Şimdi Ara

PSP De Oyun Sırasında Müzik Dinleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadşlar bunun iiçn haftalardır googlede araştırıyorum.daha henüz çözüme ulaşamadım.ulaştıysam bile bazı programların linkleri bozuk.lütfen bu konuda ayrıdm edebilecek olan avrmı.oyun oyanrken müzik dinlemek istiyorum. (psp fat version m-33 3,90

• Bunun bildiğim kadarıyla mümkünatı yok. Müzik dinlerken playlist durumundan "home" tuşuna bastığınızda psp'deki diğer tüm menülere erişim sağlayabiliyorsunuz ancak oyuna girmeyi denediğinizde müzik yayını kesiliyor. Hiç program deneme şansım olmadı, başlığı bende takip edeyim, belki mümkün bir yolu vardır. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: serbay_ozturk

Bunun bildiğim kadarıyla mümkünatı yok. Müzik dinlerken playlist durumundan "home" tuşuna bastığınızda psp'deki diğer tüm menülere erişim sağlayabiliyorsunuz ancak oyuna girmeyi denediğinizde müzik yayını kesiliyor. Hiç program deneme şansım olmadı, başlığı bende takip edeyim, belki mümkün bir yolu vardır. :)

buldum arkadaşar.çok teşekkürler yinede..: ) bakmak istiyen google music_prx_fw390 yazsın geresi gelir.bende çok düzgün ve sorunsuz çalışıyor.yalnız kötü bi tarafı war.winrardan çıkırınca 800 mb felen oluyor : D
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemal_raul

quote:

Orijinalden alıntı: serbay_ozturk

Bunun bildiğim kadarıyla mümkünatı yok. Müzik dinlerken playlist durumundan "home" tuşuna bastığınızda psp'deki diğer tüm menülere erişim sağlayabiliyorsunuz ancak oyuna girmeyi denediğinizde müzik yayını kesiliyor. Hiç program deneme şansım olmadı, başlığı bende takip edeyim, belki mümkün bir yolu vardır. :)

buldum arkadaşar.çok teşekkürler yinede..: ) bakmak istiyen google music_prx_fw390 yazsın geresi gelir.bende çok düzgün ve sorunsuz çalışıyor.yalnız kötü bi tarafı war.winrardan çıkırınca 800 mb felen oluyor : D

800mb değil 800kb bile olmuyor ayrıca müziği oyunun load menüsünde açarsan takılıyor.Müziği seçmek te zahmetli ve son deneyimlerime göre oyunun efekti olmadan 5 kuruş etmez.Ben daha çok browserda kullanıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun için kulaklık
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.