Şimdi Ara

PSP DE UÇAK OYUNU VAR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
6.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Yok
  • Ace Combat: Skies of Deception u oynayabilirsin, sürükleyicidir, kaç kere bitirdim bu oyunu hatırlamıyorum...
    Pilot Academy de fena değildir, gördüğüm kadarıyla simülasyona en yakın bunlardı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: MpeggaV

Ace Combat: Skies of Deception u oynayabilirsin, sürükleyicidir, kaç kere bitirdim bu oyunu hatırlamıyorum...
    Pilot Academy de fena değildir, gördüğüm kadarıyla simülasyona en yakın bunlardı...

SAOL DOSTUM..BUNLARI İNDİRİYİM..
  • quote:

Orjinalden alıntı: MpeggaV

Ace Combat: Skies of Deception u oynayabilirsin, sürükleyicidir, kaç kere bitirdim bu oyunu hatırlamıyorum...

Ace Combat harika yavs.
  • heat seeker oyunu var birde daha çok action tarzı ama görüntüleri de güzeldir, bunu tam oynayıp bitirebilen varmıdır Bir bölümde takıldıydımda .
  • ace combat tek geçerim süper bir oyun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ace combat oynuyorum şu an 10 numara oyun haaaa hemen sardı
  • Ben de bir deneyeyim şu Ace Combat'ı.

(:
  • 1-) pilot academy
    2-) ace combat
    3-) after burner
  • pilot academy daha mı güzel?bide ona bakıyım
  • bende ace combata hastayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: swat882

pilot academy daha mı güzel?bide ona bakıyım

pilot academy ace combat dan daha herçekci free flight modunda uçağı pistten kaldırıp tekrar piste kendiniz indirebiliyosunuz. ayrıca uçak seçeneği de bol
  • Bi arkadaşta vardı daha bugun oynadım hemde cok guzel 2 tane ucak oyunu vardı teki planör teki yolcu tasıma oyunu ama isimlerine bakmadım ben street fighter marvel oynadım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5D5240269 -- 5 Mart 2009; 20:02:46 >
  • Ağalar her iki oyununda kitabını yazdım diye bilirim bütün mapları avucumun içi gibi biliyorum neyse hangisi daha iyi demissiniz ace'mi yoksa pilot'mu?

Ace Combat : Textüre kalitesi yani dağların görüntüsü felan daha iyi ve tam bir gökyüzünde savaş için tasarlanmış gerçek kamutlara ve uçak foksiyonuna sahiğ

Pilot Academy : Bu ise kalitesi Ace Combat'tan daha düşük textürede öyle, patlama veya savaş efekti çok daha kalitesiz ama içinde bulundurduğu foksiyonlar yani uçak çeşidi serbest gezmek tarım uçağı sürüm ilaçlama yapmak yolcu uçağıyla görev redbul ve benzeri suda yüzen uçak dışında bütün uçaklar eklenmiş dene bilir en büyük özelliğide iniş kalkış ve serbest gezme

Siz hangisini sevdiğinizi şuna göre seçin

Eyer kaliteli efekler, patlamalar, süzülmeler, ışık kalitesi, dağ kalitesi iyi olsun birde savaşılsın o bana yeter diyenlerdenseniz Ace Combat: Skies of Deception Oynayın

Yoksa ne kalitesi mantık olsun gezme olsun her uçağın eylencesine bakim iniş olmadan uçağın ne anlamı var pisti olsun savaş kısacası kalite önemli deyil foksiyon çok olsun o bana yeter diyenlerdenseniz bendensiniz bu yüzden Pilot Academy indirin

Bu tıpkı kusura bakmayın adlarını yazamicam Nirfor Speed Carbon'la Nitfor Speed Nos Wantedi karşılaştırmak gibi bişey biri yarışları ve kalitesi güzel biride gezebilmesi... .. . .

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana bu arada uçak similasyonu 3 4 tane var birde Helikopter similasyonu aryın isterseniz birtane saçma oyun dışında başka yok

• pilot academy bana çok güzel geldi ama oyun biraz daha geliştirilmeli 2. si çıkmalı harita biraz daha ayrıntılı gösterilmeli özellikle pistler ve harita genişletilmeli
  • Evet gayet doğru Pilot geliştirilse daha güzel olurdu merak etme onlar zaten bunu yapabilirler ama PSP okadar kaliteyi kaldırmaz donar binevi çöker diye biliriz bu yüzden gelecekte 2000 cpu'luk güçlü bir PSP çıkarsa belki ozaman yaparlar şimdiki PSP'ler şu an çok düşük bir güce sahip bunlarla idare etmek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunusbaligi

Evet gayet doğru Pilot geliştirilse daha güzel olurdu merak etme onlar zaten bunu yapabilirler ama PSP okadar kaliteyi kaldırmaz donar binevi çöker diye biliriz bu yüzden gelecekte 2000 cpu'luk güçlü bir PSP çıkarsa belki ozaman yaparlar şimdiki PSP'ler şu an çok düşük bir güce sahip bunlarla idare etmek lazım.

psp ye gow ghost of sparta gibi bi oyun çıktıysa aslında yapılabilir fazla da abartılmadan ilk oyunu biraz geliştirseler yeter yeni psp dende baya umutluyum ama bakalım
  • Ben bir PSP oyun yapımcısı olsam dünyadaki çoğu oyun yöneticisiyle anlaşıp o oyunların 2D'sini çıkartırdım. Onların işide zor PSP'yi kasmadan iyi bir oyun ürete bilme çabasındalar PSP için kaliteli oyun var ama tek sorun onlarda God of War tipi ilerlemeli içinde serbestlik bulunmayan oyunlar zaten oynadıysan bilirsin o kamera bizi takip ederken bakmadığı yerdeki bütün Gif'leri jpg'de dahil olmak üzere hepsini kapatıyor sonrada baktığımız yerdeki verileri yüklüyor bu yüzden kaliteli bir oyun yoksa nasıl yapsınlar onca efeği adamlar akıllı.

Eyer birgün PSP'ye GTA 4 çıksa o bile 2-3 yıl sonra sıkar insan yetinmesini bilmez hep daha iyisini ister. Pilot acedemy güzel ama çok sessiz bir oyun keşke içinde Online seçeneğide bulundursa millet serbest gezse o kaliteyle bile benim için harika olurdu.
  • Beyler bazı forumlar psp nin bir süresonra sıkıc hale geldiğini söylüyorlar siz bu konuda ne düşünüyorsunuz bide ben psp düşünüyorumda bu alet le yapileceklerim nedir bi yardımcı olursanız çok iyi olur
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.