Bildirim
PSP Ekran Koruyucu Film Tavsiyesi ?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
En kaliteli ekran koruyucu markası Hori
Alırken mutlaka buna dikkat edin markası Hori olsun -
ben yapıştırırken baya eziyet çektim, sonra ne kadar özendiysemde hava kabarcıkları kaldı, birazda yan gibi oldu, sinirlendim, tekrar düzeltmek isterken iyice işi batırdım, sinirle sobaya attım sticker'i. Yeniden alacaağım, bu kez iki kişi yapıştırmayı deneyeceğim dikkatli şekilde hava kabarcığı bırakmadan yapacağım. -
Benim dediğim sticker değil.Sticker gerçekten dediğin gibi çok sinir bozucu bir şey.Benim dediğim direk film. -
ya ben alirken soleidm adama cikarip kendisi takti biraz ozenle 3 dakikada kamyadan problemsiz sekidle yaptirdi istanbuldaysaniz yaziciolunun en alt katinda bi yer war gidip orda taktirabilkirsin problem olcagini sanmiyorum -
quote:
Orjinalden alıntı: PCmanyak
Benim dediğim sticker değil.Sticker gerçekten dediğin gibi çok sinir bozucu bir şey.Benim dediğim direk film.
Senin istediğin şey, saydam sticker gibi olan ama yapışmayan pspyi çepe çevre saran malzememidir? Bir zamanlar cep telefonları içinde bu tür kılıflar yapılmıştı. -
Hori ve Capdase Markaları en iyileri . -
Benim bildiğim en kaliteli olarak bir tek hori var.Fakat o da sticker.Filmden kastın nedir?Biraz açar mısın
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X