Şimdi Ara

PSP Fat Ekran Tamiri ve Değişimi ( YARDIM ! )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende PSP Fat var.Nerdeyse 2007'de fln İngiltere'den geldi.Daha hiç kullanmış değilim.Bigün yere düşürdüm ve ekranda soldan saga siyah bi çizik çıktı.Anladığım kadarıyla 2 satır pixel soldan saga patladı.O 2 satır dısında ekranda görüntü var pek bi etkisi yok ama yinede tamir ettirmek istiyorum arktık kırdırıcam be oyun oynuycam otobuste ıse gıdıp gelırken :D.En uygun nerde tamir ettirebilirim veya ekranı değiştirebilirim?? Bi sorum daha olcak PSP Fat'ların bütün versiyonları kırılabilirmi ( öyle duymuştum )?? Şimdiden yardımcı olan arkadaşlara TEŞEKKÜRLER.

Ayrıca son bi sorum daha olucak.PSP Fat'ta bütün oyunları oynayabilirmiyim yeni çıkan eskiler olsun.( PES 2011,NFS SHİFT,GOD OF WAR vs .???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiracLe1991 -- 26 Kasım 2010; 12:51:34 >

• Arkadaşım, İstanbulda Khalkedon yapıyor.En son fiyat 100 liraydı.Yeni ekran+montaj.
    PSP fat'e istediğin versiyonu yüklersin indirirsin herşeyi yaparsın.Bu konuda hiç bir problem yok.
    Versiyonun iyi olursa hepsini açarsın problem olmaz.
  • internet üzerinden ucuza psp ekranı alıp özelikle yapancı sitelerde Çok uygun fiyatları kendinde montaj yapabilirsin
  • İnternetten ucuza alıp burada montaj yaptırabilir belki ama kendisi takamaz,tamamalı.
    Hassas bir cihaz kolay değil takmak.Vidalar vs vs.
    Ayrıca takarken bir sorun olursa ne olucak ? Ama neredeyse bütün psp tamircileri garantili olarak yapıyor.Yani tamir sırasında bişey olursa zarar karşılanıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps3 fat ısınma sorunu ile bilgi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.