Şimdi Ara

PSP'deki oyun silinmiyor, yardım lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar . Geçen gün PSP'den oyun silerken unutarak usb bağlantısını kestim. Tamamen silinemedi hatası verdi. Tekrar usb bağlantısını kurup klasöre girdiğimde oyun yerli yerinde duruyordu ama boyutu 0 byte'tı. (Normalde 500 mb) Sildim, klasöre girip çıktım yerinde ,sil gir çık yerinde yerinde yerinde ! Oyunu siliyorum geri geliyor. Ama tek farkı var oyun 500 yerine 0 byte gözükürken, bellekten o 500 megabaytı düşüyor.

Yani şöyle açıklarsak, 1 gb boş yer vardı ve oyun tam silinmedi .Özelliklerinden oyunun boyutu 0 byte gözükmesine rağmen toplam boş yer 1,5 gb yerine hala 1 gb gözüküyor.

Bakalım bu problem çözülecek mi ?

• Up
  • Save dataları bir klasöre yedekleyip Memory Stick'e format atmayı dene istersen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aérosmith -- 22 Eylül 2009; 21:05:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: werewolfdark

Save dataları bir klasöre yedekleyip Memory Stick'e format atmayı dene istersen.

Tek çare hafıza kartına önce pc den sonra psp den format hala durursa geçmiş olsun hafıza kartında bad sector oluşmuş daha sonra daha fazla sorun çıkartır defalarca diyoruz veri atılırken usb kabloyu çekmeyin diye.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Psp de oyunlar save olmuyor..?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.