Şimdi Ara

PSP direksiyonda...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

PSP direksiyonda...

• gereksiz bi icat ve çok pahalı.
  • ama düşünsene büyük bi pistte herkez kenarda oturuyo pspler elimizde gerçek arabaları yarıştırıyoruz üstelik çarpsakta bişey olmaz bunu yapabilne bşaka bişey yok...
  • 250.000 $ ile çok daha başka şeyler yapılabilir.nissan 350Z al bi tane yeterrr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamerkan -- 7 Ekim 2006; 17:28:48 >
  • ya odoğru kardeşimben diyorum ki en azından güzel icat yani türkiyede alabilcek çok kişi yoktur zaten
  • 250,000$ kesinlikle deymez...bence bu işte bir yanlıslık vardır.cok sacma bir rakam.o aletin 250k dolar etmesi mumkun degil.ama gercektende kullanmak cok hos olur
  • sımulator alırım o paraya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS2 KOL PROBLEMLEMİ
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • güzel ama gereksiz...güzelim direksiyon varken pspye gerek ne? bi daha analog la uğraşçan fln... yani aslında iyi bi buluş ama hem pahalı hem de gereksiz...yani noobhunter gibi simülatör alırım o paraya
  • o kadar tutması ımkansız yahu at tarafı bır tane dıgıtal servo bır tane alıcı ve psp ye takılacak 1 tane verıcı gaz servosu ve vıtes servosunu ekledınmı maksımum 3000 dolar bılıyorum cunku bır suru rc aracım var bence bu fıyat sacmalık
  • ben o paraya 50 tane PS3 1 tane BMW M5 alır üstüne artan parayıda ÇATIR ÇATIR yerim... PS3leride M5'ime monte ettirir 200Km/h hızla giderken Need For Speed oynarım...(fantaziye bak)
  • james bond bi filminde kumandayla arabayı kontrol ediyodu ondan özenmişler
  • zaten kumanda ile araba kullanmak cok zor ve pahali bisey degil oyuzden bu gercek degil(discovery ch. izleyenler belki gormustur efsane avcilarinda adamlar kumandayla polis arabsi kullaniyordu)
  • ben böyle gereksiz bir haber ne duydum ne gördüm.değermiydi uğraşmaya.bide o kadar para neyine vercez ya.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.