Merhaba Arkadaşlar foruma yeni katılıyorum psp alıcam para mühim deil eskişehirde oturuyorum arkadaşlar esnaf sarayı ve mediamarkt i gezdim e1004 2004 ve street vardı arkadaşlar hangisini alıyım yada 300x serisini kredi kartı ilemi getitiriyim bi cevap lütfen
hoşgeldin.psp yi teknosa,media markt gibi yerlerden alma.istanbul için yazıcıoğlu gibi kırdırılabilir olanlardan al hem daha ucuz hem oyunlar beleş.ayrıca psp 3000 serisi al slim olandan yani
quote:
Orijinalden alıntı: asas25
Merhaba Arkadaşlar foruma yeni katılıyorum psp alıcam para mühim deil eskişehirde oturuyorum arkadaşlar esnaf sarayı ve mediamarkt i gezdim e1004 2004 ve street vardı arkadaşlar hangisini alıyım yada 300x serisini kredi kartı ilemi getitiriyim bi cevap lütfen
hocam şimdi psp e1004-street aynı ürün sanırım şimdi yukarıda arkadaş demiş 300x serisine bakın bende 2001 serisi var zamanında Türkiyede 600tl iken Kıbrısta 400tl ye almıştım çok iyi alet bence alırsanız ya 200x alın yada 300x alın ama aldığınız an 4,9,16 gb memory stick alın ve kırdırın makinayı
BENDE ESKİŞEHİRDEN YAZIYORUM ..ARKDAŞKAR YENİ PSP E1004 ALDIM ALIR ALMAZ SORUNLARIM BAŞLADIM..ALETİ ALDIĞIM GÜN GOD OF WAR OYUNUNUDA ALMIŞTIM AMA KARDEŞİM CD Yİ AÇIP UDM NİN CD KASAINIDA ÇIKARMIŞ PC GİBİ DÜŞÜNEREK..ŞİMDİ YENİ Bİ KASA BULABİLİRMİYİM YOKSA GİTTİMİ OYUN.YURT DIŞINDA REPLACEMENT CASES DİYE BULUNUYOR AMA TR DE NERLERDE BULABİLİRİM.....BİRDE VERSİON 6.60 LA GELDİ CİHAZ NASIL KIRABİLİRİM...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme