Bildirim
Psp Fifa 2010 Online Oynama
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
1-) Evet oynayabilirsin.
2-) Fifa 10 online oynayan çok kişi var rahatlıkça bulabilirsin.
3-) Wireless zayıf değilse gayet güzel oyanayabilirsin. Donma falan olmaz. -
Teşekkürler.Bir sorum daha olacak Grafik bakımından Fifa 09 mu daha iyi Fifa 2010 mu?Pc için Fifa 2010 çok kötü.Psp için nasıl? -
Fifa 09 hiç oynamadım bilmiyorum. Fifa 10 gayet güzel. -
10 daha iyi gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GMC -- 19 Mayıs 2010; 12:25:45 > -
Ben 2-3 kere oynadım.Adam buluyosun o sorun olmuyor.Ama bazen bağlantı kopmaları oluyor.Yinede güzel. -
1 pes de oynamak mumkun mu?
2 fifa 2010 da benim psp kırılmış orjinal oyun alıp oynasam herhangi bir sorun cıkar mı? -
pes 2010 da online desteği yok.2. sorunu anlayamadım. -
@koraygenis
1)Pes oynayamazsın
2)Versiyonun 5.03 ise yükseltme isteyebilir -
Ben fifa 2010 online oynamaya çalıştım
e mail ve password istiyor ea online ye üye mi olmak gerekiyor??????? nerden olabilirim üye?
bir de paralı mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: jagleoger
Ben fifa 2010 online oynamaya çalıştım
e mail ve password istiyor ea online ye üye mi olmak gerekiyor??????? nerden olabilirim üye?
bir de paralı mı?
Kendi e mail ve şifreni yazacaksın.Üyelik bedava. -
bende üyelik bedava diye biliyorum -
benim psp yazılım atılmış. simdi ben fifa 2010 origin alıyorum yarın düstü fiyat 60 tl ye..
simdi sorum su ki ben nette oyun oynayabileceğim dimi online ?
bi sorun cıkarmı benimki kayıtlı makina değil ne biliyim garantisi yok spottan aldım..
ya da işte yazılım yüklenmiş oyuna girerken hata verir mi? ya oynayamazsam EA SPORTS serverde online fifa 2010... bundan korkuyorum benim 60 tl gitmesin havaya bi sorun olmaz di mi arkadaslar....!!!! -
arkadaslar cok kolay bi sekilde hemen üye oluyosun kullanıcı adı password giriyosun posta kodu ülke falan bitiyo hemen ücretsiz girip hemen oynayabiliyosunuz ben fifa 2007 oynadım onda bile birdünya adam buldum arkadaşımın psp sinde simdi inşallaj yarın akşam ben alıcam 2010 u paylaşımlarımı aktarırımm -
şöyle bişey sorsam fifa 2010 iso. cso indirsek internetten oynayabiliyor muyuz? -
quote:
Orijinalden alıntı: koraygenis
şöyle bişey sorsam fifa 2010 iso. cso indirsek internetten oynayabiliyor muyuz?
oynayamazsınız -
quote:
Orijinalden alıntı: modrizzt
quote:
oynayamazsınız
nasıl yani burdaki herkes oyunları satın mı aldı -
quote:
Orijinalden alıntı: killsomething
quote:
Orijinalden alıntı: modrizzt
quote:
oynayamazsınız
nasıl yani burdaki herkes oyunları satın mı aldı
online oynayan herkez satın aldı intten falan indirirseniz sadece psp inizde oynayabilirsiniz
-
arkadaslar fifa 2010 umu aldım.
Ben aslında pes çiyim ama fifa online games olduğu için mecburen fifa 2010 aldım. Ama açıkçası pes kadar beni tatmin etmedi.
Gelelim EA SERVER e net bağlantım ttnet 8mb olmasına rağmen donarak oynamalar ve sıkça oyundan kopmalar oluyor.(Bu karşı taraftan da kaynaklanabılır ama bilmiyorum). Oyun oynarken karşı taraf kopup çıkıyor. Bu bana eksi averaj yazıyor. Bana lost olarak yansıyor. Anlamadım aklım mantıgım almıyor. oyunun çok daha hızlı olması gerekiyor ama ne bilim açıkcası cok fazla ısınamadım. yine de ısınabilmek için zorluyorum. ama pesden vazgecmek zor gibi görünüyor. -
@modrizzt
Bilmeden yorum yapıp milleti yanlış yönlendirmeyin. Herkes satın falan almadı. Korsandada online oynanıyor. Hadi diyelim oynanmıyo bende internetten indirdim nasıl online oynuyorum o zaman ?
@koraygenis
Karşı tarafın sinyali yüksek olduğu zaman da yine atıyorsa bi sorun var demektir. Ben 1mbit ile gayet rahat takılmadan oynayabiliyodum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysff_srdr -- 20 Temmuz 2010; 0:00:17 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X