Bildirim
PSP Emulatörleri Nasil Yüklenir?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Emulatörler normal program yüklenir gibi yükleniyor. Her emulatörün çalışma şekli farklıdır, bu yüzden oyun dosyalarının nerelere atılacağı emulatörden emulatöre değişir. Kurulumu;
Hafıza kartı --> PSP --> Game'klasörüne yap. Eğer çalışmazsa, Hafıza kartı --> PSP --> Game150; yine çalışmazsa, Hafıza kartı --> PSP --> Game3xx(kullandığın versiyon) klasörüne kurulum yapmayı dene. Ben sadece GBA emülatörü kullanıyorum. İsmi gpSP. Eğer bu emülatörü kullanıcaksan; Oyunları, "Hafıza kartı --> PSP --> Game -->(Emülatörün adı) --> GBA" klasörünün içine at.
Bu arada PSP Slim mi? Yoksa Fat mi? Eğer Slim ise, istersen kendi kullandığım GBA Emülatörünü Upload edebilirim
-
hocam fat -
O zaman dediğim klasörlere atarak çalıştırmayı dene. Ben sadece GBA emülatörü kullanıyorum. GBA oyunu konusunda sana gpSP emülatörünü tavsiye ederim. Bendeki sadece Slim'de çalışıyor Ama Nette gpSP diye aratınca birçok link çıkacaktır. -
nintedo ds oyunlarını çalıştırmak için acaba ne lazım -
quote:
Orjinalden alıntı: alphan12
nintedo ds oyunlarını çalıştırmak için acaba ne lazım
Nintendo ds için bir tane emulator konuşuluyor ama Ds yapı itibariyle psp tarafından emule edilmeye çokta uygun değil. Öncelikle dokunmatik ekran sorunu var ayrıca ses komutları sorunu da var. Mesela Resident evil oynarken suni teneffüsü mikrofon üzerinden yapıyoruz. (bunun gibi bir çok ayrıntı var oyunlarda) Bunları Pspye emule etmek pek kolay görünmüyor. Zaten dokunmatik ekran olayını ancak analogla filan çözmeye çalışırlar ki o da hiç zevk vermez. Yani bana göre çok gereksiz bir şey olur.
Ayrıca bugüne kadar çıkmış emulatorlerin sanırım hepsi bir paket halinde hazırlanmış. Tek bir program üzerinden çalışıyor. Ben slimde kullanıyorum. Fat ile denemedim. Buraya download linkini de ekliyorum umarım yasak değildir. 7.zip'in içinden çıkan dosyayı Direkt MS:\psp\game içine atarsanız çalışır. Yasaksa silebilirim.
buraya tıklayarak indirebilirsiniz. !!!
Password: orod-dain
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orod-Dain -- 21 Mayıs 2008; 13:56:20 >
-
Teşekkürler Orod-Dain. Bende linki kaydettim, sonra indirmeyi deneyeceğim.
DS için haklısın, dokunmatik ekran olayını analogla çözmeye çalışmak mantıksız geliyor.(Tabi elden başka birşey gelmediği için katlanıcaz ) Ayrıca evet DS için düzgün bir emülatör yapılamadı. Onu geçtim, Nintendo 64 oyunları için bile düzgün bir emülatör yapılamadı -
arkadaşlar bendede commodore 64 manyaklığı var.
emulatoru indirdim her turlu kurulumu yaptım ama game could not be started uyarısı alıyorum. sanırsam slimde çalışmıyo.
Slim için, amiga veya commodore 64 emulatoru pm alabilirim -
ya bi türlü gba emulatörünü çalıştıramadım 3.93 -
ben bu tür oyunları yani emülatörle oynanan eski oyunları sevemedim 3-5 tane denedim sarmadı.psp'nin kendi oyunları daha güzel bence o kadar uğraşıp bulup oynamaya değmedi gibi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X