Arkadaşlar merhaba psp e1000 alıcam tecrübeli arkadaşlara bi sorum olucak yeni bi ürün bunu alsam internetten oyun indirip içinde oynayabilirmiyim yani orijinal oyun mu almam gerekiyo bi yardım edebilirmisiniz ürünü sadece şu sitede buldumhttp://www.hepsisony.com/?urun-3514-Sony-PSP-E1000.html
Neden PSP-3004 almıyorsun ? E-1000 serisinde wifi gibi bazı özellikler kırpılmış. Hem 3004’ler daha ucuz.
quote:
Orijinalden alıntı: Skaty.
Neden PSP-3004 almıyorsun ? E-1000 serisinde wifi gibi bazı özellikler kırpılmış. Hem 3004’ler daha ucuz.
wi fi olmasını istemiyorum o yüzden seçtim bu modeli bilgin varmı
quote:
Orijinalden alıntı: neoplan66
quote:
Wifi tek tuşla kapatılabiliyor. Neyse senin tercihin. E-1000’in yazılım versiyonu önceki PSP’ler ile aynı, o yüzden önceki yöntlemlerin hepsi e1000’de de çalışıyor.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: neoplan66
quote:
Wifi tek tuşla kapatılabiliyor. Neyse senin tercihin. E-1000’in yazılım versiyonu önceki PSP’ler ile aynı, o yüzden önceki yöntlemlerin hepsi e1000’de de çalışıyor.