Şimdi Ara

PSP Ekran Koruyucu Film Tavsiyesi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ekran çizilmesin diye kaliteli bir ekran koruyucu film almak istiyorum.Fakat piyasada bir kaç çeşit film var.Bunların arasında ne gibi kalite farkları vardır acaba

• En kaliteli ekran koruyucu markası Hori
    Alırken mutlaka buna dikkat edin markası Hori olsun
  • ben yapıştırırken baya eziyet çektim, sonra ne kadar özendiysemde hava kabarcıkları kaldı, birazda yan gibi oldu, sinirlendim, tekrar düzeltmek isterken iyice işi batırdım, sinirle sobaya attım sticker'i. Yeniden alacaağım, bu kez iki kişi yapıştırmayı deneyeceğim dikkatli şekilde hava kabarcığı bırakmadan yapacağım.
  • Benim dediğim sticker değil.Sticker gerçekten dediğin gibi çok sinir bozucu bir şey.Benim dediğim direk film.
  • ya ben alirken soleidm adama cikarip kendisi takti biraz ozenle 3 dakikada kamyadan problemsiz sekidle yaptirdi istanbuldaysaniz yaziciolunun en alt katinda bi yer war gidip orda taktirabilkirsin problem olcagini sanmiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: PCmanyak

Benim dediğim sticker değil.Sticker gerçekten dediğin gibi çok sinir bozucu bir şey.Benim dediğim direk film.

Senin istediğin şey, saydam sticker gibi olan ama yapışmayan pspyi çepe çevre saran malzememidir? Bir zamanlar cep telefonları içinde bu tür kılıflar yapılmıştı.
  • Hori ve Capdase Markaları en iyileri .
  • Benim bildiğim en kaliteli olarak bir tek hori var.Fakat o da sticker.Filmden kastın nedir?Biraz açar mısın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.