Şimdi Ara

PSP DE OYUN ACIL COK ONEMLI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEN PSP ALCICAM SIMDI OYUNU BILGISAYARDAN MI ATIP YUKLUCM YOKSA CD YI YAKIP MI OYNUCAM SUAN PSP Ile ilGILI BIRSEY BILMIYORUM LUTFEN CEVAPLAYIN

• O zmn yeni konu açacağına, biraz araştır. Ohoo herkes böyle yeni konu açarsa .. PSP donanim haber diye arat google da, incelemelere bak. 1-2 saat içersinde cihaz hakkında kafanda parçalar yerine oturmaya başlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: forum1

BEN PSP ALCICAM SIMDI OYUNU BILGISAYARDAN MI ATIP YUKLUCM YOKSA CD YI YAKIP MI OYNUCAM SUAN PSP Ile ilGILI BIRSEY BILMIYORUM LUTFEN CEVAPLAYIN

forum kurallarıylada ilgili bir şey bilmediğiniz kesin büyük harf ile mesaj yazılmaz.hiç bir şey için araştırma yapmadan konu açmışsınız önce araştırsaydınız.internet büyük nimet bu tip şeyler için armut piş ağzıma düş olmaz öyle.bi ton mesaj var derdinize derman olacak hem bu forumda hemde google var anlamadığınız yeri kurallar dahilinde sorarsınız cevap verilir
  • psp nin versiyonu nedir? eger psp ye yazilim yuklenip korsan oyun oynatiyorsa hafiza kartinin iso kalsorune oyun atip oynayacaksin
    yok versiyon yuklenmediyse mecbur psp ye ozel UMD disc alip onunla oynamak zorundasin.
  • Arkadaşlara katılıyorum. Bende yeni bir psp sahibiyim ve alana kadar hiçbir bilgim yoktu. Buradaki forumları özellikle yeni psp alacaklar isimli başlığı okuduğunuzda zaten kafanızda birşeyler oturmaya başlıyor. Bu şekilde armut piş ağzıma düş yaklaşımı gerçekten hoş değil. Önce biraz oku araştır daha sonra kafana takılan yerleri sor insanlara. Zaten mesaj sayın da sırf bunun için üye olduğunu ve daha önceden buranın okuyucusu olmadığın izlenimini doğurdu bende. Lütfen biraz daha dikkat. Saygılar.
  • Evet konu açmadan önce forumu biraz araştıralım lütfen. Böylece Topic Kirliliğini önlemiş oluruz..
  • cok yardimci oldunuz yav sorum hakkinda boyle bir konu yok ztn size zorla cevap verin diyen yokki isi abartiyosunuz sizi zorunda tutan mi var ayni konu vaRSA A cevaplamayinnnnnnnnnnnn
  • arkadaş şakamısınız.psp'de oyun acil çok önemli yani siz böyle bir konumu aradınız çok yazık bunu yapmam ne kadar doğru bilemiyorum ama vereceğim linke tıklayın da nasıl araştırma yapılır öğrenin kusura bakmayın gerildim biraz.
    http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=psp%27ye+oyun+nas%C4%B1l+at%C4%B1l%C4%B1r&btnG=Ara&meta=lr%3Dlang_tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@NT -- 27 Mart 2009; 19:14:56 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.