Şimdi Ara

PSP DE UÇAK OYUNU VAR MI? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
6.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mafiax
    Beyler bazı forumlar psp nin bir süresonra sıkıc hale geldiğini söylüyorlar siz bu konuda ne düşünüyorsunuz bide ben psp düşünüyorumda bu alet le yapileceklerim nedir bi yardımcı olursanız çok iyi olur

Psp paha biçilemez...
  • 2011 den sonra pspye yeni oyunların çıkışı çok yavaşlayacak diyorlar yeni oyunların bu gibi bi hafızaya sığmayancağından ve oyun firmalarının oyunların netliğini pspye uyarlamadığı için pspnin geleceği yokmuş diyorlar buna ne diyorsunuz?
  • hala oynamadığım birçok oyun var ve bazı oyunların da sürekli oynanılabilceğini düşünürsek (futbol oyunları gibi) kendi psp min bi 5-6 senelik daha ömrü var
  • PSP ne zaman insanı sıkar?
    Kullanma biçimine göre değişir önce ne tip oyunlardan hoşlandığınızı söyleseydiniz ona göre bir yorum yapardım neyse.

Eyer Futbol, Basketbol, Dövüş yada Araba yarışı gibi oyunlardan hoşlanıyorsanız PSP sizi 10-11 yıl kadar idare eder

Siz kalite hastası vede grafikten iyi anlıyorsanız eylence deyil grafiğe bakarım diyorsanız bir kaç oyun sizi 6 - 7 nadirende 8 yıl idare eder

Eyer savaş oyunlarına bayılırım özellikle Call of Duty hastasıyım bırakmam kan kardeşimdir ona benzer oyunlarda öyle diyorsanız sizi 7 - 8 yıl idare eder

Benim için oyundan çok bir depolama aygıtı ve resim, video, film izlemek isterim yakınlarımla çoklu oyun sanal poker, tavla, santranç oynamak isterim diyorsanız PSP sizi 15 yıl hatta 20 yıl idare eder

Ben bilgisayarda normal fifa 2009 - 2010 oynamayı severim Counter Strike 1.5 - 1.6 oynuyan karakterlerdenim diyorsanız PSP sizi 9 yıl idare eder

Tabi yaşa göre deyişir siz yaşa göre eklemelerde bulunun üsteki yıllara İŞTE YAŞLAR:

6-7 yaş gurubu genel ortalama : PSP 6 yıl granti
    8-9 yaş gurubu genel ortalama : PSP 6-7 yıl granti
    10-11 yaş gurubu genel ortalama : PSP 8-9 yıl granti
    12-13 yaş gurubu için : İsteğe bağlı olarak 9-10-11 yıl deyişimli
    14-15 yaş gurubu için : Yine deyişimli olarak 7-8-9
    15 yaş üstü için ise : 4 yıl garanti idare eder

Memnun kaldıysanız LÜTFEN bir TEŞEKKÜRÜ esirgemeyin
    Bu arada yanlış anlamayın ama konuyu saptırmayalım Uçak oyunlarına geri dönelim.

• PSP de uçak oyunları oynamak çok zevkli ya. Ben uçağın kolu gibi psp yi falan hareket ettiriyordum sağa sola
  • anaaa eski konum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.