Şimdi Ara

psp fat almak mantıklımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• evet mantıklı tabi

fatin slimden hiçbi farkı yok kalın olması dışında...
  • fiyatlarıda uygun slimlere göre ama ikinci el alınıcaksa temizi olması şart
  • slimde 64 mb ram fat de 32 mb ram var
  • 64 MB olayı karıştırılıyor söz konusu slim psp nin flash hafızası yani dahili belleği 64 MB yani sizin bildiğiniz anlamda RAM değil.Ben de iki modeli de var ama bu farkın Skype hariç henüz bir işe yaradığını göremedim.
    Psp slim de fazladan Tv çıkışı ve Skype uygulaması var,ayrıca fat psp ye göre %33 daha ince ve hafif ayrıca arka kasası pürüzsüz. Bunlardan bahsedersek daha aydınlatıcı olur diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wzzk -- 23 Nisan 2009; 20:11:58 >
  • kesınlıkle al arkadaşım
    hiç tereddut etmene gerek yok
    ben slimde kullandım fatte kalıte farkı inanılmaz derecede kendını gosterıyor
    fatın bı agırlıgı bi malzeme kalıtesı var senı çok memnun eder
    slim çok adi geldı bana sankı oyuncak hissi veriyor
    tabi bu gorsel olarak yorumum
    yazılımsal olarakta ben hiç bi fark goremıyorum
    kaçımız pspyı televizyona baglayıp oynuyoruz slimde
  • fat psp daha iyi olur şuan için çünkü kırılmadığı için ikinci eller eski sıfır fiyatlarını çoktan geçti.Şuan fatler ne kadar.
  • taşırken slim çok daha rahat oluyo ama onun dışında oyunları açarken biraz daha hızlı slim gerisi önemli deil
  • 220 tl ye buldum kırılmış 4 gb kart sarj aleti kılıfı bi tane umd falan baya dolu alsam mı ne yapsam
  • quote:

Orjinalden alıntı: Renji Abarai

220 tl ye buldum kırılmış 4 gb kart sarj aleti kılıfı bi tane umd falan baya dolu alsam mı ne yapsam

Temizse hiç durma al derim.

Psp harika bir cihaz keşke daha önce alsaymışım. Sürekli film-dizi izliyorum çok kullanışlı her yere götürüyorum. 1 haftada 2 kişi sayemde psp aldı. İnsanların çoğu bilmiyor, görüncede hayran kalıyorlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leone_510 -- 23 Nisan 2009; 20:52:54 >
  • fat sattım slim almak için aylar önce , geçen günde slim aldım aylar önce sıfır olan fiyatına , hafifliği ve inceliği kendini göstermiyor diyemeyeceğim kusura bakmayın
  • Fat alman bence mantıklı, çünkü hevesinin kısa sürede geçme ihtimali psp de az degil diyebilirim. Bunu aldıktan sonra bir kaç hafta içerisinde farkedersin zaten.

Eger elinden düşürmedigin bir cihaz haline gelirse de agırlıgı batmaya başlayacaktır ozaman da fat i satıp slim alırsın, 2. el piyasası belli zaten anormal bir zarar ve ya kârın olmaz değişim sırasında.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.