Arkadaşlar pspdeki online sistem nasıl acaba?Mesela bir oyuna girdiğimizde online kısmına girdiğimizde direk internet üzerinden rakipmi buluyoruz yoksa ip adresini bildiğimiz biriylemi oynayabiliyoruz?Yani demek istediğim hiç psp si olan arkadaşımız yoksa online oynayabilirmiyiz
Evet oynayabilirsin... Ancak bu oyuna bagli. Demek istedigim eger oyun sana sadece diger psplerle oynaman icin gereken altyapiyi sagliyorsa (Ad-hoc) belirli bi alan icerisinde arkadaslarinla oynarsin. Ama eger oyunun diger altyapi uzerinden online oyun oynama destegi varsa ,ayni pc de yapildigi gibi, odalara girersin oyuncu ararsin sira beklersin oyna baglanirsin vs. yani baskalari olmadanda online oyun oyniabilirsin internet uzerinden ancak dedigim gibi bu her oyun icin gecerli degildir. Bazi oyunlarin sadece Adhoc destegi olabilir.bazi oyunlarin hic coklu oyuncu destegi olmiyabilir.
Bilgi için teşekkürler.Peki pc deki online sistem gibi pspde bu sistemi sağlayan güzel oyunlar neler?Örnegin pes fifa nfs gibi oyunlar?
mesela pes 2009 bu sistemi sagliyor yani arkadaslarinla yanyana oyniabildigin gibi online da oyniabilirsin... Biraz sansin yardimiyila gayet guzel performans alabilirsin ama bazen inanilmaz lag olabiliyor.Fifada ayni sekilde destegi war ve online altyapisi pes e gore cok cok daha iyi laglar cok daha az.. araba yarisi online oynamadim ama yanlis bilmiyorsam nfs nin online destegi wardi. Bunun yaninda cod oyniabilirsin... Mukemmeldir...Cok uzun sure oynadim...Ya da syphon filter...
peki psp slim 2000 3000 bunların hepsinde bu imkan varmı?ona göre bi cihaz almayı düşünüyorumda
ewt var ... psp 1000,2000,3000 bunlarda oyun destegi acisindan hic bi farki yok hepsi ayni alet. Sadece slim biraz daha incedir, 3000 in ekrani daha kalitelidir tarzinda farklar var. Fakat an itibariyle 3000 de kopya oyun calistiramazsin. Yani su an icin psp 3000 alirsan orjinal oyun alip online oyniabilrsin ancak.
diyelim ben bi slim aldım versiyonu kırdırıp kopya oyun kullandıgımda da online oynayabilirmiyim yoksa versiyonda oyunda illaki orjinalmi olucak?
Oyniyabilirsin...Ben su ana kadar orjinal oyun zorunlulugu isteyen bi oyunla karsilasmadim.
eywallah hocam çok teşekkürler
rica ederim
Arkadaşlar bende pes 2009 online oynamak isterken interneti test ettikten sonra hata veriyor .Bildiğiniz gibi wireless modem var.Marka model : Zyxel HW 660. Port açmam gerekli galiba . Bu problem ile karşılaşıp çözen mutlaka vardır. Bi el atıverin Hata metnini aşağıya yazıyorum :
quote:
Unable to transmit using UDP port 5730 You may need to connect directly to the internet or adjust your connection device i.e. router settings etc. Assign DMZ, Port Mapping , Configure NAT Table and other router settings to the console . Individualproducts may use unique terminology
nfs de iki kisilik yaris hic zevkli olmuyo.seviyeyi trafigi polisleri diger araclari ayarlayabiliyosun.lag oranida dusuk ama pek zevk vermiyo.en iyisi futbol oyunlari.
quote:
Orjinalden alıntı: DeathEater
mesela pes 2009 bu sistemi sagliyor yani arkadaslarinla yanyana oyniabildigin gibi online da oyniabilirsin... Biraz sansin yardimiyila gayet guzel performans alabilirsin ama bazen inanilmaz lag olabiliyor.Fifada ayni sekilde destegi war ve online altyapisi pes e gore cok cok daha iyi laglar cok daha az.. araba yarisi online oynamadim ama yanlis bilmiyorsam nfs nin online destegi wardi. Bunun yaninda cod oyniabilirsin... Mukemmeldir...Cok uzun sure oynadim...Ya da syphon filter...
Evet PES te çok lag oluo genellikle, Fifa da daha hiç lag e rastlamadım wlla..
WLANı Aç Gerisi Direk Bulursunn...
arkadaslr bn psp3000 sahıbıym fıfa2009'u onlıne oynuyorm.ara sıra sorunlar cıksa da cok zevklı. ama bısey sormak ıstıyorm. mesela pcden fıfa09 da olan bı arkadaslada oynayabılır mıyım?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme