Şimdi Ara

PSP'de Sims yada Sims tarzı bir oyun var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PSP'de Sims yada Sims tarzı bir oyun var mı? Akrabamın kızı istiyorda

Gamespot'da arattırdım psp de sims sonucuna ulaşamadım. Düşündüm belki bu tarzda başka bir oyundur diye. Teşekkürler.

• ek olarak sims getaway diye bir şey daha var dı sanırım

PSP'de Sims yada Sims tarzı bir oyun var mı?
  • psp de sims 2 sims 2 pets ve sims castaway var.
  • Kendisi var.
  • Teşekkürler. Hangisini tavsiye edersiniz? Soruyu sorduktan sonra sadece Sims Castaway 'i gördük. Yanlız normal simslere benzemiyordu. Bir adam vardı sahilde güneşleniyodu falan Ev yapıp geçinmeden çok role-playing'e benziyordu.
  • Psp de sims i oynadım role play di. bilgisayarda ev kurmamıza benzemiyordu. hangi sims'ti hatırlamıyorum ama :S
  • psp de sims war ama sarmıyor fazla
  • Sims 2 de görev yapılıyor sürekli, ve bu gercekten sıkıyor, hayalet hikayeside birhayli sacma.
    Sims Pets(tavsiye,iyi oyun) te, normal sims(görevsiz,oyle takılıyorsunuz),buna ek olarakta hayvan besleyebiliyorsunuz.
    Sims Castaway(favorim, cok eğlenceli) de ise kaza sonucu bir adaya düşüyorsunuz, yiyecek topluyorsunuz, yemek yapıyorsunuz, bambu, odun toplayıp ev yapıyorsunuz(cok cesit var),kıyafetler(yapraklardan), esyalar birsuru yapacak sey var, görev falan yok(karsı adaya gecmek icin sal yapmak dısında), adaları ister hemen kesfedersiniz, ister yavas yavas, oyunu actıgımda en az 6 saat oynuyorum, zor bırakılıyor.
    PSP de Sims serisi bu 3 oyundan ibarettir...
  • MpeggaV M kullanıcısına yanıt
    Hocam sims 2 castaway nerse bulabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trehsan61

Hocam sims 2 castaway nerse bulabilirim

İnternette aratın ISO olarak indirip oynayabilirsiniz.PSVitaISO tarzı sitelerde mevcut.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.