edip oynasın
  • up :)
  • hortlatman ıyı olmus böyle bı konu arıyordum. Bırde ben pataponu bir turlu cozemedım eglencélı bı oyuna benzıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Spears

Gran Turismo'yu niyeyse sevemedim arabalar çok yavaş gidiyormuş gibi geliyor bana birde arabanın içi simsiyah pek hoşuma gitmedi

aynen ya gran tourismo benimde hoşuma gitmedi fazla gerçekçi olmuş ve insanın gıcığına gidiyor
    gta oyna
    nfs falan oyna
    gotfadher , james bond
    call of duty
    ben çok sevdim bunları oyna

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beynini.delerim -- 23 Şubat 2013; 1:54:35 >
  • YAAA PATAPON 3 YUKLEDİM FAKAT BİR TÜRLÜ SAVAŞLARA GEÇEMEDİM NASIL OYNANDIĞI HAKKINDA DETAYLI BİLGİ VERİRMİSİNİZ? LÜTFENNNN
  • Harry Potter oynayan arkadaşlar biraz bilgi verebilir mi grafikler oynanabilirlik falan
  • Hemen herkes aynı oyunlar üzerinde durmuş, bayağı iyiler demekki. Yeni başladığım için çoğunu oynamadım bahsedilenlerin.

Benim tavsiyem RPG sevenler için Dynasty warriors ve Brave story olacak. White Knight Chronicles da güzel sayılır. Anime severlerin kaçırmaması gereken oyunlarsa Bleach Heat the Soul 7, Fairy Tail Zeref Kakusei ve Naruto serisidir. Özellikle Bleach'de full-hollow Ichigo olmak müthiş bir şey. Matsumoto da göğüsleriyle iş görüyor
  • crisis core,gta china town,gow serisi,sonic serisini mutlaka öneririm pop seriside fena değil
  • Rock Band ,Tenchu ve Dante's İnferno mutlaka oynanmalı.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.