Şimdi Ara

PSP durup dururken takıldı :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün psp almıştım tam 1 saat önce geldi adam kurulumunu filan anlattı kardeşim ben yokken oyuna girmek istemiş oda ne yaptığını söyledi sadece oyunu başlatmış ve oyun açılırken başta PSP gelen yazıda takılıp kaldı şuan hiç bi tuş çalışmıyor açma kapama oyunuda onlar yüklemişti hemen geri götürdük yanlız oradan anlayan adam yoktu ben servise yollarım yarın haber veririz dedi şimdi bundan para olması normalmi çünkü aldığımız gibi 1 saniyede gitti ve hiç bişey yapılmamasına rağmen sadece oyuna girdi ve psp takıldı bu sorun nasıl çözülür sorun neden olmuş olabilir bilgilendirirseniz sevinirim

• Bataryayı sök belirli bir süre bekle 1-2 saat kadar bataryasız dursun sonra bataryayı tak şarj et şarj olunca açmayı dene cfw si sağlam değilse ve açtığın iso çakma hafıza kartı yüzüne hafıza kaybına uğramışsa olabilir.
  • cevabın için sağol şuan psp adamlarda adam demişti bataryayımı ne çıkarmayın versiyon kaybolur falan hiç bilmiyorum bu tür konuları direk götürdüm benden herhangi bi şekilde para alabilirler mi sonuçta kendi yükledikleri oyun ve girdiğim gibi takıldı
  • psp 3000 veya psp 2000 ta88v3 boadlulardan o zaman seninki çıkarmaman daha iyi hafıza kartın büyük ihtimalle çakma adam gibi birşey alıver.Birde ankradaki birçok yer sattığı kullanıcıya cfw yi veya chickhen yüklemeyi öğretiyo istanbulda öğretmiyorlar mı?
  • malesef sadece bana açma kapama tuşunu fazla ileri ittirmememi , şarjın bitmemesi ve bataryayı çıkarmamı söyledi yarına yaparlar sanırsam peki bunun için herhangi bir ücret isteyebilir mi daha oynayamadan gitti psp ve onların hatası olduğunu düşünüyorum sadece oyuna girdim
  • attıkları oyun cso türüyse ondanda yapmıstır takılma veya eksik atmıslardır oyunu (son 5mb falan kala usb cıkmıs olabilir) yine her ihtimale karsı sizin sürümlerde batarya cıkarmadıgınız için ana menude select tusuna basıp game deki cpu hızını 333mhzye getir
  • bu arada bide kuzenimin pspsi ile bilgisayara bağlanmayı denedim ama olmadı not installed filan dedi win7 kullanıyorum acaba sorun ne olabilir psp bugün gelicek umarım ondada bu sorun olmaz psp ile bilgisayar bağlamak için bi programmı gerekli?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayır gerekli değil ancak vsh menüdeki veya recovery menüdeki usb mode kısmını değiştirdiğiniz de umdnin içini veya nandın içini görürsünüz hafıza kartının değil ki sizinkinde vsh veya recovery menü bulunuyormu bilmiyorum. En kesin yol Media Go! indirip öyle denemek sony nin yeni hazırladığı program tüm psplerde çalışıyor.
  • ya dostum ama sen ne yaptın öyle ya.. hiç bişeyden haberin olmadan etmeden araştırmadan almışsın pspyi şimdi çok küçücük basitçe sadece batrayayı çıkarıp takman gereken bi olayda eteklerin tutuşuo pspyi aldığın yere geri götürüosun olmaz ki böyle.. biraz araştır nette sen bu olayları batarayayı neden çıkarmaman gerektiğini falan öğrenditen sonra zaten bataryayı çıkarsanda bi kaç bişey yapıp pspyi yine kırık version haline getirebildiğini görüceksin zaten..

Sonuçta kopya oyun oynurouz illaki problemler oluo ve arada takılıo psp yi açıp kapatmak bataryayı sökmek gerekio e sen her öyle olduğunda servise götürmeye kalkarsan , adamlar para almasa bile verdiğin yol masrafı ile 2 ayda bi psp parası çıkarırsın bu gidişle..
  • quote:

Orjinalden alıntı: HyperioИ

ya dostum ama sen ne yaptın öyle ya.. hiç bişeyden haberin olmadan etmeden araştırmadan almışsın pspyi şimdi çok küçücük basitçe sadece batrayayı çıkarıp takman gereken bi olayda eteklerin tutuşuo pspyi aldığın yere geri götürüosun olmaz ki böyle.. biraz araştır nette sen bu olayları batarayayı neden çıkarmaman gerektiğini falan öğrenditen sonra zaten bataryayı çıkarsanda bi kaç bişey yapıp pspyi yine kırık version haline getirebildiğini görüceksin zaten..

Sonuçta kopya oyun oynurouz illaki problemler oluo ve arada takılıo psp yi açıp kapatmak bataryayı sökmek gerekio e sen her öyle olduğunda servise götürmeye kalkarsan , adamlar para almasa bile verdiğin yol masrafı ile 2 ayda bi psp parası çıkarırsın bu gidişle..

Herif chicken yüklemeyi bilmiyo bırak götürüp yaptırsın kendisi deneyip elinde patlatabilir.

• Hocam senin adına üzüldüm , senin gibi bir üstad oyun dünyasından mahrum kalmamalı...

En kısa zamanda tamir etmen dileğiyle
  • chickhen yapmayı falan okudum yapmayı düşünüyorum ama bir tehlikesi var mı?
    brick olma olayı falan bunda olur mu sağolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tengri No Tengoku -- 6 Temmuz 2009; 22:31:39 >
  • Benimkide takılıyor arada Fazla büyütmüşsün olayıYeni kullanıcısın ona bağlıyorum durumu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.