Şimdi Ara

Psp Fifa 2010 Online Oynama (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    2 psp ile pspden direk psp ye bağlanarak oynanabilir online olarak bunu kastediyosanız oynanır
  • Hayır onu kasdetmiyorum. Dünyanın diğer ucundaki biriyle oynanabilio. Adı üstünde online.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysff_srdr

Hayır onu kasdetmiyorum. Dünyanın diğer ucundaki biriyle oynanabilio. Adı üstünde online.

onun için oyunun orj olması gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: modrizzt

quote:

Hayır onu kasdetmiyorum. Dünyanın diğer ucundaki biriyle oynanabilio. Adı üstünde online.

Saçmalama be .iso yla ben saatlerce online oynadım xbox mu bu orjinal lazım.

Bilip bilmeden yanlış yönlendiriyosunuz milleti.

Orjinale fln gerek yok internetten inidirin oynayın ey ahali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoYk -- 26 Temmuz 2010; 14:25:42 >
  • İyiymiş. Online oynayabildiğimizi bimiyordum. WC2010'da da var mı online modu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duke LaBeouf

İyiymiş. Online oynayabildiğimizi bimiyordum. WC2010'da da var mı online modu?

Var ondada
  • quote:

Orijinalden alıntı: :NeFeS:

quote:

quote:

Oynandığını bi türlü anlatamıyoruz adama.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: :NeFeS:

quote:

quote:

Oynandığını bi türlü anlatamıyoruz adama.

Bırak ya gitmiş enayi gibi umd almış online oynıcam diye

• dostum bircok fifa 2010 indirdim. çalıştı ama kesinlikle online ye bağlanmadı. Yetmedi gittim psp kırma işleri ile ilgili dükkanlardan 5 lira bayıldım yüklettim yine acmadi ben de gittim orijinal aldım. simdi bal gibi oynuyo sorunsuz bir şekilde. Ayrıca ben de call of duty, tekken, bu tarz birsürü oyunum var ama online olmuyor. lobby hatası veriyor kesinlike acmıyor orjinal oyun şart diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: koraygenis

dostum bircok fifa 2010 indirdim. çalıştı ama kesinlikle online ye bağlanmadı. Yetmedi gittim psp kırma işleri ile ilgili dükkanlardan 5 lira bayıldım yüklettim yine acmadi ben de gittim orijinal aldım. simdi bal gibi oynuyo sorunsuz bir şekilde. Ayrıca ben de call of duty, tekken, bu tarz birsürü oyunum var ama online olmuyor. lobby hatası veriyor kesinlike acmıyor orjinal oyun şart diyor.

Sen yapamamışsındır şuan Fifa10 u online oynayanların %90 ı kopya oyun.Ben ve birçok kişi dahil.
  • Simdi ben bu orjin fifayi aldıktan sonra cdyi takınca 5.50 versiyon yükledi otomatikman...
    Yukledikten sonra olan oldu ve ben artık bendeki biğer oyunları oynayamaz oldum. Şimdi bu konuda ne yapmam gerekiyor. Yazılımı var ama devreye girmiyo artık olmuyo? yardımm lütfen
  • quote:

Simdi ben bu orjin fifayi aldıktan sonra cdyi takınca 5.50 versiyon yükledi otomatikman...
    Yukledikten sonra olan oldu ve ben artık bendeki biğer oyunları oynayamaz oldum. Şimdi bu konuda ne yapmam gerekiyor. Yazılımı var ama devreye girmiyo artık olmuyo? yardımm lütfen

malesef dostum senin için yapacak bi şey yok :D
  • quote:

Simdi ben bu orjin fifayi aldıktan sonra cdyi takınca 5.50 versiyon yükledi otomatikman...

Diğer oyunlar korsan mı?
  • evet dostum bütün oyunlarım korsan cso iso yaklaşık 10 tane de oyunum var içinde ama kıramıyorum simdi. ne yapmak lazım??
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.